Askerlikten sonrası aile eski sevgili

Ayrılık, çıkma, barışma sürecini tam şeyedemedim, çok karışık bir ilişki. Ayrılmalı barışmalı ilişkiler uzun sürmez bebişim maalesef.

Ne yapacakmışsın millete tam tekmil 32 diş mi gösterecekmişsin, ben de soğuk biriyim, millet istiyor diye değişme...

Gülsen hep hoppala derler, gülmesen soğuk derler, yaranılmaz millete...

O hayatina bakiyorsa sizde bakacaksiniz baska secenek yok bana göre. Her iliskinin bir ayrilip barismayi kaldirabilecegini ama bir ikincisi hatta ücüncüsünü kaldiramacagina inananlardanim.

Ayrılık, çıkma, barışma sürecini tam şeyedemedim, çok karışık bir ilişki. Ayrılmalı barışmalı ilişkiler uzun sürmez bebişim maalesef.

Ne yapacakmışsın millete tam tekmil 32 diş mi gösterecekmişsin, ben de soğuk biriyim, millet istiyor diye değişme...

Gülsen hep hoppala derler, gülmesen soğuk derler, yaranılmaz millete...
Aynen öyle yapıcakmışım..Ama karakter olarak dışardan hep soğuk görünen bi insanım ve o bunu gayet iyi biliyo..Benimleykrn mutluymuş ama iş aileye gelince iş değişiyomuş ama bazı şeyler Zaman'la olur yüzük yok bişey yok benim sürekli gidip gelmem etrafta laf yapıyo yaşadığım yer küçük bi yer..Kendisininde kız kardeşi var evli ve etraf laf ettiği için babası yüzük istemişti..Bende kimsesiz değilim sonuçta benim de bi ailem var

Back
X