• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

Öf. İçim şişti. Bayağı okudum ama sonra baktım ki "aşkım"dan geçilmiyor, dayanamadım, bıraktım okumayı. Bu kelime bu kadar mı iticileştirilebilir.. Ne anlıyorsunuz böyle vıcık vıcık ilişkilerden anlamıyorum. Herşeyi bırak, hayatını kenara koy, benimle ilgilen aşkım :KK47: yoksa bak kavga çıkar, trip çıkar. Valla çok sevimsiz tripler bunlar. Bu erkekler bu kadar sorun çıkaran kızlarda ne bulur, niye çeker anlamam. Daha önceki konularına bakılırsa bu adamın seni terketmesi artık sabrının taşmasına bakar. Aniden ondan alışık olmadığın bir tepkiyle karşılaşır ya da terkedilirsen hiç şaşırma.

Yok terkedilmez ben iyice emin oldum. Bence erkeklerin boyle kadinlar cok hosuna gidiyor. Cilve yapiyor devamli, ama cok da dikkatli ciddi kavga cikarmiyor. Akilli kadin vesselam. Sapkami cikarip eyiliyorum.

Siz öyle düşünüyosunuz sevgilim böyle dönemlerde erkek olduğu halde anlayışla karşılıyo benden önce o hesaplıyo ona göre davranmak için..Bayanın halinden bayan anlar derler ama malesef..

Ne super sevgilin var iste. Regl gununu bile hesapliyomus bak. Derdin ne ben anlamadim valla tam olarak.

Bir kac defa daha böyle trip atarsan , emin ol ..
O cocuk farkli davranir ...

Bos seyler icin tavir yapiyorsun..

Ve olaylar gelisir :D
lindanin sevgilisi-Ashqimm sheni chock sheviyorum
Linda-Yhaaa hyrr ben dha chock sheviyormm
Lindanin sevgilisi-yhaa hayirr beennnn
Linda-Ashkim annenimi daha choc seviyosn bheni mi?
Lindanin sevgilisi-2nizide bebeqim.
Linda-Yhaaa küstümmmmm

Diye uzarrr gider ergenus muhabbetler.Evlerden irak.

Kızlar sevgilimle gün içinde kısa kısa mesajlaştık ama sohbet havasında değil kim ne zaman gördüyse o zaman cevap verdi..
Ben de özlemiştim işteydi telefonla konuşuruz diye bekledim eve gidince..Sınavları falanda var işte bi taraftan yoruyo onu çok yorgunum aşkım uyuyabilirim dedi ben de tamam dedim sonra yarım saat geçti mesaj atmış bitanem benim diye baktım cevap vermedim..
Aradan bir saat geçti daha uyumadın mı ben uyudun sandım diye..
Yok uyuyamadım aşkım çok halsizim anneme masaj yaptırdım abimde burda okey atalım dedi okey oynıcaz dedii..
Ben seni ders çalışsın diye telefonla konuşmak istediğim halde diyememiştim iyi oyunlar yazdım..
oyundan sonra bana mesaj atmış aşkım benim seni ihmal ettim biliyorum zaten oynamak istemiyodum ama bugünü kendime ayırmak istedim abim yarın gidiyo yazmış..
Ben de abin zaten her hafta sizde senden daha mı önemli dinlenseydin yazdım..
Özür diledi falan sadece beni özle ben seni özlüyorum falan yazmış telefonda bana yakınlaşmaya falan çalıştı ben de "sen beni değil oyunu özlemişsin" diyince aşkım lütfen çocukça tripler atma abim oynayalım diyince kıramadım yazdı..
Ben de Sen bana bebeksin sen demiyo musun atarım özledim aşkımı dedim..
Aşkım bebeğimsin sen benim ama bebek olman güzelde böyle çocukça tripler yapınca bilmiyorum yazmış ( gülerek)
(Erkekler böyle tripleri çocukça mı buluyo kızlar..)
Gönlümü aldı sırnaştı :) konuştukta telefonda...
Çok sinirlendim ben o ders çalışsın zaten işleri de bu ara yoğun diye telefonla konuşalım bile diyemedim o beni hiç özlememiş demek ki abisiyle okey oynuyor.. 4 gündür zaten doğru düzgün konuşmadık..
Böyle işte kızlar bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz..
cnm bence ustune gıtme asırı ılgıde sıkıyo .. bellı bı sure sora aynı muhabbetler vs bıraz kafasını dagıtıp oyunla sonra tekrar derse donmustur taklma bence yogun bı calısma temposu ıcındeyms onun stresıne ver

Kızlar sevgilimle gün içinde kısa kısa mesajlaştık ama sohbet havasında değil kim ne zaman gördüyse o zaman cevap verdi..
Ben de özlemiştim işteydi telefonla konuşuruz diye bekledim eve gidince..Sınavları falanda var işte bi taraftan yoruyo onu çok yorgunum aşkım uyuyabilirim dedi ben de tamam dedim sonra yarım saat geçti mesaj atmış bitanem benim diye baktım cevap vermedim..
Aradan bir saat geçti daha uyumadın mı ben uyudun sandım diye..
Yok uyuyamadım aşkım çok halsizim anneme masaj yaptırdım abimde burda okey atalım dedi okey oynıcaz dedii..
Ben seni ders çalışsın diye telefonla konuşmak istediğim halde diyememiştim iyi oyunlar yazdım..
oyundan sonra bana mesaj atmış aşkım benim seni ihmal ettim biliyorum zaten oynamak istemiyodum ama bugünü kendime ayırmak istedim abim yarın gidiyo yazmış..
Ben de abin zaten her hafta sizde senden daha mı önemli dinlenseydin yazdım..
Özür diledi falan sadece beni özle ben seni özlüyorum falan yazmış telefonda bana yakınlaşmaya falan çalıştı ben de "sen beni değil oyunu özlemişsin" diyince aşkım lütfen çocukça tripler atma abim oynayalım diyince kıramadım yazdı..
Ben de Sen bana bebeksin sen demiyo musun atarım özledim aşkımı dedim..
Aşkım bebeğimsin sen benim ama bebek olman güzelde böyle çocukça tripler yapınca bilmiyorum yazmış ( gülerek)
(Erkekler böyle tripleri çocukça mı buluyo kızlar..)
Gönlümü aldı sırnaştı :) konuştukta telefonda...
Çok sinirlendim ben o ders çalışsın zaten işleri de bu ara yoğun diye telefonla konuşalım bile diyemedim o beni hiç özlememiş demek ki abisiyle okey oynuyor.. 4 gündür zaten doğru düzgün konuşmadık..
Böyle işte kızlar bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz..

darlandım yeminlen, şu sevgililerinize buldumcuk muamelesi yapmıyormusunuz.
okurken daraldım, ne sabırlı çocukmuş.

bu tripleri sadece erkekler değil kadınlar da çocuksu buluyor! bence çok yersiz ve çocuksu olmuş tripleriniz.

Yazdıkları çok güzel daha ne olsun.Buldukça bunamışsın burda.

Back
X