Aşkı bulamamak

O turlara katıldım birkaç kez. 30 yaşa doğru kriterler değişiyor diyor çoğu insan ama ben zaten şu anda bile çok olgun düşünüyorum bence. Yani 30 yaşına doğru değişirse kriterlerim öyle birini bulamadığımdan değişebilir ama bulacağıma inanıyorum. Şu an hem online çalışıp hem KPSS çalışıyorum. Körkütük aşık olma konusu o açıdan biraz karışık. Keşke olsa ama olsa olsa KPSS kitaplarımla aşk yaşarım galiba. Sad story ...
Ama tabi negatif enerji de oluşturmayayım olacağı varsa sınav filan etkilemez

22 çok taze bir yaş
Doğru aşka gerçek aşka ulasabilecegin bir yaş değil GENELDE

O kadar hızlı ilerlemek sana inandirici gelmiyor burada okeyiz.

Ama sosyal medyadaki aşk iliskilerini doğru güvenilir bulmuyorum nedir ?
Şuan gördüğün yalan aşklar yada sorunlu adamlar artı sorunlu evlilik sosyal medyadan bulup evlenildigi için filan mı saniyorsun

Bu onyargini yikmalisin tercih etmiyor olabilirsin ama edebilirsin

Sorunlu evliliklerin sosyal medyadan olduğunu düşünmüyorum o şekilde olup mutlu olanlar da vardır. Zaten sosyal medyayı çok aktif kullanan birisi değilim. Aktif kullanmadığım halde nasıl oluyorsa sosyal medyadan yazan kişiler oluyor ama tanışmak isteyecek kadar hoşlanamıyorum ilk bakışta bile bana göre olmadıklarını anlayabiliyorum az çok

Aynı yaştayız.. gel bi sarılalım

Herşey beyinde bitiyor biraz da nasip
Sosyal ol gez toz hayatı doya doya yaşa
Tevekkül et olursa olur diye düşün
Şu an KPSS'ye hazırlanıyorum. Üniversitedeyken hic umrumda değildi doğru kişiyi bulmaya da çalışmıyordum hiç. Şimdi 23 yaşına geldim. Sanki bu yaşlarımda olması gerekiyormuş da olmamış diye hayatımda boşlukmuş gibi hissediyorum. Çünkü çevremdeki arkadaşlarımın varı yoku birini bulmak. Birini bulunca arkadaşlarından uzaklaşan insanlar da zaten cok itici. Bu durumları yaşadıkça arkadaşlığa olan inancım da azaldı. Galiba biraz da bunun icin doğru kişiyi bulmak istiyorum en samimi arkadaşlık da o şekilde olur

Güncellemeye güldüm ya. Aşk değil mantıklı sevgiyi arayın demeye geldim.

Güncellemeye güldüm ya. Aşk değil mantıklı sevgiyi arayın demeye geldim.
Benim aşk tanımım da mantıklı sevgi sadakat şeklinde zaten. Güncellemem trajikomik
Aramıyorum aslında bulursa o beni bulur. Ararsan bulamazsın dediler. Bulsam birini bulurum ama önemli olan birini bulmak değil birbirini bulmak( felsefe desen var ) flört modunu sevmediğim için herhangi biriyle olmaz çünkü uğraşmak istemiyorum. nokta atışı olucak inşallah inanıyorum

23 yaş bunları düşünmek için çok erken

23 yaş bunları düşünmek için çok erken
Bunları düşünmek için erken mi bilmiyorum. Ama aşksızlık için yanlış bir yaş. Ay şimdi düsündüm de bu aşksızlık lafından ben de sıkıldım.Ne aşkmış yaa. Demek ki şu an benim için en iyisi yalnızlık. Olması gerekse olurdu zaten

yaşın daha genç bulursun biraz sosyal olmaya çalış kendin ol mutlu bir kadın ol gerisi gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…