• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik sevgi testidir

yazbaharguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
22
0
0
İstanbul
Tabi bunu sadece bizler için söylüyorum. Erkeğin askerde aldatma şansı yoktur. Sadece bizi özler durur. Bizim elimizde bir ton imkan var. O askerdeyken sevgilinizden çok daha iyi biriside karşınıza çıkabilir. İsterseniz ona acımasızca ayrıldığımızıda söyleyebiliriz. Veya farklı bir şeyler yapabiliriz. Söylemek istediğim konu, askerlik bizler için testtir. Ne kadar sevip sevmediğimiz belli oluyor. Sizde katılıyormusunuz? Askerdeki sevgilisini bırakan var mı?

Askerligin bi test olduguna katiliyorum,
genelde erkekler askerde agresiflesiyor bi tuhaflasiyor
ve bunu kaldirmak ve bazi seyleri görmezden gelmek gerekiyor bu dönemde
benim birlikte oldugum insan zamaninda askere gitmisti ve ben niye böyle yapiyor, niye böyle dedi diye
cok kötü bi dönem gecirmistim . Halbuki bazi seyleri görmezden ve duymazdan gelmek gerekiyormus sadece.
Askerlikte ayrilmadim, ama herseyi biriktirdim biriktirdim ve askerligi bitti hafta ondan ayrildim.
Testi gecemedim :)

Askerlik bir test evet buna katılıyorum her iki taraf içinde..Zorluklara ve mesafelere göğüs germen gerekiyor.Kavgalarda sakin kalabilmeyi alttan alabilmeyi öğreniyorsun.
Ama erkeklerin gayette aldatmaya fırsatları oluyor askerdeyken.
Bende şuan asker bekliyorum erkek arkadaşım anlatıyor burda sevgilisini aldatan çok diye,çarşı izinlerini öyle değerlendirende var yani :19:

evet bence de bi test. alışılmadık tek başına ama çift taraflı bi test. onlar da aladatabilir bizde. bende asker yolu bekliyorum. umarım testi geçebilirim. şimdilik iyiyiz bi sorunumuz yok ama daha çok yeni 40 gün oldu .. şafagı solemek bile istemiyorum. ama ayrılmayı bile düşünsem bunu askerdeyken yapmam yapamam vicdanen gelince sölerim. ama şimdilik çok iyiyiz allah ayırmasın :nazar:

askerler neden aldatmasın ki
bence gayet de aldatabilir
kaldı ki örneklerini çok okuduk burda

bencede kesinlikle öyle bi testtir.sevgimizin karşımızdaki insana karşı duyduğumuz duyguların imtihanıdır.
askerde de aldatma olabilir bi çok örneği de vardır tabi ki ama duygular gerçek ve daimiyse iki taraf içinde söz konusu bişi değildir.
iki kişi de çok ince bi çizgidedir

askerlik çok zor karşılıklı sabır gerektiren bir durumdur istediğin zaman konuşamazsın istediğin zaman göremezsin:43:onunda seni seninde onu aldatma ihtimali vardır kimsenin birbirinden haberi olmaz ama arada güven varsa böyle şeyler düşünülmez bile düşünülüyorsa zaten ortada güven yoktur!!!

askerdeyken pekala aldatabilir istediği her haltı karıştırabilir.çarşı izinleri denen bişey var.

eşim askerdeyken yanı ozmn sevgılıyken akadaslarının kadınlarla bulsutugunu yerın altında bı yerlerde birlikte olduklarını söylerdı o yapmıyormuydu demeyın msnde sabahtan aksama kadar benımleydı her izin gününde yada telefondaydı o konuda aldatılmadıgımı biliyorum ve benım eşim zor şartlar altında askerlık yapanlardan ama bır görmelısınız bana karsı inceliği sevgisi aşkı okdr artmıstıkı kırmamak için hersey yapıyordu tatlı sözler bılmem neler askerden geldı sinirlendı benı kırdı askere git orda daha ıyısın dediğimi hala unutmadım :D askerlık bır test evet ve bız başarı ile gectık:) her aksam 6dan 6.10 a kadar on dakıka koskoca sevgimizi sıgdırdık iyiki sıgdırmısız tadı doyumsuzdu :)

