Aşkı bulamamak

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.359
2.298
133
22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
24 Kasım güncel --> ne aşksızlıkmış bee. Güncellememi doğru kişiyi buldum şeklinde yapmak isterdim ama yalnızlık moduna devam ediyorum. Yeni tavsiyelerinizi bekliyorum ...

Son düzenleme:
Aşkın ne zaman nerden geleceği hiç belli olmaz biz 5 sene önce sosyal medyada tanıştık evlendik akışına bırak doğru zamanı bekliyordur o zaten

Esimi(tanimaz olaydim) ayagim kirikken evde melul melul yatiyorken 12. Gunumde arkadaslarimin gel seni sahile indirelim hava al biraz dediginde gormustum ilk. Evlendik gitti.kismetinse bakkala gittigindede buluyor

Demek nasipte varsa insam ayağı kırıkken hava almaya cıktıgında bile karsısına çıkıyormus.
Ama sonrasında tanımas olaydim demekten de korkuyorum. Çok secici oldugum icin de içime sinmeyen kisilerle konusmayi bitiriyorum direk.bakalım artık nasip

31 yaşına müzmin bekar olarak girdim. Şimdi 40 yaşındayım, 2 ay önce 2. Evliliğimi yaptım. 30 yaşından sonra 2 kez deli gibi aşık oldum anlayacağın. Allah iyilerle karşılaştırsın, henüz çok gençsin

Amin insallah.Bence aşk için ideal yaşlara giriş yaptım ama bakalım hayırlısı.Aşk aşk diye de belamı bulmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…