Aşkımı gördüm, gözgöze geldik, ama yapamadım konuşamadım

Ben bu ayrılıklara tipik "ıssız adam vakası" diyorum. Çünkü öyle. Erkeklerin çoğunda vardır bu. Sizin için her şey yolundadır. Ayrılmak için hiçbir sebep yok. Birbirinizi sevdiğinize de eminsiniz. Ama unutmayın kızlar bu erkekler öyle sorunlu hastalıklı ruhlar ki bazen mükemmeliyet bile onlar için ayrılık sebebi olabiliyor. Erkekleri yolunda giden ilişkiler de korkutur. Biz buna ıssız adam vakası deriz işte :) Ve ben bu olaya nedense kesinlikle bu göz ile baktım. Hem erkek arkadaşının yakın zamanda birçok sıkıntısı olmuş direk aklıma bu geldi.
Ama bence sen bu olayın üstüne şimdilik gitme. Birkaç ay bekle. 2 bilemedin 3-4 ay sonra burada eski sevgilim geri döndü ne yapayım başlıklı bir konu açacağını hissediyorum. Çünkü bu vakanın olmazsa olmaz şartı ıssız adam gün gelir "Allah ım ben ne yaptım?????" deeerrrrrr :))))

Bence konuş. Öteki türlü sürekli o muydu bu muydu diye düşünüp yıpratıcaksın kendini. Hiç değilse konuşunca sonu olumluda olsa olumsuz da olsa sebebini öğrenmiş olursun. Acıyla merak birleştiği zaman insanı daha mutsuz eder. Ama merakını giderdin mi geriye acın kalır. O da zamanla geçer..

Yerinde olsam hiç bir harekette bulunmazdım...Beklemekten de vazgeçerdim...Beklemekten vazgeçtiğinde kendini rahatlatacaksın...Beklediğin şey, beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir...Bu evrenin, "sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir" der k. iskender...

Ayrıca seven ne yapmaz diye bir şarkı vardır...
Klasik ama gerçekten öyle..
Seven ne yapmaz...
Düşündüğün gibi seni gerçekten seviyorsa, muhakkak gelecektir...

Seven ne yapmaz dogru haklisin ama bende sevenim iste ve yapacaklarima gururum engel oluyor... Yapma diyorsunuz ama bende sevenim nihayetinde neden hep karsidan bekliyoruz :(

Konus....
icinde ne varsa soyle, o da soylesin...

Kucucuk birsey nasilda kocaman bi tecrube oldu bana ((= kendimi terk edildigim icin sansli hissedecegimi hic dusunmezdim ama daha bu genc yasimda kocaman bi ders oldugu icin kendimi cok sansli hissediyorum. Yasadigin herseyi yasadim. o butun yollardan gectim. Fazlasini da yaptim, gittim yuzyuze de konustum. Internetten.. Mesajlar.. konustum konustum.. hicbirsey degismedi. Ancak rahatladim. iliskinin bittigine daha cok inandim kabullendim. Konusarak, mantikli sebepler sunarak bi adami geri donduremiyorsunuz. Isterse gelir. O yuzden ugrassanda ugrasmasanda sonuc fark etmez.

O kadar cok yasadim ki artik gercekten guluyorum yaptiklarima. Cok ta uzun sure de olmadi, alt tarafi 3 ay once ayrildik ama artik yasanilanalara gulebilecek evredeyim cunku cok dusundum. iliskiyi o kadar cok analiz ettim, o kadar farkli acilardan baktim ki artik iliskiyi dusunmekten skildim. Ay ben neler yaptimm ((= Uzaktan onu gorebilmek icin is yerinin onunden aksam saatleri arabayla gecmek mi dersin, evinin onunden gecmek mi dersin, gece evinin yan tarafinda arada duvar olan yere arabayi park edip yanan isigini seyredip, kapisinin onundeki arabalari kafaya takip kiskanclik krizlerine girmek mi dersin, dogum gununu, dogum gunumu bekleyip birseylerin duzelmesini beklemek mi dersin... Ay ne cok kafamda kurdum da kurdum. bu iliskiyi duzeltebilmek icin butun senaryolari yazdim. Sonuc: HIC.. 3 ay oldu ayrilali, sukur ki en 1- 1.5 aydir kendime geldim. cunku iyilesmeye konsantree oldum. bu iliski bitti dedim hep. birseyi 40 kere soyleyince oluyormus. oluyo gercekten. simdi hic onemsemiyorum. bugun mesela sabah 9 gibi uyandim. aklima odevlerim, testler falan geldi, sonra okulu, ve isleri dusundum. Yeni alacagimiz evi dusundum. sonra aklima o geldi. nasil sasirdim anlatamam. eskiden uyanir uyanmaz ilk onu dusunurdum. simdi aklima sonradan gelenler arasinda :D iyilesiyorum. Aklima daha az geliyor..

