- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.624
- 798
Beyin cerrahı iyi olur.Kardiyolojiye mi gitmem gerek dahiliyeye mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyin cerrahı iyi olur.Kardiyolojiye mi gitmem gerek dahiliyeye mi
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır konu açmıyorum bu sefer de başkası için açıyorum.Uzun zamandır bir seyden supheleniyordum artik eminim de diyebilirim ve bu bana vicdani yük yaptı.Ben öğretmenim okulda iki öğretmen arasında ilişki olduğunu fark ettim ne boyutta hala bilmiyorum ama uzun yıllardır devam ediyor biliyorum.Kadin birkaç kere onun hakkında özel şeyler kaçırdı kimsenin bilmediği ben de sen nerden biliyorsun dediğimde kem küm etti.Ozel şeylerini açan bir adam değil ketumdur.Bu zamana kadar çok ahlaklı görünüyordu herkese yargı dağıtıyordu meğer en büyük pisliği kendisi yapıyormuş(adam).Watsappta saatlerce çevrimiçi oluyorlar aynı anda girip aynı anda çıkıyorlar.Cocuklarini ayni kurslara veriyorlar.Birbirinden övgüyle bahsettiklerini gördüm.En son bu adamın tayini çıktı giderken dedi ki aklımın peşinden gidiyorum kalbimi dinleseydim burada kalırdım dedi.Kadin da inanılmaz dedikoducu bir kadın herkesin adını çıkardı şimdiye kadar en son kendisinin de müdürle adı çıktı iftira deyip mağduru oynadı.Diger adam da müdürle hiç geçinemezdi biz zannediyoruz ki farklı karakter oldukları için ama aradaki kadın meselesiymiş.Hatta aralarındaki sorunun namus meselesi haline dönüştüğünü ailelerin bile bu ise karışacağını söylemişti cok abartılı bulmuştum ama şimdi taşlar yerine oturdu.
Şimdi tüm bunlardan sanane diyeceksiniz haklı olarak evet banane.Ama sorun şu ki ben de eşimin 7 ay önce bir kızla mesajlasmlarini yakaladim ve bu kiz bu pslik adamin baldiziydi bana gelip ahlak dersi verdi baldizinin sucsuz oldugunu esimin ona asildigini ima etti kendilerinin cok ahlakli olduğunu ve resmen eşimin de sapık olduğunu ima etti o kadar utandım yerin dibine girdim ki eşime agladim beni insalara rezil ettin ne hale düşürdün diye. Şu an bu durumu dusundukce sinirden deliriyorum o zaman emin degildim ilişkilerinden şimdi eminim.Adam senelerdir ne dümenler ceviriyormus da gelip bir de bana martaval okumuş şeytan diyor cik karşısına kim ahlak yoksunuymuş vur yüzüne o zaman cevap veremeyip karşısında titredigim için cok psmanim bir daha karşima çıkıp konuyu acarsa mahvederim zaten onu.Ama bunu kimseye söyleyemiyorum aramızda böyle bir şey olduğu için kimse bana inanmaz intikam için iftira attığımi bile düşünürler.
Bir de işin vicdanı yükü var ben de bu durumda kaldığım için karısına da kocasına da inanılmaz üzülüyorum yıllardır ayakta uyutuluyor.Ne yapmalıyım kızlar sizce karışık yazdığım için üzgünüm olay karışık.Ikisin de büyük çocukları var 40 li yaşlarındalar ve kadının kocası psikopat kiskanc
Ben de okulun haline şaşırdım.5.okulumda çalışıyorum, hiç böyle bir ortama denk gelmedim..
