Aşkı bulamamak

Ben üniversitede buldum başka türlü de bulamazdim bence internete zaten güvenim yoktu hic bir zaman, arkadaşliktan sevgililige dönen ilişki güvenlidir dedim :KK70:

22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık 😂
Yaşın daha çok genç bekle illaki çıkar karşına :)

22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık 😂
En beklemediğim en umurunda olmadığı dönemde girer bekleme beklersen ne olursa olsun gelmez ☺️☺️☺️

Ben olsam sosyal medya dan denerdim şansımı

Ben olsam sosyal medya dan denerdim şansımı
Sosyal medyadan olan aşk ilişkilerini güvenilir bulmuyorum.kpss grubu vardı geçen yıl.ordan bana yazıp direk konuyu evliliğe getiren biri oldu.
uzakta yaşıyor diye bahane edip istemedim."yaşadığın şehire gelirim orada yaşarız" dedi.ben de ailesini bırakıp benim yaşadığım şehre gelmek istemesini ilginc buldum.
O da "sonuçta önemli olan aile kurmak,ailemi kurunca memleketimde yaşamasam da sorun olmaz" dedi
Bu konuşma sadece ve sadece 2 saatlik bir whatsap yazışmasının sonucuydu. Bu kadar hızlı ilerlemek bana inandırıcı gelmiyor.haksız mıyım acaba

Back
X