Aşkımı yeniden ilk günkü gibi yaşamak istiyorum...

ada26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
26
0
16
Eskişehir
arkadaşlar uzun bi ilşkim var artık monotonlaştı heyecan katmak istiyorum biraz fikir verebilir misiniz?

arkadaşlar uzun bi ilşkim var artık monotonlaştı heyecan katmak istiyorum biraz fikir verebilir misiniz?
durup dururken kavga cikar, sebepsiz yere ayril. sonra adam senden biksin kacip gitsin. gunlerce elinde telefonla arayacak mi diye bekle. cok heyecanli oluyo:)) ben denedim %100 garanti, 2 gundur ne zaman arayacak diye adrenalin patlamasi yaşıyorum o derece :))

saka bi yana sevgiline citlat bunu ama dozunu iyi ayarla simarip belani aradigini dusunmesin. ufak tefek surprizler olabilir. ya da bi kac gun görüşmeyip ozlemle bi bulusma ayarlanabilir vs

Haha sozlerimi ciddiye almissin sevindim canim! Piskoloji okuyorum
Iyi oluyo boyle tavsiyeler verince :))

Zamaninizi hep birbirinize ayiracaginiza biraz etrafinizada ayirin, yani cok ustune dusme. Beraberken sakin caniniz skilmasin ama guzel vakit gecirin. Eylenceli seyler yapin.
Ve eski resimleriniz varsa hepsini bir araya topla, album yap! Beraberken hepsine bakip guzel aninizi hatirlarsiniz. Beraber gecirecek cok zamaniniz varsa yani okumuyosaniz flan beraber sehir turu yapabilirsiniz, binin otobuse, hic gormedigniz bi sehri gezin. Cok eylenceli oluyor!

Ask'i yasadigin kisiye " es " denir ve o " essizdir "

Back
X