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır konu açmıyorum bu sefer de başkası için açıyorum.Uzun zamandır bir seyden supheleniyordum artik eminim de diyebilirim ve bu bana vicdani yük yaptı.Ben öğretmenim okulda iki öğretmen arasında ilişki olduğunu fark ettim ne boyutta hala bilmiyorum ama uzun yıllardır devam ediyor biliyorum.Kadin birkaç kere onun hakkında özel şeyler kaçırdı kimsenin bilmediği ben de sen nerden biliyorsun dediğimde kem küm etti.Ozel şeylerini açan bir adam değil ketumdur.Bu zamana kadar çok ahlaklı görünüyordu herkese yargı dağıtıyordu meğer en büyük pisliği kendisi yapıyormuş(adam).Watsappta saatlerce çevrimiçi oluyorlar aynı anda girip aynı anda çıkıyorlar.Cocuklarini ayni kurslara veriyorlar.Birbirinden övgüyle bahsettiklerini gördüm.En son bu adamın tayini çıktı giderken dedi ki aklımın peşinden gidiyorum kalbimi dinleseydim burada kalırdım dedi.Kadin da inanılmaz dedikoducu bir kadın herkesin adını çıkardı şimdiye kadar en son kendisinin de müdürle adı çıktı iftira deyip mağduru oynadı.Diger adam da müdürle hiç geçinemezdi biz zannediyoruz ki farklı karakter oldukları için ama aradaki kadın meselesiymiş.Hatta aralarındaki sorunun namus meselesi haline dönüştüğünü ailelerin bile bu ise karışacağını söylemişti cok abartılı bulmuştum ama şimdi taşlar yerine oturdu.
Şimdi tüm bunlardan sanane diyeceksiniz haklı olarak evet banane.Ama sorun şu ki ben de eşimin 7 ay önce bir kızla mesajlasmlarini yakaladim ve bu kiz bu pslik adamin baldiziydi bana gelip ahlak dersi verdi baldizinin sucsuz oldugunu esimin ona asildigini ima etti kendilerinin cok ahlakli olduğunu ve resmen eşimin de sapık olduğunu ima etti o kadar utandım yerin dibine girdim ki eşime agladim beni insalara rezil ettin ne hale düşürdün diye. Şu an bu durumu dusundukce sinirden deliriyorum o zaman emin degildim ilişkilerinden şimdi eminim.Adam senelerdir ne dümenler ceviriyormus da gelip bir de bana martaval okumuş şeytan diyor cik karşısına kim ahlak yoksunuymuş vur yüzüne o zaman cevap veremeyip karşısında titredigim için cok psmanim bir daha karşima çıkıp konuyu acarsa mahvederim zaten onu.Ama bunu kimseye söyleyemiyorum aramızda böyle bir şey olduğu için kimse bana inanmaz intikam için iftira attığımi bile düşünürler.
Bir de işin vicdanı yükü var ben de bu durumda kaldığım için karısına da kocasına da inanılmaz üzülüyorum yıllardır ayakta uyutuluyor.Ne yapmalıyım kızlar sizce karışık yazdığım için üzgünüm olay karışık.Ikisin de büyük çocukları var 40 li yaşlarındalar ve kadının kocası psikopat kiskanc
Konu bu değil ki, hem artık 40 li yaşlar prime time. Birçok güzel ötesi kadın var bir cogumuzun ilerisi için bakiminda örnek alacagi. Adriana Lima 38 olması artık çirkin olması anlamına gelmiyor. Kemik yapisi o bebeksi yuz hatlari degismiyor. Genetigi guzelse guzel kaliyor. Defne Samyeli 47 imiş ama gel gör ki 19 luk Aleyna yla kıyas bile edilmez. Çağla da 40 olmuş diye okudum ama o fizik kaç 18 likte var sokakta. Daha kimler kimler... kadın kadının kurdu olmak yerine bakim acisindan örnek alinip ilerisi için yatırım yapılmalı bence.40 yasinda ne guzelligi ya hu artik ben kadina hrlal.olsun dedim valla.adamlar saftirik.3 adami idare ediyor
TeşekkürlerBeyin cerrahı iyi olur.
Iyi ki çocuğunuz yok
Çocuğum olsaydı, konu sahibininki gibi bir üsluba ve zihniyete sahip öğretmeni olmasını istemezdim.
Ben 41 yasindayim gayet de guzelimKonu bu değil ki, hem artık 40 li yaşlar prime time. Birçok güzel ötesi kadın var bir cogumuzun ilerisi için bakiminda örnek alacagi. Adriana Lima 38 olması artık çirkin olması anlamına gelmiyor. Kemik yapisi o bebeksi yuz hatlari degismiyor. Genetigi guzelse guzel kaliyor. Defne Samyeli 47 imiş ama gel gör ki 19 luk Aleyna yla kıyas bile edilmez. Çağla da 40 olmuş diye okudum ama o fizik kaç 18 likte var sokakta. Daha kimler kimler... kadın kadının kurdu olmak yerine bakim acisindan örnek alinip ilerisi için yatırım yapılmalı bence.
