- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese 3 yıla yaklaşık bi birlikteliğim var askere gidicem tecilimi bozdurucam derdi hep o ay, yok şu ay derdi Sonra bazı nedenlerden dolayı vazgeçerdi. Şubatta gidicem diyordu yine vazgeçer diye umursamıyodum. Ama dün tecilini bozdurdu, şubatta asker. duyunca çok tuhaf hissettim o gidince nasıl dayanacağımı, onsuz nasıl güçlü kalıcağımı.. daha 3 buçuk 4 ay var ama korkuyorum zamanın geçmesinden şubatın gelmesinden korkuyorum. çünkü o benim sadece sevgilim değil bazen abim bazen arkadaşım, çok yalnız kalıcam o gidince. Daha şimdiden pazarları düşünmeye başladım, nasıl geçiricem hep onunla geçen o günü diye. Çok erkenden hissediyorum belki bu duyguları, ama çok tuhaf geliyor işte. Asker piskolojisi diye birşey var. Ayrılıkların çoğu askerlikteyken oluyor falan diye çevremizdeki herkes söylüyor.
çok kuruntulu ve kıskanç bi erkek arkadaşım var oraya gidince bunlar dahada artıcak korkuyorum çok bu büyünün bozulmasından... asker beklemiş yada bekleyen arkadaşlar nasıl atlattınız o dönemi yardımcı olurmusunuz bana .
çok kuruntulu ve kıskanç bi erkek arkadaşım var oraya gidince bunlar dahada artıcak korkuyorum çok bu büyünün bozulmasından... asker beklemiş yada bekleyen arkadaşlar nasıl atlattınız o dönemi yardımcı olurmusunuz bana .