Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pislik her yerde ve her zaman pisliktir. Hiç bulaşıpta üzerinize sıçratmayın. Size karşı imalı sözler söylemeye kalkan olursa, her koyun kendi bacağından asılır deyip çıkın.Herkes önce kendine baksın.

Reactions: Tzk
Konumun asıl amacının kimse tarafından anlaşıldığını düşünmüyorum.Ben lanet kocamı savunmuyorum boşamadım çünkü boşanamıyorum kimsenin sebeplerini bilmeden yargılamayın ki ben onun için de konu acmadim boşanayım mi diye sormadım kimseye.Olaylarin benimle alakası olmamasına rağmen kendimce masum olan taraf olmama rağmen adamın teki kendi ahlaksizligina bakmadan gelip kocamın yediği halt yüzünden bana hesap sordu.Bu kadar savunası vardı baldizini yiyorsa gidip kocama yapsaydı ahlak hocalığını yemediği için gelip bana yaptı çünkü eşim büyük bir kurumda müdür. Olayı tamamen eşimin olayından bağımsız soruyorum şimdi böyle bir durumda hanginiz hırslanmazdı karşı tarafa kinlenmezdi?Şimdi bunlar ortalığa dökülmedi diye daha mi ahlaklı?Ayrica ben zaten aldatilmanin acisini yasamisim istiyoum ki kimse benim duruma dusmesin burada akil verenler de dahil.Ama kalkıp bunu kimseye söyleyemem çünkü herkes intikam için yaptigimi düşünür ve kanıtlayamam ama bana bir daha bulaşmak gibi bir hata yaparsa onu esekten düşmüşe döndururum.Cikip bunlar nasıl öğretmen diyenler olmuş bu ülkede kaç taciz davasının dini eğitim veren yurtlardan çıktığını, bu zamana kadar kaç doktorun para yüzünden hastasını ameliyat etmeyip ölüme terk ettiğini ve bunun gibi okumuş ve okumamış bir sürü insanlarin cahilliği ve kötülüğü... Asıl sırf okuduğu için insanlara kutsal anlamalar yüklemek aptallık.Bunun meslekle eğitimle hicbir alakası yok tamamen aile terbiyesi."Yargi dağıtmamak" kelimesine bile takanlar oldu yok artık dedim.Dil canlı bir yapıdır dile yeni deyimler, soyleyisler eklenebilir tam tersi bazı kelimeler de ölebilir sanki küfür kelimesi kullanmışım gibi laflar tekrar sınava girecekmişim öğretmenliğimi sorgulayacakmışım bilmem ne.Gerçekten bazı insanların kafası degisik çalışıyor.Sorunu gerçekten anlayan birkaç arkadaşa teşekkür ediyorum.Tum yasadiklarima rağmen kuyruğu dik tutmaya dağılmamaya çalışyorum oğluma huzurlu bir aile ortamı sunmaya çalışıyorum sevmediğim 7 aydır nefret ettiğim adama katlanmaya çalışıyorum bunu duymak istiyorsanız evet korkakliktan boşanmıyorum . Mune konuyu kapatır mısın?

İki kişinin arasındaki durumu yüzlerine vurmak da sizin sorumluluğunuz değil. Uzak durun, başınıza dert açmayın.

Son düzenleme:
Hem de çok kadın sürekli alışverişte
E tamam niye kadinin bosanmadigi aldattigi belli.klasik.zengin boynuzlayan ve boynuzlanan koca hikayesi.zengin olup da esini aldatan zati muhteremler burayi okuyorsaniz soyleyeyim esleriniz de sizi aldatiyor.benim de var cevremde boyle bir kadin.esinin parasini yiyor sevgilisiyle.

[/QUOTE]
Bakın bana verdiğiniz cevapta bile hala eşinizi aklıyorsunuz ama öyleymiş ama taciz etti demiş kurtulmaya çalışmış diyerek. Bence bunu yaptığınızın farkında bile değilsiniz. Bakın o adam akrabasını savunabilir Olayları anlatılan kadar biliyordur. Ama siz mesajları görmüş biri olarak kızmanız gereken kişi sadece eşiniz. O size öyle dediğinde mesajları ben gördüm. Allah eşimin belasını versin. Suçluysada suçsuzsada o kadına da allah layığını versin diyip geçseydiniz. Kocanızın velisi gibi ama kızda da suç varmış profosyonelmiş şöyleymiş böyleymiş gibi kendinizi üzmekten öteye geçmeyecek muhabbete giriyorsun. Orada sizin muhattapınız o kadın değil ki kocanızın o kız üzerine bile atlasa dönüp bakmaması gerekirdi. Siz kocanızı boşamamışsınız ama acınızı başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz. Başkalarının hayatı üzerinden dedektiflik yapmak watsap giriş saatlerine kadar takip etmek çokta sağlıklı bir ruh hali değil. Bence destek almak çok sağlıklı olur sizin açınızdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…