Askerlerin ayrılıkları

Arkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
Ayril

Ama ben düzeltmek istiyorum onu
izlediğimizi filmlerden midir nedir, böyle abuk subuk insanları düzeltip aşık moda sokmak istiyoruz sanırım biz kızlar. hayır birkaç arkadaşım da böyle.
iki aydır tanıştıgın insanın böyle bir insanın üzeerine bu kadar üzülüp düşünmek gereksiz. sevmiyorum demiş muhtemelen unutamadıgı biri de vardır bu dengesizlikleri belki ondandır? ya da sebepsizdir sevmiyordur ama yalnız kalma korkusuyla da elinin altında dur istiyordur. neden kendini bu duruma düşürüyorsun?

izlediğimizi filmlerden midir nedir, böyle abuk subuk insanları düzeltip aşık moda sokmak istiyoruz sanırım biz kızlar. hayır birkaç arkadaşım da böyle.
iki aydır tanıştıgın insanın böyle bir insanın üzeerine bu kadar üzülüp düşünmek gereksiz. sevmiyorum demiş muhtemelen unutamadıgı biri de vardır bu dengesizlikleri belki ondandır? ya da sebepsizdir sevmiyordur ama yalnız kalma korkusuyla da elinin altında dur istiyordur. neden kendini bu duruma düşürüyorsun?

Normal asker görmedim buna rahmetli babam ve kocam daa dahil olmak üzere biri astsubay biri subay. Küçük kızım varken bozamam yakındır. Sen uzak dur gözünü seveyim.

Unutamadığı biri yok sanmıyorum çünkü benim üstüme aşırı düştü annesiyle tanıştırdı kendini değiştirdi. Ve birdenbire böyle yapması benim zoruma gitti. Daha öncede kavga edip bırakıp gidiyordu akşamında arıyordu. Tamamen bitti sevmiyorum dedi yine neden arıyor yani baska şeyler olabilir mi ?

Normal asker görmedim buna rahmetli babam ve kocam daa dahil olmak üzere biri astsubay biri subay. Küçük kızım varken bozamam yakındır. Sen uzak dur gözünü seveyim.
Neden anormaller ki bu kadar? Ama eminim benimki kadar olamaz çünkü adam ayrılıp akşamı hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.

Onların yaşadıkları psikolojik baskıyı,ast üst davasını hiçbir yerde görmedim. Bu da onları delirtmeye yetiyor ama salaklık bende babandan biliyorsun da ne B#K yemeye askerle evleniyorsun.sana abla tavsiyesi kardeşim uzak dur.

Onların yaşadıkları psikolojik baskıyı,ast üst davasını hiçbir yerde görmedim. Bu da onları delirtmeye yetiyor ama salaklık bende babandan biliyorsun da ne B#K yemeye askerle evleniyorsun.sana abla tavsiyesi kardeşim uzak dur.
İnsan severken malesef sağlıklı dusunemiyor sende kendini suçlama. Keşke sevdirmeseydi o da kendini böyle olmasaydı.

Back
X