Tabi bunu sadece bizler için söylüyorum. Erkeğin askerde aldatma şansı yoktur. Sadece bizi özler durur. Bizim elimizde bir ton imkan var. O askerdeyken sevgilinizden çok daha iyi biriside karşınıza çıkabilir. İsterseniz ona acımasızca ayrıldığımızıda söyleyebiliriz. Veya farklı bir şeyler yapabiliriz. Söylemek istediğim konu, askerlik bizler için testtir. Ne kadar sevip sevmediğimiz belli oluyor. Sizde katılıyormusunuz? Askerdeki sevgilisini bırakan var mı?

Askerde aldatma şansı yok mu???
Ben asker yolu bekledim o öküze zar zor biriktirdiğim parayla telefon ve hat aldım.
O ne yaptı benim aldığım telefon ve hatla ordan burdan bulduğu hatunlarla görüştü mesajlaştı.
İzne gelir telefonu hep sessizde oraya buraya saklar.
Kontörü yok diye benim telefonumdan sevgilisine mesaj bile attı.
Santralde görevliydi ama hiç telefonla görüşme imkanı olmuyordu ben arıyordum bana yok dedirtiyordu.
Sonra benim liseden arkadaşımla aynı yerde görevdelermiş resimlerinde gördüm o sağolsun bana herşeyi anlattı.
Asker masker bende insanım tam 14 ay çektim 1 ay kala herşeyi öğrendim zaten bastım tekmeyi sonra kıymetli oldum kapımda yatmalar yok seninle evlenicem onlar günlük anlık kafamı dağıtmak içindi falan filanlar affetmedim çok koştu peşimden ama bitti.
Ben 14 ay neler çektim hergün 100 kontör gidiyordu onu arayıpta santralde beklerken bize yemek parası veriyorlardı iş yerinden ben yemek yemiyordum paramı biriktirip kontör alıyordum onu aramak için telefona gelemiyormuydu sanki bilerek gelmiyordu yok dedirtiyordu.
Cepten arıyordum başkası açıyordu benim aldığım telefonu x den ödünç aldım diyordu bunun gibi bir sürü örnek yani...

askerdeyken pekala aldatabilir istediği her haltı karıştırabilir.çarşı izinleri denen bişey var.

aynen katılıyorum. izinlerini kadınlarla kızlarla yiyenler var hatta bazı yerlerde yeğenim anlatmıştı öyle kızlar var ki askerle laf atmalar bilmem neler telefon numaralarını vermeler askerin çabalamasına bile gerek yokmuş yani ... Allaha şükür benim öyle bi sorunum yok sabahdan akşama cam karşısındayız :1: :38:

Son düzenleme:
sevgilim askerde ve çok haklısınız.. izne geldiiğinde çıkmaya başladık ve 1 kez görüştükten sonra o askere geri döndü... hani uzaklıklar küçük aşkları bitirir derler ya .. büyükmüş bizimkisi ben bunu anladım.. gerçekten askerlik zor çok zor.. asker yolu beklemek de çok zor..
bencede askerlik büyük bir test.. askerde ayrılmayan insan bence hiç ayrılmaz ayrılmamalı.
Erkeklrin gerçekten askerde psikolojileri çökebiliyor.. bunalıma girip çok sinirli olabiliyorlar..yanlış kararlar verebiliyorlar..gerçekten o yüzden hep alttan almak gerekiyor..

