Senin kafan karışmışAşk ailede başlar diyorlar. Bu doğru mu? Belki bu aşk ailede başlamadığı için eksiktir. Evlen diyorlar, umurlarında bile değilim. Birini sevmek nasıl bir his bilmiyorum. Daha doğrusu tam anlamıyla sevmek mümkün mu bunu bilmiyorum. Birbirini seven insanlar nasıl olur?
Acaba erkek arkadaşımın dış görünüşüne bakmıyor olmam ailem için sorun olur mu?
Bana buldukları akrabamız ve manken gibi olan adamdan hiç hoşlanmamış olmam normal mi?
Bunu erkek arkadaşıma söylemem yanlış mı?
İnsanlar neden bu kadar tepkili bana karşı?
Aşk inandığım şey mi ve ne kadar gerçek?
Erkek arkadaşımı tüm kalbimle seviyor muyum?
Eski erkek arkadaşım mankendi,ama aşık falan olmadım,sonra da ayrıldım.Aşk ailede başlar diyorlar. Bu doğru mu? Belki bu aşk ailede başlamadığı için eksiktir. Evlen diyorlar, umurlarında bile değilim. Birini sevmek nasıl bir his bilmiyorum. Daha doğrusu tam anlamıyla sevmek mümkün mu bunu bilmiyorum. Birbirini seven insanlar nasıl olur?
Acaba erkek arkadaşımın dış görünüşüne bakmıyor olmam ailem için sorun olur mu?
Bana buldukları akrabamız ve manken gibi olan adamdan hiç hoşlanmamış olmam normal mi?
Bunu erkek arkadaşıma söylemem yanlış mı?
İnsanlar neden bu kadar tepkili bana karşı?
Aşk inandığım şey mi ve ne kadar gerçek?
Erkek arkadaşımı tüm kalbimle seviyor muyum?
Senin kafan karışmış
Sevmiyorsan o kişi neden erkek arkadaşın?
Eski erkek arkadaşım mankendi,ama aşık falan olmadım,sonra da ayrıldım.
Şimdiki eşim göbeğiyle cumhuriyet kurabilir ama gel de bana sor değme mankenlere değişmem.
Ailen bulmasın lütfen evleneceğin insanı,
Zamanı gelince için kıpır kıpır eder ve işte bu dersin zaten.
Bazı duygular anlık olabilir mi? Ya sahip çıkarsam ve biterlerse...Hayat senin, duyguların senin. Sahip çıkmassan daha çok 'o benim mi, bu benim mi?'dersin.
Guzel olan sevgili degildir , sevgili olan guzeldir . {Tolstoy }
Kime , neyi ispatlamaya calisiyorsun.
Sevginin görünüşle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı güzel olmayan tüm adamlar ve kadınların hepsi bekar olarak kalırdı bir ömür. Her insanın karşıdaki kişide bıraktığı tat farklıdır,illa manken gibi olacak değil ya..Ki misal başkasına çirkin gelen bana göre dünya güzeli olabilir.
Sevgini sorguluyorsan pek de sevmiyor olmalısın. İnsan gerçekten seviyorsa zaten bunu taa yüreğinde hisseder, sorgulamaya gerek kalmaz.
Olabilir, sevmiyor olabilirim. Ya da seviyor ama bağlanmamış olabilirim.
Neyi ispatlamaya çalışıyorsun kısmını anlamadım.
İlişkiniz yeni mi başladı?
Senin kafan epey bir karışmış, çorba olmuş sanki..
Bende sevmişsin ki erkek arkadasın olmus demekki diye düşünüyorum. Kafan karıştığı için şu an sevdiğini hissedemiyorsun heraldeSevmiyorum demedim ki. İnsan sevdiğinden nasıl emin olabilir? Ya sevmiyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?