Yeni başlamadı neredeyse iki yıl olacak. Çoğu davranışı sorguluyorum. Örneğin neden sürekli evlenmek istiyor? Neden ailem birini bulmaya çalışıyor? Acaba ona kızıyorsam sevmiyor olabilir miyim? Sevsem evlenmek mi isterdim?
Ailende sıkıntılı bir evlilik varsa ondan evlilikten korkuyor olabilirsin. Ona kızıyorsun diye sevmiyor olabilir miyim demişsin, ee tüm evli çiftler eşlerine kızıyor , bu normal değilmi
Ailenle sorunların mi var ? Kafan cok karışmış gibi.
Benimde kararsız olduğum cok sorum olurdu ve ben bunu ailemin tutarsizliklarina bagliyorum. Belki sorumluluk almak istemediğimden bilmiyorum..
Sen erkek arkadaşının goruntusune önem vermiyorsun ama başka biri bisey derse sende biseyler degismeye başlar mi?
sevince emin olursun.
seviyor muyum acaba diye kendine soruyorsan orada bir sorun var demektir.
her şeyine aşık olduğum biriyle beraberim.
bunu nasıl bilmem? hiç acaba seviyor muyum demedim kendime.
ve şu zamana kadar o kadar varlıklı statülü erkeği reddettim ki. tip falan da umrumda değil. bana da nasıl bırakırsın dediler ama tek bir gerekçem vardı. çok sağlam bir sebep. sevmiyordum. kalbim çarpmıyordu.
yaşım da küçük değil. evlenmek istiyorum. ama ben elimin tersiyle ittim. sevdiğime geri döndüm onca engeller ve sıkıntılara karşın.
kişilik meselesi. o yüzden herkes farklı bakıyor aşk mevzusuna. seni anlamalarını bekleme.
aşk ailede falan başlamaz ayrıca. benim annem babam aşık değil birbirine mesela. fakat bu beni etkilemedi. deli gibi sevdiğim biriyle karşılaşınca her şey değişti.
üstüne düşünmekle değil de birebir yaşayarak anlıyor insan. birini her şeyiyle sevmek mümkün. hayranlıkla onu izlemek, hayatında hiçbir şeyin seni mutlu edemediğü kadar mutlu etmesi, ayaklarının yerden kesilmesi mümkün. olağanüstü bir duygu. herkese nasip olan bir şey değil. o yüzden bazıları anlayamaz asla.
Ailenle sorunların mi var ? Kafan cok karışmış gibi.
Benimde kararsız olduğum cok sorum olurdu ve ben bunu ailemin tutarsizliklarina bagliyorum. Belki sorumluluk almak istemediğimden bilmiyorum..
Sen erkek arkadaşının goruntusune önem vermiyorsun ama başka biri bisey derse sende biseyler degismeye başlar mi?