• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik Uzuyormuş! Şu an Askerde Olanları Etkiler mi?

ne bu yaa aynı toplumda birbirlerine düşman olan kesim olup çıkmışız yok uzasın yok kısalsın arkadaslar hepimiz aynı amacı taşıyoruz hepimiz birilerini bekliyoruz.niye bişey olunca birilerinin canı yansınki benim eşimde şuan askerde ve göğsümü gere gere söylüyorum ki KISA DÖNEM ASKER..ne şimdi siz uzun dönem bekleyen insanlar gibi yapıp aman uzamasın mı diyeyim.ne olcaksa olacak görecez bakalım ne kavgaya ne gürülteye gerek var kendinize gelin artık yaa ayıp yani.birbirinizle atışmakla buna bir çözüm bulunmaz siz kk lılara yakışmayan hal ve hareket sergilemişsiniz...

bu konuda herkes gibi bende bencil düşünüyorum..bunu da kimse elestiremez..
Aralık'ta erkek arkadasım askere gidecek hayirlisiyla..
o sag salim gitsin gelsin,ondan sonra eşit mı olunacak ne olunacaksa olunsun beni ilgilendirmez..
yanlış anlaşılmasını istemiyorsan doğru dürüst anlat kendini o zaman sürekli ünlem işareti koymanla bu işler olmuyor

benim orada ne demeye çalıştığım ortada!eğer sen bu sekilde algılamak istiyorsan beni ilgilendirmez!
burada eşitlik olsun diyenlerin %80ninin zaten eşi sevgilisi vs askerliğini yapmış gelmiş,tuzları kuru!
diğerleride zaten uzun donem yapanlar.e onlar için tabiikide güzel bir şey!
ama bir tane kısa donem askerlik uzasın eşitlik olsun desin alnınızdan öpeyim hepinizi:) bu kadar basit!
benimde erkek arkadasım gitmiş gelmiş olsaydı bende eşitlik olsun derdim demek istedim!
ama her zamanki gibi olayı çarpıtmak için aaaaaa hayret ettim ooo sok oldum muhabbetleri çevirmeye çalışıyorsunuz da..yanlış adam üzerine oynuyorsunuz!

bence sen yanlış yerdesin ve yanlış şeylere oynuyosun kusura bakma da

sen zaten bencil olduğunu yazarken belli ediyorsun>benimde erkek arkadasım gitmiş gelmiş olsaydı bende eşitlik olsun derdim demek istedim!>demenle çok açık düşüncen
uzun olanda kısa olanda sen hariç hepimiz aynı düşünüyoruz sanırım ....

Son düzenleme:
15 ay la 5 ayın eşitsizliğini görmüyo nedense insanlar:olmaz:
ben tuzu kuru olmayan kesimdeyim sanırım
faydalanabilceğimizi düsünmesemde ama bi umut var tabi:hulya:
ayrıca eger askerlikle alakamız olmasaydıda esitlik derdimalsanaalsanasmile
bızım canımız can degil cunku okuyanların ki can sadece:1closedeyes:

vereliniortak

arkadaşlar ben 331 kd yaptım.ilk diyarbakıra indiğimizde binbaşı yarbay bizi karşıladı.inanın dedikleri şey aynen şöyle siz boşuna haberlere inanmışsınız kısadönem kalkmaz.kısadönemliler askere gelmedikleri için biz böyle haberleri çıkartıyoruz birde bakıyoruzki bol bol kısadönem gelmiş.anlayacağınız bu bir taktik meselesidir.bence mesleğinizi almadan askere gitmeyin geri döndükten sonra kafa zaten sıfırlanıyor heleki doğu ve güneydoğuya düşerseniz o zaman her şey altüst olur.benden söylemesi..
ALINTI

yine mi bu konu ya
kimine göre eşitlik kimine göre eşitsizlik
birde bedelli mevzusu çıktı şimdi

vatan borcu bu ya niye bu kadar zoruna gidiyor insanların anlamış değilim.
Askerliğin erkeklere kattığı çok fazla şey var. Olmalı, yapılmalı.
Cumhuriyet çocuklarıyız biz ya keşke kadınları da alsalar!
zamanında dedelerimiz 24 ay boyunca askerlik yapmış gıkları çıkmamış hatta şimdi herkesten önce bizi alın diye gözlerimizi yaşartıyorlar.

biraz saygı lütfen, geçmişe dedelerimize, atalarımıza biraz saygı.
Neyin tarışması yapılıyor ki?
Okuyan var okuyaman var adaletsizlik içindeyiz.
Bu ortada istediğiniz kadar kabul edin ya da etmeyin.

Sonunda bu adaletsizliği anladılar ve inşallah tek tip çıkacak.
Hayatın her alanında eşitsizlik varken bari vatan uğrunda olmasın.

