Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu size ne isterlerse hep birlikte toplanir grup yaparlar, siz evdekine bakın, ayni modelden bir tane de sizde var ve siz onu evde tutmaya devam ettikce daha cooook ahlaksizdan, ahlak dersi alirsiniz.
Ha bu arada birinin, digerinin ihanetini elestirmesi icin sutten cikmis olmasi da gerekmez, aksine birbirlerini dha iyi tanidiklari icin genelde cok daha dogru tespitlerde bulunurlar.

Şu ögretmen güruhuna tüm kusursuz vasıfları yüklemekten vazgeçin artik.
Hangi konu olursa olsun.Hep aynı sey.Baydı valla.
Bir de ogretmen olucaksin,cocuklari kime emanet ediyoruz(valla ,bizler de kimlerden kimlerden emanet aliyoruz o cocuklari,bir defa ne bicim annesin dedigimiz olmuyor),sen ne bicim ogretmensin....Biz size diyor muyuz sen ne bicim insansin diye.Ayni hesap.

Konu sahibi ;

Milletin ne yaptigi sizi ilgilendirmez.Siz once kendi meselenizi kafanizda cozun,birakin milletin kimin elinin kimin cebinde oldugunu.

Genelleme yapmak cidden hoş değil ama bu sene ben de bir okulda görev yaptım evli 2 erkek öğretmen alenen bekar arkadaşıma asıldılar kız karşılık verse kimbilir neler olacaktı çok şaşırmıştım
Böyle şeyler olabiliyor insanlar bence arsızlaştığı için ama genelleme yapıp bütün kurumlar böyle demek orda düzgünce çalışan insanları başkalarının gözünde karalıyor

Tum kurumlari genellemek yanlis. Benim de tanidigim boyle bir kadin var.ayni anda 3 kisiyi idare ediyor.kadin isveli cilveli bi kadin bi de guzel.yani cirkin gunumuz guzellik anlayisinda aslinda. manken fizigi yok balik etli kisa boylu.ama guzel bir gulusu isvesi cilvesi var her erkek konusunca dibinden ayrilamiyor.anlayisli.nabza gore serbet veriyor.ben kiskaniyorum icten ice boyle kadinlari yaw.benimki de ayri rahatsizlik.ha idare et 3 kisiyi ayni anda deseniz ben yapamam.icten geliyo sanirim
Onlara gore bu ahlaksizlik degil sanirim bilemiyorum yadirgamiyorum.ben yapmam ama yapana da biaiy diyemiyorum.

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır konu açmıyorum bu sefer de başkası için açıyorum.Uzun zamandır bir seyden supheleniyordum artik eminim de diyebilirim ve bu bana vicdani yük yaptı.Ben öğretmenim okulda iki öğretmen arasında ilişki olduğunu fark ettim ne boyutta hala bilmiyorum ama uzun yıllardır devam ediyor biliyorum.Kadin birkaç kere onun hakkında özel şeyler kaçırdı kimsenin bilmediği ben de sen nerden biliyorsun dediğimde kem küm etti.Ozel şeylerini açan bir adam değil ketumdur.Bu zamana kadar çok ahlaklı görünüyordu herkese yargı dağıtıyordu meğer en büyük pisliği kendisi yapıyormuş(adam).Watsappta saatlerce çevrimiçi oluyorlar aynı anda girip aynı anda çıkıyorlar.Cocuklarini ayni kurslara veriyorlar.Birbirinden övgüyle bahsettiklerini gördüm.En son bu adamın tayini çıktı giderken dedi ki aklımın peşinden gidiyorum kalbimi dinleseydim burada kalırdım dedi.Kadin da inanılmaz dedikoducu bir kadın herkesin adını çıkardı şimdiye kadar en son kendisinin de müdürle adı çıktı iftira deyip mağduru oynadı.Diger adam da müdürle hiç geçinemezdi biz zannediyoruz ki farklı karakter oldukları için ama aradaki kadın meselesiymiş.Hatta aralarındaki sorunun namus meselesi haline dönüştüğünü ailelerin bile bu ise karışacağını söylemişti cok abartılı bulmuştum ama şimdi taşlar yerine oturdu.
Şimdi tüm bunlardan sanane diyeceksiniz haklı olarak evet banane.Ama sorun şu ki ben de eşimin 7 ay önce bir kızla mesajlasmlarini yakaladim ve bu kiz bu pslik adamin baldiziydi bana gelip ahlak dersi verdi baldizinin sucsuz oldugunu esimin ona asildigini ima etti kendilerinin cok ahlakli olduğunu ve resmen eşimin de sapık olduğunu ima etti o kadar utandım yerin dibine girdim ki eşime agladim beni insalara rezil ettin ne hale düşürdün diye. Şu an bu durumu dusundukce sinirden deliriyorum o zaman emin degildim ilişkilerinden şimdi eminim.Adam senelerdir ne dümenler ceviriyormus da gelip bir de bana martaval okumuş şeytan diyor cik karşısına kim ahlak yoksunuymuş vur yüzüne o zaman cevap veremeyip karşısında titredigim için cok psmanim bir daha karşima çıkıp konuyu acarsa mahvederim zaten onu.Ama bunu kimseye söyleyemiyorum aramızda böyle bir şey olduğu için kimse bana inanmaz intikam için iftira attığımi bile düşünürler.
Bir de işin vicdanı yükü var ben de bu durumda kaldığım için karısına da kocasına da inanılmaz üzülüyorum yıllardır ayakta uyutuluyor.Ne yapmalıyım kızlar sizce karışık yazdığım için üzgünüm olay karışık.😒Ikisin de büyük çocukları var 40 li yaşlarındalar ve kadının kocası psikopat kiskanc
Esinizle baldiz hanim disinda hic biri sizi ilgilendirmez. Siz sineye çekip oturduysaniz bırakın ipin ucunu. Anlattiklarinizin hic biri sizin gururunuzu tamir etmeyecek.

Gençliğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize bakın içler acısı....

Niye öyle diyorsunuz ki öğrencisine çok iyidir , en iyi ahlaki öğretir ama kendi öyle değildir belki.

Mesela biri çok kötü kocadir ama çok iyi baba evlat olabiliyor.

Her alan kendi içinde degerlendirilmeli.

Öğretmenlerde özel hayatlarında yanlış yapabilir

Niye öyle diyorsunuz ki öğrencisine çok iyidir , en iyi ahlaki öğretir ama kendi öyle değildir belki.

Mesela biri çok kötü kocadir ama çok iyi baba evlat olabiliyor.

Her alan kendi içinde degerlendirilmeli.

Öğretmenlerde özel hayatlarında yanlış yapabilir
Bir okulda bu kadar çok öğretmen de olunca🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Bütün öğretmenler canımız bizim🌸🌸 en kutsal meslek. Ben ahlaksız bir insanın ahlak dersi verebileceğine inanmıyorum ama hep şahit oluyorum hayat...

Niye bir kişi de bu yazılanlardan konu sahibinin bu iki kişinin aralarında ilişki olduğu sonucuna nasıl vardığına takılmamış.Cidden söylüyorum bu yazdıklarınızdan bu sonucu çoksrmanız sadece öğle ve kininizin eseri gibi geliyor bana

Şu ögretmen güruhuna tüm kusursuz vasıfları yüklemekten vazgeçin artik.
Hangi konu olursa olsun.Hep aynı sey.Baydı valla.
Bir de ogretmen olucaksin,cocuklari kime emanet ediyoruz(valla ,bizler de kimlerden kimlerden emanet aliyoruz o cocuklari,bir defa ne bicim annesin dedigimiz olmuyor),sen ne bicim ogretmensin....Biz size diyor muyuz sen ne bicim insansin diye.Ayni hesap.

Konu sahibi ;

Milletin ne yaptigi sizi ilgilendirmez.Siz once kendi meselenizi kafanizda cozun,birakin milletin kimin elinin kimin cebinde oldugunu.
ağzına sağlık

öğretmenim demişsiniz de esas sizin çocuk psikolojisinden anlamanız gerekirken tam tersini yapıyorsunuz.boşanmak hele ki böyle iğrenç bir aldatmanın ortasında gayet de kolay.mesleğiniz var, nafaka da bağlanacak hayli hayli geçinirsiniz.3 yaşında çocuğu ateş hattında büyütmeyi düşünmezsiniz.siz adamı bırakmak istemiyorsunuz apaçık.
Evet her gun askindan ölüyorum cünkü

