Askerlerin ayrılıkları

Arkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
Ne kadar da ayril deseler sen yine bildigini yaparsin gibime geliyor..kendini oyuncak etme ..

Seni sevip sevmedigini ogrenmen lazim. Bence acik acik konus. Seviyorsan eger. Nedenini sor neden boyle davraniyorsun de. Sevmiyorsan soyle bir daha gorusmeyelim falan de. Benim niyetim ciddi. Oyle laylom konusup gorusupp oyle bitirememde. Baslayacaksak bir yola cikacaksak iyisiyle kotusuyle birbirimizin yaninda olalim de. Sen boyle davrandikca ben cok uzuluyorum falan de. Acik acik konus ama. Eger 2 yil evlenmek istemiyorsan gecerli bir sebep soyle. Mesela nisan yapmayi dusunebilirsin istiyorsan tabi. Atiyorum bi istemeye gelirler. Yuzuk takarsiniz 4 5 ay sonra nisan yaparsiniz. Oyle daha rahat gorusursunuz. 1 yilda oyle gecirirsiniz sonra istedigin gibi evlenirsiniz. ama istemiyorsan baska tabi. Bunu acikla ama hic istemiyoruma da getirme olayi. Istiyorum bende de ama suan degil de seni seviyorum falan de iste birseyler. Ama konus. Konusmadan cozemezsin hicbirseyi
Benden kaçıyor malesef. Kaçıyor ama akşamında da arıyor. Sorularıma cevap bulamıyorum.

Unutamadığı biri yok sanmıyorum çünkü benim üstüme aşırı düştü annesiyle tanıştırdı kendini değiştirdi. Ve birdenbire böyle yapması benim zoruma gitti. Daha öncede kavga edip bırakıp gidiyordu akşamında arıyordu. Tamamen bitti sevmiyorum dedi yine neden arıyor yani baska şeyler olabilir mi ?
2 ayda ciddi bir ilişki, bir hafta önce evlenme teklifi ve eğer kabul etseydin hemen evlenecektiniz öyle mi? Yav kusura bakmayın ama ya hızlı tüketmişsiniz ya da iyi rol kesmiş

Çok haklısınız. Çok fazla konuşmak çabuk ayrılık getirir sanırım bilemiyorum. Sizin gibi olsaydık belki daha çok bağlı olurdu bilemiyorum gerçekten. Ben dusunucem bunu. Arkadaşı umarım ağzından laf alır onu bir kez daha görürsem ve olumsuz konuşursa perişan olurum.
konuşmak istiyorsanız konuşun tamam ama büyük ihtimal üstüne düştüğünüz için biraz ters tepebilir Bir hafta kendinizi tutun aramayın mesaj atmayın cevap yazmayın aradığında açmayın ikinciye bir arasın Bi merak etsin kaybetmekten korkmadığınızı bir gösterin bakalım her an dönüşü olmadan gidebileceğinizi görsün. Ama dönüşü güzel olursa hemen hayallere kapılmayın size hayal kurdurmasına izin vermeyin Bi tanıyın tekrar güvenmem lazım falan dersiniz bırakın o çabalasın erkekler değişik kovalamak istiyorlar sanırım. Kadınlar o devrede kaybetme korkularına kapılıp üstüne düştüğü için kaybediyorlar sakın sizi bıraktığı yerde buluyor imajı çizmeyin kürkçü dükkanı muhabbeti olmasın.

