- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Hiç bedelli olmasa ne yapacaktı korkup gitmeyecekmiydi ? Askerlikten korkan bir adamla evlenemezdim sanırım.Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.
Hadi askere gönderdim zorla diyelim ya basina bi is gelirse askerde ben bunun vebalini nasil alicam.bende kahirdan ölürüm heralde.
Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.
Hangi çoluk çocuk? Askerde her yaştan insan var. Sizin ki bayağa bahane üretiyor. Benim öyle bir tanıdığım var, kilo aldı obez oldu askere gitmemek için.Askerlikten korkma gibi bi durum yok zaten.sadece coluk cocukla 12 ay nasil gecicek diye tereddutu. Oyle bi durum olsa inanin bu kadar uzmezdim kendimi zaten.direk biterdi heralde.
Bedelliyi bekledik o kadar cikar diye cikti ama yas tutmuyo ki.bizimkilerde tutturmus askerlik olmadan olmaz diye.yas olmus 24.zaten 5 seneden beri de çıkıyoruz.ne var yani evlendikten sonra yapsa((
Askerlikten korkma gibi bi durum yok zaten.sadece coluk cocukla 12 ay nasil gecicek diye tereddutu. Oyle bi durum olsa inanin bu kadar uzmezdim kendimi zaten.direk biterdi heralde.
24 YAŞINDASIN ZATEN VE EVLENECEK MİSİN ALLAHIM SEN BUNLARA AKIL İHSAN EYLE YA RABBİMMBedelliyi bekledik o kadar cikar diye cikti ama yas tutmuyo ki.bizimkilerde tutturmus askerlik olmadan olmaz diye.yas olmus 24.zaten 5 seneden beri de çıkıyoruz.ne var yani evlendikten sonra yapsa((
askerlikten korkup gitmeyen erkekge ben erkek demem sahsen onun bunun lafına bakıp neden gıtmyo askerde sabrı ögrenır olgunlaşır felan öyle derler askerlikten kaçmasın her erkek onun gıbı dusunmuyo alllahtan yoksa evde nasıl rahat uyurduk :)
Abim de tutturmus ayril diye.daha tanimadan etmeden bu sonuca variyor hemen.yahu bir tani et bi sans ver.
zorla derken? eninde sonunda yapmayacak mı? bari gitsin yapsın da evlenebilin.Hadi askere gönderdim zorla diyelim ya basina bi is gelirse askerde ben bunun vebalini nasil alicam.bende kahirdan ölürüm heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?