Askerlik psikoloji

ayy bnm aşkımın telinin ekranı kırılmış onun için cvp veremiomuş. çok çok özür diledi ya ayy kıyamam ben ona ya. vazgeçtim telefonu yedirmicem ona. =))

ohh üstümden büyük bi yük kalktı da

böle işte. ben ayrılmadım yani ayrılma fln yokmuş. bide dediki aklından bile geçirme ohh çok rahatladım ben ya

ayrılmadık şükürler olsun ayrılık die bişey istemio. ohh çok mutluym ya valla

çok sevndim canm:64::64:geçen bende benmkine kısgınlıkla ayrılalım dedim sonra bekledim allahım evet demesin diye cvp:bnden bu kadar kolay kurtulamassın oldu:66::66:

telefonu kaptırdığı için haftada bir arıyodu.dün araması gerekiyodu ama aramadı.:43::43:
telimi kapattım ben de arasın ulaşamasın istiyorum.ben onu bu kadar özlerken onun hiç umrunda değilmiş gibi davranıyo...en son konuşmamız zaten buzdolabının icine atmış gibiydi.ooyyy oyy sınavlarım var düşünmekten çalışamıyorumm

telefonu kaptırdığı için haftada bir arıyodu.dün araması gerekiyodu ama aramadı.:43::43:
telimi kapattım ben de arasın ulaşamasın istiyorum.ben onu bu kadar özlerken onun hiç umrunda değilmiş gibi davranıyo...en son konuşmamız zaten buzdolabının icine atmış gibiydi.ooyyy oyy sınavlarım var düşünmekten çalışamıyorumm

aynı benim durumumu anlatmıssın canım

:nazar:Kızlar hatırlarsanız askerimle bende çok sorunlar yaşamıştım ama inanın düzeliyolar sabr edin ay neler çektiğimi bi allah bilir ama şimdi maş var...:nazar:

Olduğu yere alıştıkça düzeliyolar yeterki siz telefon görüşmelerinizde sinirlenmemeye çalışın...:81::81:

:nazar:Kızlar hatırlarsanız askerimle bende çok sorunlar yaşamıştım ama inanın düzeliyolar sabr edin ay neler çektiğimi bi allah bilir ama şimdi maş var...:nazar:

Olduğu yere alıştıkça düzeliyolar yeterki siz telefon görüşmelerinizde sinirlenmemeye çalışın...:81::81:

sinirlendirmeye ne gerek var ki, sinirlenmeye otomatik olarak ayarlanmış bunlar:47:

Back
X