OlurÖğrenirsen beni de bilgilendir
Taktik maktik yok bam bam bam
Bende bulamadım açıkcası yaş 32
Flört yeteneği sıfır bende
Aşkın ne zaman nerden geleceği hiç belli olmaz biz 5 sene önce sosyal medyada tanıştık evlendik akışına bırak doğru zamanı bekliyordur o zaten22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
Benle tanısmak isteyenler hosuma gitmiyor.hosuma gidenlerle bakısmadan ilerisi olmuyor.hayatıma hep çekingen erkekleri cekiyorum galiba.ben de kendim adım atmıyorum.değecek kisi olsa flört yetenegim iyi olur ama degmiyorlarFlört yeteneği sıfır bende
Esimi(tanimaz olaydim) ayagim kirikken evde melul melul yatiyorken 12. Gunumde arkadaslarimin gel seni sahile indirelim hava al biraz dediginde gormustum ilk. Evlendik gitti.kismetinse bakkala gittigindede buluyor
Allah gönlüne göre birini versin kuzumKanayan yaramıza tuz bastın.teşekkürler
Allah gönlüne göre birini versin kuzum
31 yaşına müzmin bekar olarak girdim. Şimdi 40 yaşındayım, 2 ay önce 2. Evliliğimi yaptım. 30 yaşından sonra 2 kez deli gibi aşık oldum anlayacağın. Allah iyilerle karşılaştırsın, henüz çok gençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?