Konus....
icinde ne varsa soyle, o da soylesin...
Kucucuk birsey nasilda kocaman bi tecrube oldu bana ((= kendimi terk edildigim icin sansli hissedecegimi hic dusunmezdim ama daha bu genc yasimda kocaman bi ders oldugu icin kendimi cok sansli hissediyorum. Yasadigin herseyi yasadim. o butun yollardan gectim. Fazlasini da yaptim, gittim yuzyuze de konustum. Internetten.. Mesajlar.. konustum konustum.. hicbirsey degismedi. Ancak rahatladim. iliskinin bittigine daha cok inandim kabullendim. Konusarak, mantikli sebepler sunarak bi adami geri donduremiyorsunuz. Isterse gelir. O yuzden ugrassanda ugrasmasanda sonuc fark etmez.
O kadar cok yasadim ki artik gercekten guluyorum yaptiklarima. Cok ta uzun sure de olmadi, alt tarafi 3 ay once ayrildik ama artik yasanilanalara gulebilecek evredeyim cunku cok dusundum. iliskiyi o kadar cok analiz ettim, o kadar farkli acilardan baktim ki artik iliskiyi dusunmekten skildim. Ay ben neler yaptimm ((= Uzaktan onu gorebilmek icin is yerinin onunden aksam saatleri arabayla gecmek mi dersin, evinin onunden gecmek mi dersin, gece evinin yan tarafinda arada duvar olan yere arabayi park edip yanan isigini seyredip, kapisinin onundeki arabalari kafaya takip kiskanclik krizlerine girmek mi dersin, dogum gununu, dogum gunumu bekleyip birseylerin duzelmesini beklemek mi dersin... Ay ne cok kafamda kurdum da kurdum. bu iliskiyi duzeltebilmek icin butun senaryolari yazdim. Sonuc: HIC.. 3 ay oldu ayrilali, sukur ki en 1- 1.5 aydir kendime geldim. cunku iyilesmeye konsantree oldum. bu iliski bitti dedim hep. birseyi 40 kere soyleyince oluyormus. oluyo gercekten. simdi hic onemsemiyorum. bugun mesela sabah 9 gibi uyandim. aklima odevlerim, testler falan geldi, sonra okulu, ve isleri dusundum. Yeni alacagimiz evi dusundum. sonra aklima o geldi. nasil sasirdim anlatamam. eskiden uyanir uyanmaz ilk onu dusunurdum. simdi aklima sonradan gelenler arasinda

iyilesiyorum. Aklima daha az geliyor..
iliskinin bittigini kabul edebilmen icin ne gerekiyorsa onu yap. Beklenti icinde sessiz kalmak olmaz. belki en dogrusu konusmamak, ve duydugunda hoslanmayan seyleri isitmeyi engellemek bile olsa, boyle yaptikca ondan umutlu olacaksan, git konus icinde soru isareti kalmasin..
iliskinin bittigini ne kadar cabuk kabul edersen o kadar cabuk feraha ereceksin.