ve aldatmaktan bahsetmiş birkaç kişi..yani bencede askerde aldatabilir kişi ama ben şüphe duymuyorum aldatmaz biliyorum kesin konuşmayayım ama yapmayacağını biliyorum.. zaten çarşı izinlerine pek çıkkmıyor çıksa da çıktığı zaman cam açıyoruz.. zaten her gece 3-4 saat çok müsait olduğumuz zamanlar telefonla knuşuyoruz..ve zaten çoğu zaman ondan haber alıyorum kaç kz telefonsuz kaldı her seferindede sağolsun başkalarından telefon alıp aradı haber verdi mesaj attı..6 gün cezaya gitti geldiğinde ilk annesini bile değil de beni aradı..vs..vs.. birsürü örnek..3 gün gece gündüz çalışıyor şu 3 gün.. şoför orda.. ve komutanın olmadığı aralıklarda bile arayıp mesaj atıyor o yüzden hiç şüphem yok .. Umarım öyle birşey olmaz da

Son düzenleme:
kesinlikle büyük bir test askerlik. iki kişi için de.
uzaklık imkansızlıklar falan aşkların sınırları zorluyor. ama beni hiç zorlamadı.
aksine eskisinden daha aşığım ona.
hakkaride olduğu için çarşı izni falan yok. ama olsa da eminim internet kafeye koşacağından
her fırsatta arar habersiz bırakmaz beni. gecesi gündüzü benim.
benim de gecem gündüzüm o. Allah nazarlardan saklasın :nazar:
elbette onların da sıkıntıları var ama bize de görev düşüyor.
alttan almak lazım. biz dışardayız ama onların sıkıntıları çok farklı.
yaşayan bilir.
askerdeyken terketmek doğru olmaz diye düşünüyorum.

Katılmadığım tek nokta kırmızı ile altını çizdiğim cümle...!
bence gayet açık bir şekilde aldatır haftada birde olsa çıktıkları çarşı izninde zamanı kısıtlıda olsa yapan yapıyor...!
bence her iki taraf içinde testtir...

benimde sevgilim askerde ve aldatma konusunda hiç şüphem olmadı bu zamana kadar.benimde öyle bir olayım yok zaten.ama askere gittiğinden beridir o kadar tuhaf şeyler düşünüyorki resmen benim sinirlerim sınanıyor.önce bekliyorum sabrediyorum ama patlıyorum bi yerden sonra.hani beni tanımasa söylesin ama artık birbirimizi tanıyoruz yani saçmasapan şeyler düşünecek ne var bilmiyorum.umarım sağ salim bitiririz askerliği çünkü benim dayanacak gücüm kalmadı.yanına kadar gittim gördüm konuştuk artık küçük şeyleri büyütmeyelim fln diye ama yok yani yine aynı yine aynı.ben patlamasam hatasını da anlamıyor ve beni çok yoruyor.üzme beni artık diyorum tamam diyor özür diliyor yine aynı şeyler.

Ya kızlar tamam askerlerde aldatabilirler ama kafama takılan bişi var nasıl anlarızki aldattığını benim erkek arkadaşımda yeni gitti askere henüz daha çarşı izni yok telefonuda yok kontörlü telefondan arıyo beni o şekilde konuşuyoruz bunu sormamın nedeni güvenmemekten dolayı değil her ne kadar birbirimizi seviyo olsakda asker psikolojisi sonuçta korkuyorum açıkcası o yüzden uzaklık var arada aldatılıyo olsam bile bunu karşı tarafa çaktımadan anlayabilmenin bi yolu varmı acaba :44: birde benimki kırklarelide yapıyo askerliğini internetten baktımda kırklarelinin kızlarıda pek güzel olurmuş :59:

