Aşkı bulamamak

Demek nasipte varsa insam ayağı kırıkken hava almaya cıktıgında bile karsısına çıkıyormus.
Ama sonrasında tanımas olaydim demekten de korkuyorum. Çok secici oldugum icin de içime sinmeyen kisilerle konusmayi bitiriyorum direk.bakalım artık nasip
Çok seçici olmak. Yalnızların ortak özelliği. Çok seçiciler zaten kimseyi bulamıyor ki çünkü onlara göre birisi olmuyor. Herkesin kusuru eksiği oluyor.

Kusursuzu değil de uyumlu oldugumu arıyorum aslinda
22 yasinda boyleyseniz 30larda kriterler daha da artar
Uyumlu insani aramak dogru olan elbette sevmediğimiz icinize sinmeyen biri ile olmaz ama sınırlandırılmayin tanisin görüşün illa asik olayim sevgili olalım diye düşünmeyin

Bir arkadaşımın da universiteden sonra hic sosyal hayatı yoktu. Calismadigi icin de hep evdeydi. Evlilik uygulamasında tanışıyordu insanlarla. 3,4 insan tanıdı. Hepsinde bir sıkıntı cıktı hep. En son 1, 1.5 sene once biriyle tanıştı. Cocuk gozunun icine bakıyor, her konuda da anlastilar. Ruh esi boyle bir sey sanirim. Bir anda en imkansız dedigin yerde seni gelip buluyor. Onemli olan aramaktan vazgecmemek. Insanlar evleniyor ayriliyor. 40 yasinda bile asik olabiliyor yeri geliyor

22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık 😂
Aşk plansiz girer planla sanilan aşklar çoğu zaman hayal kirikliğindan oteye gitmez. Mesela tanişlik için sitelere baş vurmak ve saire. Ben 24 yaşimda karşilaşdim. Ilk gorusde askla. Bir sene sonra evlendik. Ve iyi ki bu guzel duyguyu başkalariyla heba etmemişim diyorum. Ilk aşkimdi eşim çunki. Aşk gelince hissedersin

Aşk plansiz girer planla sanilan aşklar çoğu zaman hayal kirikliğindan oteye gitmez. Mesela tanişlik için sitelere baş vurmak ve saire. Ben 24 yaşimda karşilaşdim. Ilk gorusde askla. Bir sene sonra evlendik. Ve iyi ki bu guzel duyguyu başkalariyla heba etmemişim diyorum. Ilk aşkimdi eşim çunki. Aşk gelince hissedersin

Haklısınız

22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık 😂
Aşk asla ama asla arayarak bulunacak bişey değil.Bulan vardır ama çok azdır.Ayrıca yaş daha çok küçük bir dur herkes karantinada.Yasaklar kalkınca zaten herkes azgın boğa gibi yürüyecek birbirine🤣🤣Elbet elin birine çarpar acele etme😂

Back
X