konuşmak istiyorsanız konuşun tamam ama büyük ihtimal üstüne düştüğünüz için biraz ters tepebilir Bir hafta kendinizi tutun aramayın mesaj atmayın cevap yazmayın aradığında açmayın ikinciye bir arasın Bi merak etsin kaybetmekten korkmadığınızı bir gösterin bakalım her an dönüşü olmadan gidebileceğinizi görsün. Ama dönüşü güzel olursa hemen hayallere kapılmayın size hayal kurdurmasına izin vermeyin Bi tanıyın tekrar güvenmem lazım falan dersiniz bırakın o çabalasın erkekler değişik kovalamak istiyorlar sanırım. Kadınlar o devrede kaybetme korkularına kapılıp üstüne düştüğü için kaybediyorlar sakın sizi bıraktığı yerde buluyor imajı çizmeyin kürkçü dükkanı muhabbeti olmasın.
Ben bu dediğinizi çoktan yaptım sanırım. Aradığı gece açmadım ardından açmıştım yapmıycaktım. Bide hiçbirşey olmamış gibi davrandım bende pişmanım. Onun izni 5 güne falan biter benimde evime gitmem gerekiyo 5 güne falan. Bir iki gün beklemek mantıklı sanırım. Ama numaranı sildim demişti. Bilmiyorum kafam çok karışık.

Ben bu dediğinizi çoktan yaptım sanırım. Aradığı gece açmadım ardından açmıştım yapmıycaktım. Bide hiçbirşey olmamış gibi davrandım bende pişmanım. Onun izni 5 güne falan biter benimde evime gitmem gerekiyo 5 güne falan. Bir iki gün beklemek mantıklı sanırım. Ama numaranı sildim demişti. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Korkutmaya çalışıyor korkuya sakın kapılmayın. Hikaye o numaranı sildim olayları :)

Korkutmaya çalışıyor korkuya sakın kapılmayın. Hikaye o numaranı sildim olayları :)
Sanirim burada benden bahsedilmis evet bende bir uzman cavus sozlusuyum... sakn olayi onun psikolojisine baglama neler yasaniyor neler o kadar kolay degil bgn konusup yarin bitti demek.psikolojisine baglamak istemiyorum bundan dolayi demem o ki birazcik mesafe birazcik ozlem herseyi duzeltecektir.

Sanirim burada benden bahsedilmis evet bende bir uzman cavus sozlusuyum... sakn olayi onun psikolojisine baglama neler yasaniyor neler o kadar kolay degil bgn konusup yarin bitti demek.psikolojisine baglamak istemiyorum bundan dolayi demem o ki birazcik mesafe birazcik ozlem herseyi duzeltecektir.
Çok bekleyemem çünkü ailem beni bekliyo yaz okuluna gelmiştim bugün bitti sınavlarım. En fazla üç gün beklerim üçüncü gün ya yanına gidip konuşucam ya da evime.

Sana koca bir yalan yaşatmış maalesef. Adamın korkunç davranışlarına bahane bulmaya kalkma lütfen. Adamı düzeltemezsin, kendi psikolojinin bozulduğu ile kalırsın.

23 yaşında. Yok engellemedi sildim dedi az önce çevrimiçiydi çıktı hemen.
Yaşında vermiş olduğu toyluk olabilir. Ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır için rahat olsun biraz bekle bakalım.
Bak al eline kağıt kalem içinden geleni yaz öfkeni at toprakla Bi kendini istiyorsan söv say yaz yaz ne içinden geliyorsa hepsini yaz rahatlamana kadar kus öfkeni kağıda iyi gelecek komple içinden acıyı atmaya başlayacaksın rahatladığın anda bırak sonra yırt at kağıdını istediğini yaz sen okuyacaksın zaten öfkeni nötrle bakalım Bi :)) ne dersin ?

Yaşında vermiş olduğu toyluk olabilir. Ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır için rahat olsun biraz bekle bakalım.
Bak al eline kağıt kalem içinden geleni yaz öfkeni at toprakla Bi kendini istiyorsan söv say yaz yaz ne içinden geliyorsa hepsini yaz rahatlamana kadar kus öfkeni kağıda iyi gelecek komple içinden acıyı atmaya başlayacaksın rahatladığın anda bırak sonra yırt at kağıdını istediğini yaz sen okuyacaksın zaten öfkeni nötrle bakalım Bi :)) ne dersin ?
Daha önce yapmıştım bunu :) iyi geliyordu ama o eminim hemen unuturum ben bu çocuğu sadece güzeldik ve birdenbire bitirdi onun şokundayım sanırım.

Back
X