iliskinin bittigini kabul edebilmen icin ne gerekiyorsa onu yap. Beklenti icinde sessiz kalmak olmaz. belki en dogrusu konusmamak, ve duydugunda hoslanmayan seyleri isitmeyi engellemek bile olsa, boyle yaptikca ondan umutlu olacaksan, git konus icinde soru isareti kalmasin..

iliskinin bittigini ne kadar cabuk kabul edersen o kadar cabuk feraha ereceksin.

Butun gun bekledim. Dogum gunumu o da kutlayacak mi diye. Hatta ben sadece onun icin dedim "acaba kutlar mi" diye. Kutlamadı. Kutlamasın.. O kutlamadı diye kotu gecen dogum gunlerim olmadı benim.. Sadece gece yastıga kafamı koydugumda dedim ki "Allahım onun gozlerinin bana aşkla degil de kotu kotu baktığını görmektense canımı al daha iyi.." uzum sure, en azindan simdilik, yuzyuze gelmeye cesaretim yok..

Son düzenleme:
Butun gun bekledim. Dogum gunumu o da kutlayacak mi diye. Hatta ben sadece onun icin dedim "acaba kutlar mi" diye. Kutlamadı. Kutlamasın.. O kutlamadı diye kotu gecen dogum gunlerim olmadı benim.. Sadece gece yastıga kafamı koydugumda dedim ki "Allahım onun gozlerinin bana aşkla degil de kotu kotu baktığını görmektense canımı al daha iyi.." uzum sure, en azindan simdilik, yuzyuze gelmeye cesaretim yok..

"Allahım onun gozlerinin bana aşkla degil de kotu kotu baktığını görmektense canımı al daha iyi.." bu nasıl bir (bed)dua! Sen onun için mi yaratıldın ki ölümün onırıun nedeniyle olsun? Sabır, sabır, sabır... Her insan en ufak şeyde çareyi ölümde ararsa o zaman ne anlamı kalır hayatın? Acını çekiceksin ki olgunlaşabilesin.

Sen yapacağını yapmışsın bence durağa gidip onu görerek. Senin orada olduğunu en az senin kadar o da iyi biliyor, gerisi ona kalmış icraate geçecek adam geçer.

Arkadaşım şuana kadar mantıklı bir yazı okuduğumu düşünüyordum.
Bir kız var çok aşık, adam aşık değil, kızın nazını çekmek istemiyor, ayrılmak istediğini söylüyor, kız çok sevdiği için hatayı kendinde sanıyor, konuşacak eninde sonunda ve adamı ikna etmeye çalışacak, adam da ilişkiyi özlemiştir zaten kabul edecek ama büyük ihtimalle (fazla gelir ama hadi 6 sene olsun) kızdan ayrılacak ve kız daha çok üzülecek diye kritik yaptım.

Ama yukarıdaki "saçmalık" (afedersin) tüm bakışımı değiştirdi sana karşı arkadaşım. Dua niyetine geçer. Yapma Allah rızası için ya..Yukarıda bahsettiğim 6. yıl sonunda "s..tirsin gitsin" diyeceksin. Yapma gözünü seveyim. Erkekler melek değil. Uğurlarında ölünecek kimseler hiç değil!
Uğruna ölünecek çok ulvi değerler var. Sen ne düşünüyorsun. Kendine gel..

Bunları iyiliğin için söylüyorum.

