Butun gun bekledim. Dogum gunumu o da kutlayacak mi diye. Hatta ben sadece onun icin dedim "acaba kutlar mi" diye. Kutlamadı. Kutlamasın.. O kutlamadı diye kotu gecen dogum gunlerim olmadı benim.. Sadece gece yastıga kafamı koydugumda dedim ki "Allahım onun gozlerinin bana aşkla degil de kotu kotu baktığını görmektense canımı al daha iyi.." uzum sure, en azindan simdilik, yuzyuze gelmeye cesaretim yok..
Butun gun bekledim. Dogum gunumu o da kutlayacak mi diye. Hatta ben sadece onun icin dedim "acaba kutlar mi" diye. Kutlamadı. Kutlamasın.. O kutlamadı diye kotu gecen dogum gunlerim olmadı benim.. Sadece gece yastıga kafamı koydugumda dedim ki "Allahım onun gozlerinin bana aşkla degil de kotu kotu baktığını görmektense canımı al daha iyi.." uzum sure, en azindan simdilik, yuzyuze gelmeye cesaretim yok..
Canım o kadar aşıksınki bence aslında bu aşk değil takıntı neyse ne ama bir erkek için kendinin ölmesi için dua edermi ya
bende senin için 'ALLAH'ım tanımadığım bu kızcağızın lütfen kalbindeki şu saçma hastalıklı aşkı yok et' diye dua edicem
lütfen kendine gel seni sevmeyen biranda terk edip gidecek kadar bencil olan bir adam için şu hayattaki en değerli şeyi zamanını boşa harcayıp kendini boşa üzme
bırak o üzülsün çünkü üzülmeyi o hakediyor ama sen üzülerek onu sevindiriyorsun eğer kendini üzmeyi bırakabilirsen hayatını yaşamaya devam edersen o üzülmeye başlayacaktır bu herzaman böyledir
ilerde seni gerçek seveni bulursan çocukları olup mutlu bir hayat yaşarken lütfen bu yazdıklarımı oku şimdi belki bana kzıyorsun ama işte o zaman ne kadarda haklıymış değmezmiş dersin
Tesekkur ederi canim. Neredeyse 1 ay olacak bu sureyi hicbir sekilde mesaj atmadan konusmadan gecirebildiysem bundan sonra da geciririm diye dusunuyorum.. Elime telefonu alip mesaji yazip tam gondere basacak olup kac kez durdurum kendimi. Gururumu ezdirmeyecegim, o yazsin yazacaksa..
Siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum. En büyük destekçim, yoldaşım oldunuz bu zor anlarımda.. Hepinize teşekkürler yazdığınız yorumlar benim için birer kulak küpesi ve hepsine çok fazla ihtiyacım var.Konuya yeni gelen arkadaşlrdan da konu hakkında yorumlarınızı esirgemeyin, lütfen bana yazın yol gösterin hepinizi seviyorum kucaklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?