Asıl sorunu öteliyorsunuz. Adam sizin değil, eşinizin ahlaksızlığını yüzünüze vurmuş. Yani adam eşinizden daha büyük bir suç işlememiş. Öfkenizin sebebinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Kizla karsilikli flortlesmelrine ragmen bunun tak taraflı bir şey olduğunu hatta eşimin kıza asildigini söyledi baldızı öyle söylemiş sonra olayı anlatınca da küçümseyerek valla iyi affetmişsiniz ben olsam affetmedim dedi o zaman ilişkilerinden emin değildim sesimi cikaramdim ama şimdi olsa senin yaptığını kim affetsin diye cikisirdim

Kizla karsilikli flortlesmelrine ragmen bunun tak taraflı bir şey olduğunu hatta eşimin kıza asildigini söyledi baldızı öyle söylemiş sonra olayı anlatınca da küçümseyerek valla iyi affetmişsiniz ben olsam affetmedim dedi o zaman ilişkilerinden emin değildim sesimi cikaramdim ama şimdi olsa senin yaptığını kim affetsin diye cikisirdim
Eviniz yanıyorken, siz komşunun tenceresinin kaynamasına odaklanmışsınız. Hadi adamın karşısına geçip yaptığı ahlaksızlıkları yüzüne yüzüne saydırdınız diyelim peki sizin aldatıldığınız gerçeğini değiştirecek mi? Hayır. Peki bu ispat çabası neden? Enerjinizi kendinizi ve otomatikmen oğlunuzu mutlu etmeye harcamalısınız. Siz bir takım şeyleri, eğitimin vermiş olması gereken olgunlukla aşmış olmalıydınız. Tepkim tam olarak bu kısma.

Simdi benimle birlikte hayal edin. Diyelimki ispatiniz vardi ve adam size bunlari soyediginde catir catir cevabini verdiniz hatta butun olayi cevredekilere anlattiniz herkes onlari ayipladi. Ne gececek elinize bu aldatildiginiz gercegini degistirecek mi? Kocanizin her an yine sizi aldatabilecek bir ahlak yoksunu oldugu gercegini hafifletecek mi? Ya da esiniz kadina asilmamis sadece; ne iyi karsilikliymis suc kadinda da varmis ee ? Bunlar hayatinizda neyi degistiriyor. Siz kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama bakis aciniz su: herkes birbirini aldatiyor temiz kimse yok esimden ayrilsam da temiz birileriyle karsilasamam en iyisi bu bahanelere siginarak affedeyim yoluma devam edeyim.

Hayır adamın yaptığı iğrenç birşey ama adamın baldızıyla fingirdeşende sizin eşinizmiş. O olayı neden buna bağladınız ben anlamadım. Adamında karısını aldatması sizin eşinizi aklamazki. Kaldı ki eşinizin pisliği için siz neden utanıyorsunuz. Kocanızla o kızın mesajlaşmasının ayıbı size mi kaldı. Sonuçta mesajlaşma karşılıklı olduğu için iki tarafta suçlu. Adam size laf söylediğinde ikiside pislik gelip bana niye çemkiriyosun diyemediniz mi. Belkide aldatılan kadınların çoğu gibi kocanızı aklamak için baldızına laf söylediyseniz oda size laf söylemiştir. Bakın aldatılmak iğrenç birşey ama tarafların özeli, siz kendi olayınızı düşünün milletten bu yolla intikam almaya çalışmak çok erdemli bir davranış olmaz sonuçta bunların eşleri sizin yakınınız değil. İftira atıyor kocası için deseler ne diyeceksiniz. Elinizde kesin delil yok. Bırakın milletle uğraşmayı bak siz yakaladığınız halde boşamamışsınız. Belki kadın boşamıyacak kocasını ama mutsuz olacak ya da adamın ters bir zamanına gelecek elini kana bulayacak bunların vebalini almaya gerçekten çok mu meraklısınız.
Ben cevabını verirdim ama konuşmaya halısını senelerdir tanıdığını asla öyle bir kız olmadığını benim eşimin asildigini falan söyledi ben şok.Ilk defa başlarına geliyormuş falan ben de dedim hep başına gelen bir şeymiş gibi profesyonellikle atlattı beni taciz etti deyip çıktı işin içinden dedim onu bilmiyordum ben dedi sonrası hala baldizini savunan seyler söyledi niye ben kocamı aklamaya çalışıyormuşum gibi bir algı oluştu anlamadım cani cehenneme benim kızdığım şey bu olayın en suçsuzu olan bana hesap sorulması hem de en ahlaksızlar tarafindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X