Canım o kadar aşıksınki bence aslında bu aşk değil takıntı neyse ne ama bir erkek için kendinin ölmesi için dua edermi ya
bende senin için 'ALLAH'ım tanımadığım bu kızcağızın lütfen kalbindeki şu saçma hastalıklı aşkı yok et' diye dua edicem
lütfen kendine gel seni sevmeyen biranda terk edip gidecek kadar bencil olan bir adam için şu hayattaki en değerli şeyi zamanını boşa harcayıp kendini boşa üzme
bırak o üzülsün çünkü üzülmeyi o hakediyor ama sen üzülerek onu sevindiriyorsun eğer kendini üzmeyi bırakabilirsen hayatını yaşamaya devam edersen o üzülmeye başlayacaktır bu herzaman böyledir
ilerde seni gerçek seveni bulursan çocukları olup mutlu bir hayat yaşarken lütfen bu yazdıklarımı oku şimdi belki bana kzıyorsun ama işte o zaman ne kadarda haklıymış değmezmiş dersin

Kizlar tepkinizi anliyorum size hak da veriyorum sonuna kadar... Ama iste. Dogum gunumden beri cok kotuyum surekli agliyorum bi soz bi anlik dusunce bile yetiyor gozlerimin dolmasina. Okulda sinavlarim var. Sabahlara kadar kitaplarima gozyasi akita akita derscalisiyorum. Surekli dua ediyorum... Ve kimseye tahammul edemiyorum tipik ask acisi iste .. Biliyorum gecer daha oncede yasadim gecti ama neler neler goturdu benden....

Canım o kadar aşıksınki bence aslında bu aşk değil takıntı neyse ne ama bir erkek için kendinin ölmesi için dua edermi ya
bende senin için 'ALLAH'ım tanımadığım bu kızcağızın lütfen kalbindeki şu saçma hastalıklı aşkı yok et' diye dua edicem
lütfen kendine gel seni sevmeyen biranda terk edip gidecek kadar bencil olan bir adam için şu hayattaki en değerli şeyi zamanını boşa harcayıp kendini boşa üzme
bırak o üzülsün çünkü üzülmeyi o hakediyor ama sen üzülerek onu sevindiriyorsun eğer kendini üzmeyi bırakabilirsen hayatını yaşamaya devam edersen o üzülmeye başlayacaktır bu herzaman böyledir
ilerde seni gerçek seveni bulursan çocukları olup mutlu bir hayat yaşarken lütfen bu yazdıklarımı oku şimdi belki bana kzıyorsun ama işte o zaman ne kadarda haklıymış değmezmiş dersin

bencede. her durumda yalnız kendini düşünen erkekler için değil canımı, tırnağımı kesip vermem yani..çünkü değmezler .bakın bütün erkekler için diyorum..insan gibi insan olan sevgilisinin kıymetini bilen erkekler bile bir süre sonra, evlendikten sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor çünkü rol yapmakda bi yere kadar onlar içinve kasıyor tabi...emin olun o çok aşık olduğunuz insanın nasıl değiştiğini daha doğrusu tanımadığınız gerçek yüzünü gördükten sonra ben bu adama nasıl aşık oldum demek bir yana, nasıl baktım diceksiniz.ahanda bu kadar iddialyım. o yüzden lütfen ama lütfen kendinizi bir erkek için paralamayın.aşk güzel şeydir.saf masum bir duygudur ve sadece beynin yaratığı bir olgudur.erkekler aşık olduğunu sanır yada gerçekten olur ama aşkları saman alevi gibidir..onları ömürlük gördüğü dediği şey bi kaç sene bile diyemicem belki bi kaç aydır..kadın gibi bir ömürlük seven erkek çok nadiren çıkar onlarıda tebrik etmek lazım..malesef erkekler onlar için verdiğimiz değeri haketmiyor bunu üzülerek sölüyorum feminsitte değilim gözlemlerim neticesinde konuşuyorum nezaman bir erkeğin sevdamın peşinden deli gibi koştum sahip çıktım o derece alçaldım o insanın gözünde ve kendimden taviz vermiş oldum .kendi değerimi yitirdim hem kendi hem onun gözünde aşk bu insan gurur murur bırakmıyor ama artık bu fikirde değilim.zamanında yaptım bu hataları üzülen ben oldum...ağır olcaksın aşkından gebersen bile belli etmiceksin.kalbin yerinde fırlıcak olsa elinle kapatcaksın.susturcaksın sesini,yinede sevgini göstermiceksin yoksa değerin anlaşılmıyor basit bir kız durumuna düşüyorsun ve bu hiç hoş değil sevileyim derken küçük duruma düşüyorsun o yüzden ne kadar ağır olursan okadar sevilirsin iilk adımı onlardan bekleyin....bizzat tecrübelelerimi paylaştım.

