Askerlikte cinsellik :((

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
Bizde 2 yıldır görüşüyoruz . Ailelerimiz biliyor.ŞUan askerde 110 günümüz kaldı Bugün konuştuk şok olduğum bir konu geçti :44:benden bişey saklamaz benden ondan çünkü birbirimizi iyice tanımamıza yardımcı oluyor.Hem karakterimizde birbirine uyuyor bu mevzuda her neyse konu şu : bugün koğuşta bir kaç erkek konuşmuşlar kimi nişanlı kimi evli o iş için Aşkımı da çağırmışlar siftah yok mu demişler benim bekleyenim var görüştüğüm var demiş bize ters demişş ağladım sinirden yaa nasıl erkekler var hem ya şeytana uyarda giderse gerçi ona güveniyorum o konularda bilmez öyle şeler ama:44:bayağı konuştuk biraz nasihatta bulundum biran önce bitse de gelsem dedi .Burada böyle şelere tanık olmak beni sinir ediyo dedi ..

aman canım bunun icin ne bozuyorsun sinirinizaten yapan veya yapmak isteyen adam sana bunu anlatırmı kimi erkek deger vermez sevgilisine esine iste normalmis gibi boyle seyler davranır..

aman canım bunun icin ne bozuyorsun sinirinizaten yapan veya yapmak isteyen adam sana bunu anlatırmı kimi erkek deger vermez sevgilisine esine iste normalmis gibi boyle seyler davranır..

bende şunu anladım evt anlatmasa anlatmaz demek değer veriyoo gerçekten seviyo beni Ama bilmiyorum erkekler nasıldır dayanma süreleri normal demek diyip uysa onlara gitse yok yok gitmez hem dinen günah olduğunu biliyo hem sağlık açısından ayy ne bilim içime kurt düştü şimdi :44:Allahım sen koru :44:Çook dua ettim iyi arkadaşları olsun die Rabbim korusun tüm sevenleri şeytandan

ay dusununce cok kötü bir durum :S ama güzel terslemiş bozma moralini kötü düsünme

Bunun askerde olmakla alakası yok boşuna canınızı sıkmayın

İçindi olan erkek sivil hayatta zaten yapardı.

İçinde olmayan insan niçin askerde iken yapsın

Yapacak olan size bunu anlatmazdı.

Kafanızı bunlarla meşgul etmeyin,asker yolu beklemek gayet zor zaten

kötü niyetli insanları hiç bir zaman anlayamamışımdır zaten şimdi ne alemi var o konuşmayı yapmanın

Son düzenleme:

Doğru söylüyosun arkadaşım yapmak isteseydi okulda da yapardı sonrasında da..Onun böyle bişey yaptığına ne öncesine ne sonrasına tahmin etmem Allahın izniyle Onun söylemek istediği belki de ne erkekler var bak diyo ama ne bileyim korktum iştee hep derler ya erkek onlar die.:44:Ben hep dua ettim ben nasıl temizsem Rabbim de öyle birini nasip etsin die Karşıma çıktı çok şükür İnşallahta böyle sürer

Her erkek bir değil,evet erkeklerin %80 böyle ama

Olmayanı da var sen içini ferah tut yapsa rurhun bile duymazdı.

Niyeti olsa aklına hinliği sokmazdı

Erkekler bir araya gelince atomun nasıl parçalandığını konuşmuyorlar

Geneli +18 muhabbetlerinin

Sağolun içimi rahatlattınız kendi kendime kurmuştum şimdi :18:
iyiki varsınız

bende çok korkuyorum bazen benimkide 1 buçuk ay sonra asker . acaba yaparmı orda kadın yüzü görmüyolar ya acaba egilimi olurmu sonra diyorum yok yapmaz benim aşkım ama korkuyorm işte ne denilse boş. bazen aşkım der nasıl erkek onlar herkesler yatmış kirli bi insanla yatıyolar . tertemiz helalin dururken der ama bi türlü çıkmıyo aklımdan .

Yapacak adam aklına sokmaz bunu gider yapar aslında orada senin ne kadar kıymetli olduğunu ve değerli olduğunu belirtmiş gerçi söylemese daha iyi olurdu. Rahat ol nadir bulunan erkeklerden sevdiğin peynir peşinde değil. Bak kendin diyorsun onun düşüncelerini aklını bulandırma sen

Canım iki üç kendini bilmez için aranızı bozmayın.Arkadaşların da dediği gibi,o şeyi yapması için illa askerde olmaya gerek yok,sivil hayatta da yapan pek ala yapıyor.Helal süt emmiş bir sevdiğin var,Rabbim her daim korusun.Sağ salim kavuşursunuz inşallah tatlım,içini ferah tut.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…