40 yaşında bir kadının güzel olamayacagini ben değil bir başka üye demiş zaten. Ben ise o yaşlara geldiğimizde de güzel kalıp bakımlı olabileceğimizi savunuyorum. Benden alıntılayınca tekrar açıklama gereği duydum.Ben 41 yasindayim gayet de guzelim
Anlamadim yani guzel kadin yas aldikca da guzel kalir
Ay ben buradaki fikirleri gordukce kafayi yiyorunm insanlarin cehaleti karsisinda
Yok sizin fikriniz olmadigini biliyorum , sadece alintiladiginiz yorumu arayip da bulmak istemedigim ve sizin yazdiklariniza katildigim icin sizi alintilayip genel bir yorum yaptim40 yaşında bir kadının güzel olamayacagini ben değil bir başka üye demiş zaten. Ben ise o yaşlara geldiğimizde de güzel kalıp bakımlı olabileceğimizi savunuyorum. Benden alıntılayınca tekrar açıklama gereği duydum.
Seda Akgül de cok dobra bir kadın ve düşünceleri o kadar doğru ki: her gencin güzel demek olmadığını her güzelin de genç olmadığını söylüyor ki doğru
Bence cehalet değil de daha çok güzel kadını kac yasinda olursa olsun çekememek diye düşünüyorum bu şekilde kadınlara ozel bir sitede başka kadınlara karşı sırf güzel diye düşünce kirliliği olanların.
Ideal rol modellerim arasına sizi de katıyorum bundan böyleYok sizin fikriniz olmadigini biliyorum , sadece alintiladiginiz yorumu arayip da bulmak istemedigim ve sizin yazdiklariniza katildigim icin sizi alintilayip genel bir yorum yaptim
Benim fikrim cirkin kadin yoktur , bakimsiz ya da kotu giyinen ya da icinin kotulugu yuzune vurmus kadin vardir :)
Guzellik ile yas arasinda hicbir baglanti yok , tam tersi kadin olgunlastikca daha guzellesiyor bana gore , ben 20'li yaslardayekn de boyle dusunurdum , hala aynisini dusunuyorum , akil , tecrube , olgunluk bambaska guzellik katiyor kadina
Ideal rol modellerim arasına sizi de katıyorum bundan böyleaynı şekilde düşünüyoruz hem.
Yargı dağıtmak yeni türeyen bir deyim öğretmenin kullanmasında ne sakınca var anlamadım.Olaylarin hiçbirinin benimle alakası olmamasına rağmen kabak nasıl sosyal hayatta olduğu gibi bana patladı onu da anlamadım.Herkes kocana bak yazmis bakıyorum zaten boşanmamış olabilirim affetmemis de olabilirim hatalı veya yanlış davranıyor olabilirim basklarina göre ama konu bu değil.Adamin teki kendi ahlaksızlığına bakmadan olayla hicbir alakası ve suçu olmayan bir insana gelip had(!) bildirmeye kalktı.Herkes bunlar nasıl öğretmen bilmem ne yazmis bu ülkede cemaat yurtlarında dini eğitim veren hocalar çocuk istismarından yargılandı anlamadım öğretmenlerden ne bekleniyor?Ayrıca bunları yapan değil yaşayan benim herkesin bana yüklenmesini anlauamadimŞimdi yazmıyım dedim ama dayanamıyorum. Bir kurumda çalışıyorum diyebilirdiniz öğretmen olduğunuzu siz belirttiniz.. Bir öğretmene yargı dağıtıyordu kelimesini asla yakıştırmıyorum. Ve üslubunuz gerçekten irite edici.. Siz kocanızın olayını o yada bu şekilde kabullenerek artık savunma hakkını kaybettiniz.. İyi ki çocuğun yok dediniz bir üyeye.. Halbu ki neden öğretmenliğim eleştiriliyor diye bir düşünmenizi umardım.