Tesekkur ederi canim. Neredeyse 1 ay olacak bu sureyi hicbir sekilde mesaj atmadan konusmadan gecirebildiysem bundan sonra da geciririm diye dusunuyorum.. Elime telefonu alip mesaji yazip tam gondere basacak olup kac kez durdurum kendimi. Gururumu ezdirmeyecegim, o yazsin yazacaksa..

Tesekkur ederi canim. Neredeyse 1 ay olacak bu sureyi hicbir sekilde mesaj atmadan konusmadan gecirebildiysem bundan sonra da geciririm diye dusunuyorum.. Elime telefonu alip mesaji yazip tam gondere basacak olup kac kez durdurum kendimi. Gururumu ezdirmeyecegim, o yazsin yazacaksa..

bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizde zamanında çok aşık olduk sevdik sevildik hele ben tam şıpsevdiydim:)ama sevdimmi tam sevenlerden:34: aynı yollardan geçtim çook canım yandı, çok kırıldım ama erkeklerin bunu birşekilde anlaması ve onlar için döktüğümüz gözyşalarının değerini anlamaları lazım. yoksa neye yarar döktüğün gözyaşına yazık..işe yarasın bırak da.. kendin ağlar kendin seversin olan sana olur, hem sevilmek hem istediğini almak hemde gururun alçalsın değil okşansın istiyorsan, erkeklerin fazla üstüne gitmiceksin hem şımarır hem kendini bişiy sanar temelli uzaklaşiır senden, biraz sabret bunu kendin iyiliğin için yap bu sana artı olarak dönecek azcık değerini bilmesi anlaması için onu kendi ile başbaşa bırakkı düşünebilsin..yok eğer kıymetini bilmez seni iplememeye devam edersede salla gtsin ..çünkü değmiyor demektir..değmeyen biri ile birlikte olsan ona kavuşsan bile seni çook üzecek demektir ilerde ve inan bana bu daha acı verir insana...biliyorum zor , ama hiçkimse ama hiçkimse vazgeçilmez değildir.bir gün başkasını seveceksin ve yine bir başkasını hayat sevildikçe uzar güzelleşir.ayrıca aşk karşılığını bulduğu müddetçe anlamlıdır.yıldız tilbeminde dediği gibi "karşılıklı aşk bir destandır"..:)onu yaşadığın müddetçe bir gün geriye bakıp güleceksin bu haline ben nelerin peşinde koşmuşum diceksin çünkü gerçek aşkı karşıklı olanı ve senin değerini bilen birisi ile birlikte olucaksın ve sende bunu pek hala hakediyorsun herkes gibi..çok zordur kendine mani olman ama inan bana sonunda sen kazanacaksın.şimdi onun üstüne gitmen bişiy değiştirmediği gibi senden tümden kaçabilir..ayrca gururlu ve kendini ezdirmeyen kızlar ilgi uyandırır erkeklerde bu sefer o sana alaka göstermeye başlıcak.tecrübelerimde yanılmıyorsam:)kendine iyi bak.. kimseye hakettiğinden fazlasını verme kendini kadınlık gururunu ayaklar altına alma, dediğim gibi hele ki bir erkek için sakın bu hataya düşme.kazanan hep sen olursu:34:sevgiyle kal.:16:

canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ne kadar acı çektiğini ne kadar üzüldüğünü. sadece bir dakika sesini duymak için bile herşeyini feda edebilirmişsin gbi geliyor insana. bazen öyle daralıyorsun ki kırılan kalbini bile umursamıyorsun çıldırasıya acı cekıyorsun. ama unutma sana bu acıyı o verdi. ayrılık kararını o verdi ve vermiş olmasaydı bunların hiçbiri olmayacktı acı cekmeyecektın. suanda senı bu duruma düşüren kişi ne yazık ki ugruna gözyaşı döktüğün EX in.. çok üzgünüm gercekten bastıramadıgın duyguların var incinmişliğin var ve birtürlü engel olamadıgın aşkın var hislerin var.

