Aşkı bulamamak

Bu konudan ben de muzdaribim 😂 hatta geçen gün konu açacaktım vazgeçtim. Üstelik benim daha kötü bugüne kadar hep olacakmış gibi oldu ama olmadı kimseyle. Her seferinde çok güzel gidecek gibiyken bir şey çıktı. Şöyle bir doyasıya aşk yaşayamadım. Pandemi girdi gireli de olacak gibi olanlar da yok artık, en azından arada heyecan oluyordu😂
Online olarak da bulunacağını düşünmüyorum. İlla bir yerde karşılaşılmalı öyle başlamalı bence. Bir kaç ay öncesine kadar çok takmazdım da şu sıralar ben de taktım kafayı aşk bulmaya. Marketlerde falan ariyicam yakında aşkı😅
Bu arada tavsiye olarak ( işe yarar mı bilmiyorum ) ben de yeni denemeye başladım. Ama YouTubeda ruh eşini kendine çekme meditasyonları var. Belki saçma gelebilir ama umut fakirin ekmeğidir😅

Bu konudan ben de muzdaribim 😂 hatta geçen gün konu açacaktım vazgeçtim. Üstelik benim daha kötü bugüne kadar hep olacakmış gibi oldu ama olmadı kimseyle. Her seferinde çok güzel gidecek gibiyken bir şey çıktı. Şöyle bir doyasıya aşk yaşayamadım. Pandemi girdi gireli de olacak gibi olanlar da yok artık, en azından arada heyecan oluyordu😂
Online olarak da bulunacağını düşünmüyorum. İlla bir yerde karşılaşılmalı öyle başlamalı bence. Bir kaç ay öncesine kadar çok takmazdım da şu sıralar ben de taktım kafayı aşk bulmaya. Marketlerde falan ariyicam yakında aşkı😅
Bu arada tavsiye olarak ( işe yarar mı bilmiyorum ) ben de yeni denemeye başladım. Ama YouTubeda ruh eşini kendine çekme meditasyonları var. Belki saçma gelebilir ama umut fakirin ekmeğidir😅

Ben de meditasyon yapmayı çok severim.işe yarar umarım ki.
Bence de karşılaşma ve elektriklenme ile başlamalı 😂
Karşımıza çıkar insallah en yakın zamanda.
Ilk sayfalarda birinin yorumu vardı "pandemi de çogu kisi aynı bitince herkes arayışa gircek" diyordu ama bakalım pandemi biter insallah.
Bizdeki de ne dert ama 😂

.

Şakkadanak giriyor anlamıyorsun bi bakmışsın aaaa evleniyor muyum ben diyorsun ne ara kabul ettim ben diye sorguluyorsun sonra bir bakmışsın 10 senelik evlisin hatta kocana trip atıyorsun o da tribine karşılık veriyor :işsiz: işte hayat böyle taktik maktik yok anlamadan gelir o

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Darısı bana insallah 😂
Teşekkür ederim inşallah doğru insanı en güzel şekilde bulmanızı dilerim💜
Bu arada hayatın planları ile bizimki aynı zaman diliminde ilerlemiyor bazen. O yüzden doğru insanı bulana dek kendinize yatırım yapın eğitimizine işinize kişisel gelişiminize ruhunuza iyi bakın sonrası gelir mutlaka ☺️

Sosyal medyadan olan aşk ilişkilerini güvenilir bulmuyorum.kpss grubu vardı geçen yıl.ordan bana yazıp direk konuyu evliliğe getiren biri oldu.
uzakta yaşıyor diye bahane edip istemedim."yaşadığın şehire gelirim orada yaşarız" dedi.ben de ailesini bırakıp benim yaşadığım şehre gelmek istemesini ilginc buldum.
O da "sonuçta önemli olan aile kurmak,ailemi kurunca memleketimde yaşamasam da sorun olmaz" dedi
Bu konuşma sadece ve sadece 2 saatlik bir whatsap yazışmasının sonucuydu. Bu kadar hızlı ilerlemek bana inandırıcı gelmiyor.haksız mıyım acaba
Yani erkeklerin en güzel evlilik konusundan yürüyorlar ne yazık ki. Kızlar sonuç odaklı erkekler giriş 😂 o yüzden yüz yüze canlı kanlı görmek tanımak gerek pandemi yüzünden bu biraz zor olsada

Teşekkür ederim inşallah doğru insanı en güzel şekilde bulmanızı dilerim💜
Bu arada hayatın planları ile bizimki aynı zaman diliminde ilerlemiyor bazen. O yüzden doğru insanı bulana dek kendinize yatırım yapın eğitimizine işinize kişisel gelişiminize ruhunuza iyi bakın sonrası gelir mutlaka ☺️
Evet haklısınız.bu süreçte kariyerimi ilerletmek de önemli 🌸

22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık 😂
Bunun taktiği yok bence.Aşk ararken hayatının hatasını aşk zannedıp yapmakta var.Allah isteyecek bence .

Eşimle bir mekanda taniştık 10 yıl evvel. O gece ikimiz de son anda oraya gitmeye karar vermiş insanlardık. Ben ablamın zoruyla gittim, hem de pijamalarımı giyip yatağa girmişken, cıktım yataktan giyindim gittim. Eşim de normalde o tarihte yurt dışında olacaktı bir aksilik oldu ve uçak biletini iptal etti. Plansiz çıkmiş gelmiş o gece o mekana.
Arkadaşlarla oturuyorduk o gece, mekandan içeri girdi. Ne hoş çocuk dedim, gözlerinin içi gülüyor. Bakakalmışım. Masamıza yöneldi. Meğer bizim masadakı arkadaşların arkadaşıymış. O an öylece baktığım için de çok utandım. ( bu arada küçük bir ülkede yaşıyoruz ve hemn herkes birbirini tanır ya da aşinadır yüzüne).
Aylar sonra sosyal medyadan ekledi. 5 aya nişanlandık, evlendik falan..
Herşey nasip, kısmet. Inan aramakla bulunmuyor. Aşk gelip seni buluyor.