Okuyamayanlar TİM de canlarını verirken, bedelliler 20 gün yapıyor arkadaşlar hak mıdır bu?
Yapmayın allah aşkına lütfen.

yine mi bu konu ya
kimine göre eşitlik kimine göre eşitsizlik
birde bedelli mevzusu çıktı şimdi

vatan borcu bu ya niye bu kadar zoruna gidiyor insanların anlamış değilim.
Askerliğin erkeklere kattığı çok fazla şey var. Olmalı, yapılmalı.
Cumhuriyet çocuklarıyız biz ya keşke kadınları da alsalar!
zamanında dedelerimiz 24 ay boyunca askerlik yapmış gıkları çıkmamış hatta şimdi herkesten önce bizi alın diye gözlerimizi yaşartıyorlar.

biraz saygı lütfen, geçmişe dedelerimize, atalarımıza biraz saygı.
Neyin tarışması yapılıyor ki?
Okuyan var okuyaman var adaletsizlik içindeyiz.
Bu ortada istediğiniz kadar kabul edin ya da etmeyin.

Sonunda bu adaletsizliği anladılar ve inşallah tek tip çıkacak.
Hayatın her alanında eşitsizlik varken bari vatan uğrunda olmasın.

Okuyamayanlar TİM de canlarını verirken, bedelliler 20 gün yapıyor arkadaşlar hak mıdır bu?
Yapmayın allah aşkına lütfen.

:lepi:

a.s.a.s.

Yani insanlar dahada utanmasa kısa dönemlerin yerinede bizimkiler yapsın diyecek kafamçokkarıştı
sözüm meclisten dışarı:delphin:
20 ay yapıversinler ne olcak dirsek çürütmediler ya ömürleri askerde geciversinboshayallersmile

süppersinnn:lepi:delikafadulden

15 ay şeref ve gururla askerlik hizmetimizi yaptık ve tamamladık çok şükür..
31 temmuzda bitti askerlik bizim için..
tuzu kuru????akannehir

biz halaaa eşitlik olsun diyoruz..
çünkü,
adalet olsun istiyoruz..
bunun nesi garip?!

[COLOR="Teal"[B][I]kısa dönem askerlik bir an önce kalkmalı eşitlik eşitlik dieeee yirtınıoruz hepimiz hani eşitlik ben göremiorum biri 15 ay biri 5 olur mu hiç 3 kat fazla beklioruzzzz tamam üni okuyanlar okuo hayata atılcak ama okumayanlar da sonuçta çalışıo bi işi belki ailesiii ve hatta belki de bi çocuğu varrrrr böle saçmalık olabilir miii :olmaz: herkes ana kuzusu bu doktor bu mühendis 5 ay yapmalı yok bu söför okumamış etmemişşş 15 ay yapsın ne olacak böle bi mantık ıolur mu hangi ülke de böle bi düz mantık var yhaaaa ülkem de eşitlik istiorum bnm ülkem sadece okuyanları kayırmamalı herkesinnn sevdiği beklediği varrrrrr ülkemizi sevioruz gururla hevesle askerliğini yapıo askım ama böle şeyleri gördükçe de içimiz de ki bu heves bu umut yerini karamsığarlığa bırakıo [/I][/B]][/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Tek Tip Askerlik T abi ki Destekliyorumturkbayragiturkbayragi turkbayragiturkbayragi[/COLOR]

İnanın çok sıkıcı bir topik oldu burası size bol bol sohbetler ne insanlar birbirini anlıyor ne bişey.sadece çatışma var başka bişeyde yok neyin atışması bu yaa sanki bizmi çıkartacaz yasayı ne diye birbirinize kötü laf ediyorsunuz hepiniz belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız.Allaha hayırlısısı için dua edin bol bol..askerdeki benim eşimse diğer yerde yapan benim kardeşim ne diye kötülüğünü düşüneyimki..

[QUOTE=meg;14963190]15 ay şeref ve gururla askerlik hizmetimizi yaptık ve tamamladık çok şükür..
31 temmuzda bitti askerlik bizim için..
tuzu kuru????akannehir

biz halaaa eşitlik olsun diyoruz..
çünkü,
adalet olsun istiyoruz..
bunun nesi garip?!
[/QUOTE]

olumunekankayizsmile

kankam tek tip istiommmm turkbayragi

Merak ettim 9 ay değilde herkez 18 ay yapsa hala tek tip istiyorum diye diretebilecekmisiniz???!!!
Saygılar....

Merak ettim 9 ay değilde herkez 18 ay yapsa hala tek tip istiyorum diye diretebilecekmisiniz???!!!
Saygılar....
herkes neden bizim tek tip istememize takıldı anlayamadım ya!!:1closedeyes:
acaba diyorum:ecrin_bebek:
okuyamanlar okuyanlardan daha kısa yapsalarda bu kadar karsı çıkılırmıydı :delphin:
3 ay daha fazla beklemek kimse istemez ama kimsede bizden 10 ay eksik beklemesin...

Son düzenleme:
konu çok dallanıp budaklanmış arkadaşlar birbirinize hakaret edicek düzeye kadar gelmişsiniz..
gerçek şu ki kısa dönem askerlik yapanlar uzamasını tabi ki istemez uzun dönem yapanlar düşünün bir : askerinizden 4 ay daha uzak kalmayı sevinerek istermiydiniz? He belki aynı şehirde askerlik yapıyodur o zaman rahatsınızdır.
Ama kimse kusura bakmasın ben Tekirdağdayım ve sözlüm şuan Ağrıda.. Herkes askerine erken kavuşmaya bakıyor bu bir gerçek siz nasıl erken geleceğine seviniyorsanız bizde üzülüyoruz..

Back
X