Ya kızlar tamam askerlerde aldatabilirler ama kafama takılan bişi var nasıl anlarızki aldattığını benim erkek arkadaşımda yeni gitti askere henüz daha çarşı izni yok telefonuda yok kontörlü telefondan arıyo beni o şekilde konuşuyoruz bunu sormamın nedeni güvenmemekten dolayı değil her ne kadar birbirimizi seviyo olsakda asker psikolojisi sonuçta korkuyorum açıkcası o yüzden uzaklık var arada aldatılıyo olsam bile bunu karşı tarafa çaktımadan anlayabilmenin bi yolu varmı acaba :44: birde benimki kırklarelide yapıyo askerliğini internetten baktımda kırklarelinin kızlarıda pek güzel olurmuş :59:

ben kendi açımdan söylim mesela acemilikde sevgilim son 2 saat kala çıkardı netten birazda hava alalım diye pizza falan yerlermiş ps oynarlarmış falan onun öyle bişey yapmıcağını bildiğim için içim rahatdı sonuçda haftada yada 2 hafta da bir çıkıyo azcık hava alsın yani o da :) güveniyosan aklını böyle şeylerle karıştırma derim ben :) şimdide gittiği yer de kafe bile yok sabahdan teslim olana kadar ps başında :) güven güven...

Erkeklerin bir tanesi için bile % 100 aldatmaz diyemeyiz.Zaten çarşı izinlerinde her haltı yiyebilirler ki emin olun bundan hiçbirimizin ruhu duymaz..Erkek arkadaşım ankarada asker ve çarşı şartları çok rahat mesela bugün saat 3.5 gibi askeriyeye gircem dedi (normal şartlarda 17:30 dur) ve telefonunu kapattı o saatten sonra ne yaptıgını nerden bilebilirimki güvenmekten başka ne yapabilirim ki (tabiki de % 100 güvenmiyorum)...Zaten yapacak adam her halukarda yapar ve emin olun birşekilde allah çıkarıyor karşınıza..kendinizi yemeyin .rahat olun..siz doğru durun bekleyin sabırlı olun karşınızdaki eğri ise zaten belasını bulacaktır..

