Aşkın gerçekliği

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Aşk ailede başlar diyorlar. Bu doğru mu? Belki bu aşk ailede başlamadığı için eksiktir. Evlen diyorlar, umurlarında bile değilim. Birini sevmek nasıl bir his bilmiyorum. Daha doğrusu tam anlamıyla sevmek mümkün mu bunu bilmiyorum. Birbirini seven insanlar nasıl olur?
Acaba erkek arkadaşımın dış görünüşüne bakmıyor olmam ailem için sorun olur mu?
Bana buldukları akrabamız ve manken gibi olan adamdan hiç hoşlanmamış olmam normal mi?
Bunu erkek arkadaşıma söylemem yanlış mı?
İnsanlar neden bu kadar tepkili bana karşı?
Aşk inandığım şey mi ve ne kadar gerçek?
Erkek arkadaşımı tüm kalbimle seviyor muyum?

Senin kafan karışmış
Sevmiyorsan o kişi neden erkek arkadaşın?

Eski erkek arkadaşım mankendi,ama aşık falan olmadım,sonra da ayrıldım.
Şimdiki eşim göbeğiyle cumhuriyet kurabilir ama gel de bana sor değme mankenlere değişmem.
Ailen bulmasın lütfen evleneceğin insanı,
Zamanı gelince için kıpır kıpır eder ve işte bu dersin zaten.

Aileme ayrı kızıyorum. Hoşlanmadığım muhabbetlerin içinde buluyorum kendimi onlar yüzünden.

Sevginin görünüşle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı güzel olmayan tüm adamlar ve kadınların hepsi bekar olarak kalırdı bir ömür. Her insanın karşıdaki kişide bıraktığı tat farklıdır,illa manken gibi olacak değil ya..Ki misal başkasına çirkin gelen bana göre dünya güzeli olabilir.

Sevgini sorguluyorsan pek de sevmiyor olmalısın. İnsan gerçekten seviyorsa zaten bunu taa yüreğinde hisseder, sorgulamaya gerek kalmaz.

Aşkın kesin dogru gerçek bir tanımı yapılamazken gerçek aşk diye bir şey nasıl olabilir ki? Takılmayın böyle sorulara derim yaşayın gitsin.

Olabilir, sevmiyor olabilirim. Ya da seviyor ama bağlanmamış olabilirim.

Futbolcusundan mankenine kadar ilişkilerim oldu. Bir ara kendim de mankenlik yaptım. Bir insanin ilk dış görünüşünden etkilenirsin ama icini seversin. Dışı dolu içi boş çok insan var. Ailenizin dış görünüşü süper karakteri vasat bir adam isteyecegini dusunmem ben mesela. Onsuz mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız veya kafanızda çözülmeyecek çok soru işaretin varsa bırakın gitsin. Bu dusunceler sizi de karsinizdakini de yipratir. Aşk garip duygu, ondan baskasini sevemem dediğinin üstüne çok daha yakıcı ilişkilere de girebiliyorsun. Aşk kavramı kişiden kişiye değişmez bence sadece herkesin yaşadığı farklıdır. Anlattiklarınızın ve kafanizdakinin aşk oldugunu dusunmuyorum.

Neyi ispatlamaya çalışıyorsun kısmını anlamadım.

Mesela izafiyet teorisini yeniden ispatlama.

Yazdiklarini demistim ama anlasilir degilmis. Manken gibi akrabanizi begenmedigin icin uzulmek ya da aciklama yapmak zorunda degilsin. Kendi hayatin bu . Sonuc; istemedigin seyleri yaptirmalarina izin verme.

İlişkiniz yeni mi başladı?
Senin kafan epey bir karışmış, çorba olmuş sanki..

Yeni başlamadı neredeyse iki yıl olacak. Çoğu davranışı sorguluyorum. Örneğin neden sürekli evlenmek istiyor? Neden ailem birini bulmaya çalışıyor? Acaba ona kızıyorsam sevmiyor olabilir miyim? Sevsem evlenmek mi isterdim?

Erken yaşta saçlarını dökmüş ara ara çok kilo alabilen bir nişanlım var. Gözümü ilk açtığımda da onu seviyordum. Ayrıldığımız dönemde fakültede yakışıklı sayılabilen aynı zamanda talebini aileme de ileten çocuk teklif ettiğinde de ben kel göbekli sevgilimi seviyordum. Ahlaken düzgün olduktan sonra kime ne? Göz benim gönül benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…