Aşkı bulamamak

Bence de çok aşırı düşünme

yaşın daha genç bulursun biraz sosyal olmaya çalış kendin ol mutlu bir kadın ol gerisi gelir:)
Sosyallik biraz sorun çünkü online calısıyorum ve atanmak için KPSSye hazırlanıyorum. Atama sayılarımız çok düşük. Derece yapabilmem için dua ederseniz çok mutlu olurum

Sosyallik biraz sorun çünkü online calısıyorum ve atanmak için KPSSye hazırlanıyorum. Atama sayılarımız çok düşük. Derece yapabilmem için dua ederseniz çok mutlu olurum
dualarim seninle sana tavsiyem once kendi hayatını kur isini eline al ondan sonra birini hayatına almaya bak derim

dualarim seninle sana tavsiyem once kendi hayatını kur isini eline al ondan sonra birini hayatına almaya bak derim
Evet o şekilde daha mantıklı. Şu an olmuyorsa demek ki hayatımda bir seyler olması gerekiyor. Onlar tamamlanınca doğru kisiyle de karsılasırım insallah. Zaten şu zamanda en önemli şey bir insanın kendi maddi kazancını tam olarak kendisiyle sağlayabilmesi. Nasip olur insallah o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…