Eşimle bir mekanda taniştık 10 yıl evvel. O gece ikimiz de son anda oraya gitmeye karar vermiş insanlardık. Ben ablamın zoruyla gittim, hem de pijamalarımı giyip yatağa girmişken, cıktım yataktan giyindim gittim. Eşim de normalde o tarihte yurt dışında olacaktı bir aksilik oldu ve uçak biletini iptal etti. Plansiz çıkmiş gelmiş o gece o mekana.
Arkadaşlarla oturuyorduk o gece, mekandan içeri girdi. Ne hoş çocuk dedim, gözlerinin içi gülüyor. Bakakalmışım. Masamıza yöneldi. Meğer bizim masadakı arkadaşların arkadaşıymış. O an öylece baktığım için de çok utandım. ( bu arada küçük bir ülkede yaşıyoruz ve hemn herkes birbirini tanır ya da aşinadır yüzüne).
Aylar sonra sosyal medyadan ekledi. 5 aya nişanlandık, evlendik falan..
Herşey nasip, kısmet. Inan aramakla bulunmuyor. Aşk gelip seni buluyor.

Evet haklısınız 🌸

Yaşınız aşık olup kendini dagitmalik yaş aslında :)))
Doğru kişi kimdir mesela, nelere sahiptir yada nelere sahip olmalıdır?

Online dan bulup uzaktan ilişki yürütmek, hele bu yaşlarda. Bence de uğraşmayın. Biraz sosyal olun, tanışın tanımaya çalışın, özlesin kapınıza gelsin falan :)
Meditasyonlar iyidir 👍 odagini ve enerjini değiştirebilirsin.

Yaşınız aşık olup kendini dagitmalik yaş aslında :)))
Doğru kişi kimdir mesela, nelere sahiptir yada nelere sahip olmalıdır?
Bence benim için doğru kişi "aklı başında, kendini geliştirmiş, işinde gücünde, benimle uyumlu, düzgün karakterli, dürüst" bir insan olmalı. Fiziksel olarak da bakınca pozitif enerji aldığım biri olmalı

Bence benim için doğru kişi "aklı başında, kendini geliştirmiş, işinde gücünde, benimle uyumlu, düzgün karakterli, dürüst" bir insan olmalı. Fiziksel olarak da bakınca pozitif enerji aldığım biri olmalı
Peki aşık olursanız, yada daha önce aşık olduğunuz kişilerde bu özellikler var mıydı?
Yani aşık olunca yaşanan hisleri mi seviyorsunuz yoksa bu özelliklere sahip biriyle kaliteli bir ilişki mi?

Peki aşık olursanız, yada daha önce aşık olduğunuz kişilerde bu özellikler var mıydı?
Yani aşık olunca yaşanan hisleri mi seviyorsunuz yoksa bu özelliklere sahip biriyle kaliteli bir ilişki mi?
Daha önce aşık olmadım. Hoşlandığım kişiler oldu bakışmalar filan. Bu kişiler genel olarak çekingen kisilerdi. Tanışamadık bile. Benimle tanısmak isteyenlerden de ben hoşlanmadığım için tanışmadım. 23 yaşında olduğum için sadece son hoşlandığım kişide bu özellikler tam vardı(ya da ben öyle büyüttüm gözümde) aradığım şey aşık olma hissiyle ilgili değil kaliteli bir ilişki ile ilgili. Ama söylediğim özelliklere sahip bir insanla cidden de kaliteli bir ilişki olur yani kriterlerim çok mantıklı bence 🤣

Daha önce aşık olmadım. Hoşlandığım kişiler oldu bakışmalar filan. Bu kişiler genel olarak çekingen kisilerdi. Tanışamadık bile. Benimle tanısmak isteyenlerden de ben hoşlanmadığım için tanışmadım. 23 yaşında olduğum için sadece son hoşlandığım kişilerde bu özellikler tam vardı(ya da ben öyle büyüttüm gözümde) aradığım şey aşık olma hissiyle ilgili değil kaliteli bir ilişki ile ilgili. Ama söylediğim özelliklere sahip bir insanla cidden de kaliteli bir ilişki olur yani kriterlerim çok mantıklı bence 🤣
Niyeyse körkütük aşık olacakmışsınız gibi hissettim :))
Kriterler mantıklı tabii ki. Ama sizin yaşınız gereği böyle biri olgun kaçabilir size.
Aşık olunca insanın gözü kriter falan görmüyor, emin olun ne demek istediğimi anlarsınız.
Zaten aşık oldum evleneyim, ilk ilişkim evleneyim demeyin. Kriterler, ilişkiye bakış açınız daha çok değişecek. İlişki yaşadıkça, insanlarda gerçekten ne aradığınızı, ne istediğinizi bulacaksınız.
Sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, mesela müzik aleti çalmayı öğrenin. Sanatsever kişilerle tanışın, dil öğrenmeye çalışın, turlar var günübirlik onlara katılın .... Bir taşla iki kuş :)

Back
X