Aşkı-Memnu Firdevs hanımın kolyesi?

ayselcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
199
0
96
Ankara
arkadaşlar bu firdevs hanımın bi kolyesi vardı.zinciri nerdeyse hiç görünmüyor ama tam boynunun ortasında x şekli parlıyor.sanırım hayalet kolye dediklerinden ama ben tüm kuyumcuları altüst ettim o tür bişey bulamadım.acaba bu kolyeyle ilgili bilgisi olan varmı?markası nedir nerde satılır?

kızlar illada hayalet olsun istiyorsanız
hayalet iplik kullanın yapın bi zincir misnadan falan
belkide öyle birşey ben görmedim aslında bahsettiğiz kolyeyi
ama illada çuval dolusu para verimeniz gerekmez
güzel bi takı için :smiley-cool:

valla kızlar kafama taktımya artık dün gittim en incesinden altın zincir aldım ucunada parlak damla taş taktırdım oldu hayalet kolye.ama aklım hala firdevsin kolyesinde kaldı ne yalan söyleyeyim.misina ip biyere takılırsa boyunu kesebiliyormuş.benimde altın haricindekilere alarjim var.oyüzden böyle bişe yaptım.

yok canım resimde bulamadım..şöyle tarif edeyim,zincir hiç belli olmuyor ve sadece boynun tam ortasında x işareti parlıyor:) hala bulamadım.

annemin bir kolyesi var zinciri hiç belli olmayan. sadece boynun tam ortasında altın kolye ucu görünüyor. sanırım aradığnız öyle birşey.. kalın misinaya benzer şeffaf sert plastikten yapılmış. misina gibi ince değil kolay kıvrılıp bükülmüyor. bence takı malzemesi satan yerlerden rahatlıkla bulunabilirsiniz

tşk ederim canım önerin için ama dediğim gibi altın harici takı takamıyorum.hemen alarji oluyorum.bugünlerdede ayyıldız kolyeye takmış durumdayım:)

bahsettiğim şey metal değilki canım plastiğe de mi alerjin var? altında görünmeyen birsey bulabileceğnizi hiç sanmıyorum(

Evet, Firdevs hanımın kolyesini ben de biliyorum ve çok hoşuma gidiyor.
Zaten o dizide kullanılan takılara bayılıyorum.Ama şimdiye kadar hiçbir yerde rastlamadım!

ben de çok beğeniyorum o kolyeyi yakında çıkar piyasaya ne taksalar meşhur oluyo zaten

canım dızı sonunda yazar.ama bıldıgım kadaryla ıstanbul nısantasında bır yer adı yazıyor.markası yanı.cok pahalı ama cok hos ve tek seyler war.tasarım cok az yapılıyor 2-3 tane.

kızlar ksura bakmayında neymiş öyle hayalet mayalet okadar para vercem gerdanımda gözükmücek aaaaa valla ben isterimki degajemi doldursun sizde hayale diyonuz alın o zaman köy boncukları takın yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…