- Konu Sahibi yazbaharguz
-
Tabi bunu sadece bizler için söylüyorum. Erkeğin askerde aldatma şansı yoktur. Sadece bizi özler durur. Bizim elimizde bir ton imkan var. O askerdeyken sevgilinizden çok daha iyi biriside karşınıza çıkabilir. İsterseniz ona acımasızca ayrıldığımızıda söyleyebiliriz. Veya farklı bir şeyler yapabiliriz. Söylemek istediğim konu, askerlik bizler için testtir. Ne kadar sevip sevmediğimiz belli oluyor. Sizde katılıyormusunuz? Askerdeki sevgilisini bırakan var mı?
askerdeyken pekala aldatabilir istediği her haltı karıştırabilir.çarşı izinleri denen bişey var.
Tabi bunu sadece bizler için söylüyorum. Erkeğin askerde aldatma şansı yoktur. Sadece bizi özler durur. Bizim elimizde bir ton imkan var. O askerdeyken sevgilinizden çok daha iyi biriside karşınıza çıkabilir. İsterseniz ona acımasızca ayrıldığımızıda söyleyebiliriz. Veya farklı bir şeyler yapabiliriz. Söylemek istediğim konu, askerlik bizler için testtir. Ne kadar sevip sevmediğimiz belli oluyor. Sizde katılıyormusunuz? Askerdeki sevgilisini bırakan var mı?
Ya kızlar tamam askerlerde aldatabilirler ama kafama takılan bişi var nasıl anlarızki aldattığını benim erkek arkadaşımda yeni gitti askere henüz daha çarşı izni yok telefonuda yok kontörlü telefondan arıyo beni o şekilde konuşuyoruz bunu sormamın nedeni güvenmemekten dolayı değil her ne kadar birbirimizi seviyo olsakda asker psikolojisi sonuçta korkuyorum açıkcası o yüzden uzaklık var arada aldatılıyo olsam bile bunu karşı tarafa çaktımadan anlayabilmenin bi yolu varmı acaba :44: birde benimki kırklarelide yapıyo askerliğini internetten baktımda kırklarelinin kızlarıda pek güzel olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?