merahabalar bayagıdır uznca yıllardır 3 yıldan fazladır küs barışş çok sorunlu ama bir türlü kopamadıgmız bi ilişkim vardı...kafada çok soru işareti vardı ama ne yardan ne serden hesabı kopamadık işte çünkü hep bi saçma ndelerden karşı tarafın nedensiz gidişleri nedensiz gelişlerne bi anlam veremedim...çok olaylar oldu çok ikilimler arasında kaldım sürekli arıyor msj atıyor arıyor ilişki oldgu sürece yani küs olmadıgımız sürece ve en fazla bir buçukk ay hiç birbirimize sataşmadan durabildik tam seviyo dedim öyle hareketi oluyodu yk sevmiyor dedm çok ilginç bi yapısı var etrafımdaki kmse çözemedi onu .......neyse derken bu zmana kadar geldik işte çat pat ben he askere git git diyodum gidicem gidcm hep etrelmeler gidicem dedi ben inanmadım neyse çıkıyz sonra bi gece aniden okadar çok saçmaladıki konuştuk tlfonda benden sana hayırr yok neler neler itiraf etti... veee çok kötü oldum ama ayrıldım bende bi daha artk o insanın beni üzmesni istemiyodum ....normalde çok küstük msnden faceden hp siliyodum am bu sefer silmemişt facden falan bi kaçdefa yazdı cvp vermedm ayrıldkötn bi 15 gün sonra ....sonra kavga ettik benle hiçmuhattap olmuyo sadece kuzenime msj atmış napıyon diye oda hiç oaralı bile olmamış zaten kuzenimlede 2 saatlik muhabeti vardı sadece normalde yıllar onsra ona msj atmak aklına gelmiş tabi sallamadım bende ..sonra bigece baktm msj geldi yarn sbh asker diyee inanmadm cvp bile vermdim ...nefretim sevgimden agır basyodu sonra aradan bi hafta geçti içime oturdu cvp verdim ki tlfonları kapalı ulaşılmıyo okadar üzüldüm ii ona ulaşmay çalıştm faceden msj yolladm sonra bu beni aradı bana msj attı senin kıyetin dah ii anladm halbuki gideli daha 15 gün oluyo ..cvp yok tabi bnden yine aradn zaman geçti okadr yogunumki aklıma bile gelmiyo sonra bi kaç defa armş duymamşm msj falan atmş cvp verdim sonranun pes ettim seviyo demekki...sonra bşekilde barştık dgmtma geldi ben biraz üstne gittim seni görmeye glce dedm gelmedi ....bende yln söylüyo diye ayrlmdim ...neyse sonra tekrar radı bu bişeyler olddu daha bişeyl sindiremden barştm trkar....derken askerlign 6 ayına nkdar geldik doguda askeligini yapıy sürekli arıyo soruyo hergün sürekli msj atıyo bunalltı artık beni işte oldugum için ona cvp vermkten çok zor durumda kıyodum çok ilgibekliyodu ismiyle hitap ederken bile sinirleniyodu ......sonra faceden şüphelenddigim araıştırdıgım bi kız vardı akrabası bi geiyod ama kız bunun her fotosunu begeniyo fotonun altında norma yazmışşmşlar ama öyle bi sinirlendimki çok yalanlarını yakladm ama o işni biliyo bu kız kim diye msj attm kuznim ded sonra sinlrdm kıskanççlk krizlerine girdim tuttum kıza msj attm kıza msj attm diyeee kızda cv vermedi banaevet ben kuzeniym diyee ama bu ban bir küfürler etti agza alnmıycaken kimssm onaa msj atıyosu kaç kuruşlksun agza alınmycak lafr......hiç süküneimi bozmd aglamktan bozguldm sonra tlfonumu falan kırdım sessiz kaldm aradn zaman geçti bi hafta falan
baktm arıyo açmadm sonra bi an boş anıma geldi açtm ...konuştk o kuzenim beni ne kuçük düşürüyosun fln seni onların karşına nasıl çıkarcm vs dedi olay orda kpanadı...been işimin güçümün aradındaaa onaaa kadar gittim doguya gittim bi kaç günlügüne ne stres yaşadım hava alanında uçaklma aktarma vs vs oda yaşadı ..neyseee yanyna geldik uzunca zaman sonra küçkte olsa bier yaşdk çok kısknç geldi bana nmalde öyle birisi pek degildi çok rahat birsi ama yanındyken saıçımın dikkat çekmesne giydm ayakkaabılara kadar sorun çıkardı ......gelm geldikten bi 10 gün sonra ayrıldık soruyo evet yineee he arıyodu ama ...bnimde oara birazçık stresli sıkınntılı dönemlerimde herzamanki gibi trip attım vee oda sürekli aramasıa ragme benle igilenmiyosun dedim oda senlemi ugraşcam askerliklemi ugraşcm naptıgını anlamadım ...dedi bende tamm ozaman dedim ein bzuk psikolojinden hakaretrnden sıkıldım ...bende bunalddm küfürlü bir msjj.......beni ararrsan allah belanı versin dedi dedi ve bitti bende b lagfnın üstüne vermedi sonra allllatan adım yine cvp vermedi ...2 gün falan bekledim siniri yatışsın diye yok ...tepki yok son bende susktım bir ay tam 1 hafta oluyo sür beni yedi yi arıyan soran nasıl bi anda beni hiç aramadan duruyo ilginç :50: arada msnde falan hep görüüyorum ne o yzıyor nede ben bi gn bi ileti pştım darısı başınıza tarnda buda yazmaayabdı bana cvp vermedisonra sil dedi o zaman beni msnden çok rahatsız oluyodan sen sil varlıgn beni rahatsı etmiyo dedim ....sesizz kaldı sen sil diyince....geçen gün avatarıma ma bir arrkadaşımla bi fotomu koydumm msnn girmemle hemen oda gii rdi ve bana tekrar mssnden yazdı sevgilimi yaptın vs vdedim inanmadı sonra

