Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane somut deliliniz yok.Tamamen zanla hareket ediyorsunuz.Şahıslara olan öfke ve nefretiniz size demiryolu yazdırmış ve inandırmış durumda kendinizde.Şu yazdıklarından arada aşk olduğunu çıkarmanız oldukça enteresan.
Inşallah ben yanılıyorumdur

Kendimi anlatamadım galiba hepsi birbirinden b.k zaten canları cehenneme beni derdim bu adamın bana ahlak satmaya kalkmasi
Adam sana niye ahlak satsın ki. Ahlaksızlık yapan senin cocugun değil kocan 🙄

Sizi ilgilendiren tek bir konu var. Aldatılmışsınız ve ne yolu izlemelisiniz? Fakat siz başıma geldi başkalarının hayatını da kurcalayayım konusundasınız. Ya da şöyle diyeyim. Benim canım yandı herkesin yansın durumu. Sizce bu kadar olaya gerek var mı? Kendi işinize baksanız?

Simdi benimle birlikte hayal edin. Diyelimki ispatiniz vardi ve adam size bunlari soyediginde catir catir cevabini verdiniz hatta butun olayi cevredekilere anlattiniz herkes onlari ayipladi. Ne gececek elinize bu aldatildiginiz gercegini degistirecek mi? Kocanizin her an yine sizi aldatabilecek bir ahlak yoksunu oldugu gercegini hafifletecek mi? Ya da esiniz kadina asilmamis sadece; ne iyi karsilikliymis suc kadinda da varmis ee ? Bunlar hayatinizda neyi degistiriyor. Siz kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama bakis aciniz su: herkes birbirini aldatiyor temiz kimse yok esimden ayrilsam da temiz birileriyle karsilasamam en iyisi bu bahanelere siginarak affedeyim yoluma devam edeyim.
Herkese yayma gibi bir derdim yok ama bir daha gelip bana aynı konuyu acarsa oni mahvederim konunun eşimi aklamakla alakası yok herkes nasıl bu kanıya vardı anlamadım sanırım ben kendimi yanlış ifade ettim

Herkese yayma gibi bir derdim yok ama bir daha gelip bana aynı konuyu acarsa oni mahvederim konunun eşimi aklamakla alakası yok herkes nasıl bu kanıya vardı anlamadım sanırım ben kendimi yanlış ifade ettim
Sadece kendi gormek/anlamak istediginiz yerleri anliyorsunuz. Birakin komsunun evindeki ahlaksizligi buna sacma sapan zaman harcayacaginiza siz o zamani kendi evinizdeki ahlaksizligi cozmek icin harcayin. Adamin size laf sokmasina alinacaginiza, oturup sizi aldatan esinizle hala ayni cati altinda yasamaniza alinin onu dert edinin.

İyi de onu bunu aldatan o adam ve sizin kocanız yani ahlaksız olan onlar. İhale niye size kalıyor.
Siz eşiniz için ne yapmayı düşünüyorsunuz önemli olan bu.
Ben de onu diyorum bacım çok şükür biri doğru soruyu sordu ahlaksız adam madem karin ağrın var baldizini ilgili git kocamla konuş

Sanki bu olay bizim basimiza gelse,banane insanların hayatından kim ne yaparsa yapsın diyecez. Hele bir de kocamizin aldattığı kadın ahlak yoksunu adamın baldızı olup,bize ahlak dersi verince içimiz hiç hırsla dolmayacak.
Çünkü biz çok relax kadinlariz konu sahibi,bizim gibi ol.
Oh Allah'ım şükürler olsun ben de herkesi evliya peygamber kendimi de şeytan zannetmiştim.Bu kadar iyi ahlaklı bilgili beni ilgilendirmezci insan buraya nasıl toplanmış hayret

Niye öyle diyorsunuz ki öğrencisine çok iyidir , en iyi ahlaki öğretir ama kendi öyle değildir belki.

Mesela biri çok kötü kocadir ama çok iyi baba evlat olabiliyor.

Her alan kendi içinde degerlendirilmeli.

Öğretmenlerde özel hayatlarında yanlış yapabilir
Olur mu biz evliyayiz. ONLAR çocuklarını harika yetiştiren mükemmel insanlar okula gelince biz bozuyoruz

Sanki bu olay bizim basimiza gelse,banane insanların hayatından kim ne yaparsa yapsın diyecez. Hele bir de kocamizin aldattığı kadın ahlak yoksunu adamın baldızı olup,bize ahlak dersi verince içimiz hiç hırsla dolmayacak.
İntikam ateşiyle yanarsın ama once yanındakini yak sonra baldızı kocayı unutupta elalemin evliliğinin pesine düşünmez

Yani siz de, eşiniz tarafından aldatılsanız, üstelik aldatan eş kişisi içi kin ve nefretle dolu ailesine sizi ezdirse, bir kere bile yanınızda olmasa o kadar ki sizi arabanızın tamiri için sanayilere gitmek durumunda bırakıp tam aksine iş ailesine gelince size kredi çektirip ev aldırmak istese ve yapmadınız diye kinlense, boşanma davası açıp çirkefleşse ve en son olarak antidepresanlara sarılsanız; muhattabınız kocanızın sizi aldattığını söyledikten sonra ahlaksızlığını yakaladığınız adam mı olur? Bunca olaylardan sonra bunlarla mı uğraşırdınız gerçekten? Konu sahibi kendinize gelin. Daha fazla kocanızın yayıntılarını toplamakla heba etmeyin kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X