aşkı memnu dizisinde bihter ve behlül'ü sizce kim gördü??

Bihterle Behlülü kim gördü?

• Ankete Katılan
    37

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.685
6
641
43
Ankara
kızlar hadi tahminlerimizi yapalım
bakalım en çok kim şüphe uyandırmış
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bence sadece bir kişi
beşir değil bence,matmazel diye düşünüyorum ama odaya kadar girip yüzüğü koymaz matmazel

Hepsi patlamış mısır alıp seyrettiler sanırım ikisini Beşir gördü ama efendiğilinden diyemedi çocuk naapsın. Ama kedi de yüksek ihtimal kaydirigubbakcemile3

Küpeyi annesi koymuştur Bihterin arkasını toparlamak için ama bana beşir gibi geliyor nedense behlülün yanında nihal değilde bihteri görünce sanki daha mutlu gibi geldi bana niyeyse nihale kızgınlığı geçmiş gibi sanki sabah kahvaltı da günaydın derken gülümsemesinden çıkardım. Ay nasıl izliyorum ben ya içine girmişim dizinin. kaydirigubbakcemile3

benimde dikkatimi çekti fakat,senaristlerin şaşırtmacası olabilir diye düşünüyorum.her birine görmüş ifadesi veriyorlar.birinin eli ayağı buz keser,öbürü sessizce ağlar,birinin nihale kızgınlığı geçmiş gibi görünür,biri kedinin saksıları devirdiğini söylerkafamçokkarıştı

Bence annesi ...
Düşürdüğü küpesini odasına kadar girip bırakabilcek tek kişi annesi...
Gerçi beşirde bi garip davranıyor...bihterin arabası geldiğinde eli ayağına dolandı ..
Bakalım görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…