sonra bana yaptım dedi ben çok mutluum 2 gündür keyfim yerinde vs vs ...facebkktan ilişkisi var yaptk dedi bu arada facemded ekli degilben kullanmıyorum ddedm sona ekleyipte dondurugum resmimi söyledi bana kullanmıosan peki o resim ne dyee ....sonra çokk önemlii bi snvm vardı evet çokseviyodum ama onun söyledikerine kosanrte olmam lazmdı başarmam gereken bi hedefim vardı ...sonra içime şüphe düştü sevgili yapt grçekten vs dedm msnden ben yazdm kızdm ona bu ne yüzsüzlük saygızlık diye....seni seviyorum dedi...görmedm msnde 3 günfalan sonra tekkrat msnden yazd cvp vermedi bende çok samimi kankam kız arkdaşımdan msj attm ilk onla tanışmaya gittihimde kardeşimdede çoksevgidim bu arkdaşımvardı yaımda o beni hiç yanlız bırakmaz....bu msj karşılık verdi arkdam bana yolla evet hayatmda birisi eger seninde etrafnda degerlndirebilecegin birisi varsaaa degerlendir benden sana umut yo tarınza msj attı .....cinnet geirdim bu ne saygısızk yuhhh artk sonra bende kendi numaramdan msj attm arkdaştan msj atmıştım istrsen o msj attıgım noya daha fazla msj atıp kendini küçük düşürme dedim çok agır bi msj attm sesiz kaldm ....snra arkaşımda kafam güzel moram sıfır diye arkadaşım bizdeydi birden çat msj gledi arkdşıma işte hatmda kimse yok kusura bakma seni rahatszi ettti ben bilmiyodum bilmme ne hayatımda kimse yok ama bizim olmuyo bunu ona söyleee ona anlatt ...vs vs arkdaşım güzel güzel karşılk verdi msj sonra beni kötüliycek msj attı beni iç yüzümü arkadaşıma göstercekmiş bilmem nee arkdaşım bazı önemli şeyleri bilmiyomuşş bigün ona anlatcakmışş okadar saçmaladıki ben ne oluyo anlamadm delii gibi yaa resmen ...sonraa son msj bizden gitti yine....ertesi gün arkdaşıma tekrat msj atmış sen o ailem dedigin kızın iç yüzün bilmiyosun kızlarr okadarrr zoruma gittiki yaa ben onun dnlereine katlandım onca yılll anlamadım ona naptımkiii bi sevgigim herşeyim paylaştıgım biarkdaşım var ona neden beni kötüliyck msj atıyo..........sonra artk tepkiszi kalamadım ertesi gün başka bi numran aradm açmadı sonra yabanc bi no dönüş yaptı.....beni oldugum anlaış herhalde baktm benim tlf eski bu 535 li nodan msj geldi noyu tanımıyom ismini yazmış yani benim bilmedigim bi cep numası daha var gerçi şüpheleniyodm askere gitmden önce kendisi gösterdi üstünde tam 3 tane cep tlfonutaşıyodu şuan öyle bişey imkansz dedi.....
hep o hep inkar ediyodu ....iice sinirlendim aradm hemen içimde ne varsa dökmek istedm dinlemiycem ded işim var dedi kapatıyorum dedi bn ısrar ettikçe ..sonra ilk defaaa ama ilk defa onaa öylee bi hakeretler ettimkii ben utandm ....sonra bu hakarretlerimin üstüne bid karşılk ne msj attı sen naparsn yap aslında en başından beri sen degil arkdaşın olabilirdi hayatımda para pul bi yere kadar o i bi kız senin gibi degil ......arkdaşımdan hoşlandıgını söyledi...bende tekrar hakeret edince ..sen nparsan yap on için elimden geni yapıcam ve şansımı deniycem dedi.........okkadar üzgünümkii ....onu çok sevdigimide biliyo onun için neler neler yaptıgımı kötü gününlerinde hiç onu yanlız bırKMADIM elimden geldigince hep onunla olmaya çalıştım.......tuhaff olan sankii ben ona çok kötülükyapmışım gibi nden bu kadar acımasız........daha nin bitmesine 6 ayı varr..

Back
X