O turlara katıldım birkaç kez. 30 yaşa doğru kriterler değişiyor diyor çoğu insan ama ben zaten şu anda bile çok olgun düşünüyorum bence. Yani 30 yaşına doğru değişirse kriterlerim öyle birini bulamadığımdan değişebilir ama bulacağıma inanıyorum. Şu an hem online çalışıp hem KPSS çalışıyorum. Körkütük aşık olma konusu o açıdan biraz karışık. Keşke olsa ama olsa olsa KPSS kitaplarımla aşk yaşarım galiba. Sad story ...Niyeyse körkütük aşık olacakmışsınız gibi hissettim :))
Kriterler mantıklı tabii ki. Ama sizin yaşınız gereği böyle biri olgun kaçabilir size.
Aşık olunca insanın gözü kriter falan görmüyor, emin olun ne demek istediğimi anlarsınız.
Zaten aşık oldum evleneyim, ilk ilişkim evleneyim demeyin. Kriterler, ilişkiye bakış açınız daha çok değişecek. İlişki yaşadıkça, insanlarda gerçekten ne aradığınızı, ne istediğinizi bulacaksınız.
Sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, mesela müzik aleti çalmayı öğrenin. Sanatsever kişilerle tanışın, dil öğrenmeye çalışın, turlar var günübirlik onlara katılın .... Bir taşla iki kuş :)
22 çok taze bir yaş22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
24 Kasım güncel --> ne aşksızlıkmış bee. Güncellememi doğru kişiyi buldum şeklinde yapmak isterdim ama yalnızlık moduna devam ediyorum. Yeni tavsiyelerinizi bekliyorum ...
O kadar hızlı ilerlemek sana inandirici gelmiyor burada okeyiz.Sosyal medyadan olan aşk ilişkilerini güvenilir bulmuyorum.kpss grubu vardı geçen yıl.ordan bana yazıp direk konuyu evliliğe getiren biri oldu.
uzakta yaşıyor diye bahane edip istemedim."yaşadığın şehire gelirim orada yaşarız" dedi.ben de ailesini bırakıp benim yaşadığım şehre gelmek istemesini ilginc buldum.
O da "sonuçta önemli olan aile kurmak,ailemi kurunca memleketimde yaşamasam da sorun olmaz" dedi
Bu konuşma sadece ve sadece 2 saatlik bir whatsap yazışmasının sonucuydu. Bu kadar hızlı ilerlemek bana inandırıcı gelmiyor.haksız mıyım acaba
Konuyu açtığımda 22 yaşındaydım şu an 23. Çok bir yaş ilerlemesi olmadı gerçi ama bu sekilde nereye kadar gidecek bakalım22 çok taze bir yaş
Doğru aşka gerçek aşka ulasabilecegin bir yaş değil GENELDE
Sorunlu evliliklerin sosyal medyadan olduğunu düşünmüyorum o şekilde olup mutlu olanlar da vardır. Zaten sosyal medyayı çok aktif kullanan birisi değilim. Aktif kullanmadığım halde nasıl oluyorsa sosyal medyadan yazan kişiler oluyor ama tanışmak isteyecek kadar hoşlanamıyorum ilk bakışta bile bana göre olmadıklarını anlayabiliyorum az çokO kadar hızlı ilerlemek sana inandirici gelmiyor burada okeyiz.
Ama sosyal medyadaki aşk iliskilerini doğru güvenilir bulmuyorum nedir ?
Şuan gördüğün yalan aşklar yada sorunlu adamlar artı sorunlu evlilik sosyal medyadan bulup evlenildigi için filan mı saniyorsun
Bu onyargini yikmalisin tercih etmiyor olabilirsin ama edebilirsin
Evet akışa bırakmak en iyisi ama akışa bırakmak da zorArarsan bulamazsın
Aynı yaştayız.. gel bi sarılalım22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
24 Kasım güncel --> ne aşksızlıkmış bee. Güncellememi doğru kişiyi buldum şeklinde yapmak isterdim ama yalnızlık moduna devam ediyorum. Yeni tavsiyelerinizi bekliyorum ...
Konuyu açarken 22'ydim. 23'e girdim. Ah yıllar geçiyor ne diyelim hayırlısıAynı yaştayız.. gel bi sarılalım
Yoo en kolayıEvet akışa bırakmak en iyisi ama akışa bırakmak da zor
Akışta kalmak için meditasyon filan da yapıyorum.Basarıcam insallahYoo en kolayı
Herşey beyinde bitiyor biraz da nasipAkışta kalmak için meditasyon filan da yapıyorum.Basarıcam insallah
Şu an KPSS'ye hazırlanıyorum. Üniversitedeyken hic umrumda değildi doğru kişiyi bulmaya da çalışmıyordum hiç. Şimdi 23 yaşına geldim. Sanki bu yaşlarımda olması gerekiyormuş da olmamış diye hayatımda boşlukmuş gibi hissediyorum. Çünkü çevremdeki arkadaşlarımın varı yoku birini bulmak. Birini bulunca arkadaşlarından uzaklaşan insanlar da zaten cok itici. Bu durumları yaşadıkça arkadaşlığa olan inancım da azaldı. Galiba biraz da bunun icin doğru kişiyi bulmak istiyorum en samimi arkadaşlık da o şekilde olurHerşey beyinde bitiyor biraz da nasip
Sosyal ol gez toz hayatı doya doya yaşa
Tevekkül et olursa olur diye düşün
Güncellemeye güldüm ya. Aşk değil mantıklı sevgiyi arayın demeye geldim.22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
Benim aşk tanımım da mantıklı sevgi sadakat şeklinde zaten. Güncellemem trajikomikGüncellemeye güldüm ya. Aşk değil mantıklı sevgiyi arayın demeye geldim.
23 yaş bunları düşünmek için çok erkenŞu an KPSS'ye hazırlanıyorum. Üniversitedeyken hic umrumda değildi doğru kişiyi bulmaya da çalışmıyordum hiç. Şimdi 23 yaşına geldim. Sanki bu yaşlarımda olması gerekiyormuş da olmamış diye hayatımda boşlukmuş gibi hissediyorum. Çünkü çevremdeki arkadaşlarımın varı yoku birini bulmak. Birini bulunca arkadaşlarından uzaklaşan insanlar da zaten cok itici. Bu durumları yaşadıkça arkadaşlığa olan inancım da azaldı. Galiba biraz da bunun icin doğru kişiyi bulmak istiyorum en samimi arkadaşlık da o şekilde olur
Bunları düşünmek için erken mi bilmiyorum. Ama aşksızlık için yanlış bir yaş. Ay şimdi düsündüm de bu aşksızlık lafından ben de sıkıldım.Ne aşkmış yaa. Demek ki şu an benim için en iyisi yalnızlık. Olması gerekse olurdu zaten23 yaş bunları düşünmek için çok erken
yaşın daha genç bulursun biraz sosyal olmaya çalış kendin ol mutlu bir kadın ol gerisi gelir:)22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?