Kızlar slm. 2gün öncesi çok yakın bir arkadaşım beni aradı ağlayarak. Ben dondum hala çözüm yada fikir veremiyorum kıza sonra ararım ben seni müsait değilim demek zorunda kaldım :26:Konu şu,
arkadaşım özge evli 2 yaşında çocuğu var kv, kb ve kaynıyla yaşamakta eşi asker bu arada ... Kaynının senelerdir süren birlikteliği var ama annesi ve babasyla telefonda tanıştırmış, babası baş tacı edip özgeyi hep dışlamışlar. (hayatında hiç görmediği sadece telefonda konuştuğu kız için, ben gelinime ev alcam bilmemne diye bizim kızı ezdiler...) neyse bu böyle evlendi evleneli devam etti. Beni aradığı gün kaynının telefonuyla eşini ararken ,eşinin amcası'nın gelininin fotolarını görüyo. şüphelenmeye başlıyo doğal olarak neden onun fotoğrafı duvar kağıdı olsun diye? çokda haklı ... Casusluk yapıp galeriye girince hep o kadının fotoğrafı ve küçük oğlunu görünce iyice kuşkulanıyo. Meğer o kızla sevgililermiş .... O yüzden her davet edildiğinde bahaneler bulup sıyrılıyomuş ... Evli ve 2 çocuklu olmasının dışında amcasının gelini. Yazık bizimki hemen kocasını arayıp durumu izah etmeye çalışırken kocası buna inanmıyo, ''abim yapmaz öyle şeyler iftira atma diye'' Yazık özgede beni aradı napcam kimse bana inanmaz vs vs dert yandı. :26: Dahası var, kadının küçük oğlunun bundan olma ihtimali bile mevcut !!!!!!! Kadına başka hat alıp kocası uyuduktan sonra konuşmalarını okuyo vs vs vs
böyle büyük sırı içinde nasıl tuttuğunamı yansın, kocasının inanmayışına mı yoksa kadının kocası hasta ve yeni ameliyatlıymış yani bi süre yatalak ona mı yansınElim ayağım boşaldı duyduğumda bu nasıl bi adalet, rabbim korusun ..... Kıza ne desem nasıl melhem olsam arkadaşlar ?
Konu açılmış ve tek bir cvp. yazılmamış. İnandırıcı bir konu değil.
Hadi olsun diyelim, anlatılanlar tutarsız.
Adamın yatalaklığına kadar gelmiş konu hemde kısa süreli..
ya ortada oyle bir gizli ask olsa neden kadinin fotografini DUVAR KAGIDI yapsin ki? Herkesden saklamasi gerekmez miydi? Ben inanmadim acikcasi boyle bir seye.
Konu açılmış ve tek bir cvp. yazılmamış. İnandırıcı bir konu değil.
Hadi olsun diyelim, anlatılanlar tutarsız.
Adamın yatalaklığına kadar gelmiş konu hemde kısa süreli..
sakın altından "senaryomdu denedim "çıkmasın
benim anlamadığım biri kaynı biri taaa eşinin amcsının gelini.ikisi de dış kapının mandalı.ona ne ki bu ilişkiden.kendine dokunan birşey göremedim ben bu olayda.kendi problemlerini halledememişken başkasının derdi niye onu gerdi
Bence uydurmaca bu konu
burnuma kötü kötü koular geliyor
Ben yasak bir ilişki yaşasam niye telefonuma resimini koyayım
Bırakın resmi telefon numarasını kaydetmemde
Mesajları aramaları falan hep silerim
Enteresan bir durum
Arkadasin buna mi dertlenip aglamis yani? Ona mi yansin, buna mi yansin diye sormussun ya, bence Ozge kendi haline yansin etrafindakilerden once. Madem o kadar eziliyormus, en son dert ettigi seyin kayninin ozel hayatinda yaptiklari olmali burda hatta.
Simdi demissin ki, telefonda kadinin cocuguyla resmi var. Meger sevgililermis. Ne alaka? Sevgili olduklarini kanisina nerden varmis? Adamla sarmas dolas resimlerini mi gormus? annesiyle cocugu gormus, olabilir. Hemen sevgili bunlar, cocuk bile baska adamdan diye yaftayi yapistirip sonra kosa kosa gidip saga sola mi anlatmak gerekir? Arkadasin da pek masum birseye benzemiyor, sanki etrafi ayaklandirmak icin firsat kolluyormus. Evet, bu durumda arkadasin iftiraci konumuna dusuyor. Kusura bakmayin. Kaniti yoksa bosa aglamasin, bunun sonucu dusundugu gibi degilse ona cok kotu patlar bu durum. Hos, arkadasin niye agliyor onu hala cozebilmis degilim.
Ozge'ye soyle, elalemin ozel iliskilerini irdeleyip kendince yorumlamasin. O once kendini kurtarmak icin kafa yorsun. Onun icin daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?