ama unutma o sana zarar verdi. şimdi arasan ne olacak ki? ne diyeceksin. beni kırdın mı diyeceksin. o hiçbirşeyin farkında değil. boşver. sen bekle. sabret. Allah sabredenle beraberdir. üzme güzel canını. zaten seni sevmişse ve değer vermişse eskisinden güzel bir ilişki yaşarsın. o bir erkek böyledir şöyledir demeyeceğim hepimiz böyleyiz. gönül kaçanı kovalıyor malesef..

bence doüum gününü kutlamasını beklemen bile gereksizdi.kutlamayacağı belliydi zaten.bunu sana değer verip vermediğinden söylemiyorum.sebebi ne olursa olsun bu çocuk senden ayrılmayı seçmiş.aramak umut vermek olur.3 hafta 1 ay ayrılık için çok kısa süreler.kendini toparlaması için bir kişinin kısa süreler.belki bir kaç ay sonra dönecek.belki dönmeyecek.ayrıca bence hiç bir erkeği putlaştırma lütfen.hayat insanın karşısına neler çıkartıyor.ayrıca kızma ama 6aylık ilişkin zaten uzun bir ilişki değil.olur mu diye bakıp olmayacağını baştan gördüm diyede düşünmüş olabilir.

yerinde olsam samimi bulmasamda meil falan yazardım.sadece içimdekileri paylaşıp rahatlamak için yazıyorum dersen hem rahatlamış olursun hem teklif ve geri dön çağrısı gibi olmaz.erkeğe güçlü olduğunu göstereceksin.ölsem bile ayakta ölürüm havasında olacaksın.evet acı çekiyorum ama yolumada devam ediyorum.aşkımıda ezk bir şekilde yaşamıyorum havasında ol.kısaca üzüntünü gösterme.ama üzgün olduğunu kabul et

Siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum. En büyük destekçim, yoldaşım oldunuz bu zor anlarımda.. Hepinize teşekkürler yazdığınız yorumlar benim için birer kulak küpesi ve hepsine çok fazla ihtiyacım var. :42: Konuya yeni gelen arkadaşlrdan da konu hakkında yorumlarınızı esirgemeyin, lütfen bana yazın yol gösterin hepinizi seviyorum kucaklıyorummm :38:

ablalarının sözünü dinlee canım..
onlar senin üzülmeni asla istemiyorlar ..
hepside tecrübeli..
inan erkeklerin hepsi aynı mayadannnn..
boşver senin kıymetini bilmeyen biri için üzülmeye değmez...

Siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum. En büyük destekçim, yoldaşım oldunuz bu zor anlarımda.. Hepinize teşekkürler yazdığınız yorumlar benim için birer kulak küpesi ve hepsine çok fazla ihtiyacım var. :42: Konuya yeni gelen arkadaşlrdan da konu hakkında yorumlarınızı esirgemeyin, lütfen bana yazın yol gösterin hepinizi seviyorum kucaklıyorummm :38:

Canım şimdiden bile sanki biraz daha iyisin gibi ne güzel bizlerden destek alıyorsun demekki sende bu durumdan mutsuzsun ve kurtulma istiyorsun
unutmaki bu aşk acısı mutlaka geçecek sadece , bir süre eski erkek arkadaşını aramamak için kendini durdurabilirsen zamanla eskisi kadar üzülmediği anlamaya başlayacaksın
ayrılık acısını yaşamadan zaten unutamazsın , aşk acısınıda bize beynimiz yaşatıyormuş tıpkı yakın birisini kaybetmenin verdiği o duyguyla aynıymış
ayrılıklardan sonra yaşanan en zor şeylerden biri alışkanlıklarımızdır , insan alıştığı şeyden hemen kopamıyor , bu alışkanlık sadece aşk için değil her alışkanlıtada aynı şekilde oluyor, alışkanlıklardan ayrıldığımız ilk zamanlar beyin acı çekermiş bir süre geçermiş ve beyinde acı çekmeyi bırakırmış ,aşk acısıde böyle, sen şimdi saçma ve karmaşık düşünüyorsun ama sabredersen bir süre sonra bu yaptıklarına sende gülececeksin
kendini kötü hissettiğin her zaman buraya yaz

Son düzenleme:
Back
X