aşkın hikayesi

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
Aşkın Hikayesi

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış:
Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil.

Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde, geçmekteymiş.Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.Zenginlik, "Hayır, alamam.Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok." demiş.Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir, lütfen bana yardım et!", Kibir "Sana yardım edemem, Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim." Üzüntü "Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk, birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..."Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş:

"Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir"

Sevgilim Kırgın olduğumuz bir sabah bunu yollamış siz ne anlam çıkarıyorsunuz?

Çok güzel bir hikaye...tüylerim diken diken,bayıldım...paylaşım için teşekkür...sevgiliniz çok ince,zarif ve duygulu biri belli ki :)

Teşekkür ederim. öyle biri kesinlikle ama bu hikayeden ne anladığını yazabilir misin çok rica etsem. o sadece hikayeyi söyledi ama çözme konusunda sıkıntı yaşıyorum....

Ben şunu anladım kırgın olduğunuz zamanda sana ne kadar aşık olduğunu anlamış.

Ne diyor sadece zaman aşkın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir.

Yani o geçen zamanda size olan aşkının büyüklüğünü farketmiş

Çok hoş gerçekten

Çok güzel bir hikaye.. kırgınlıklar da aşka dair.. sevgiliniz kırgınlığın fazla uzamasını istememiş..

yani anlamış mıdır bu geçen sürede benim ne kadar hasret kaldığımı sanmıyorum:(( sibel can al benide yanına şarkısını yolladım. içimden geldi:( beğenicek misiniz acaba bi bakın kızlar:(

Üşüyorum-Sibel Can

Üşüyorum tek başıma neden yoksun yanımda
Bir başıma şu odada
Efkarımla başbaşa
Al beni de yanına
Gururumla oynama
İçimde bir

fırtına
Vurma beni yollara
Yine sensiz
Yine yalnız
Yine tutsak
Kör akşamlar
Avucumda son mektubun
Dudaklarım hep seni
Seni sorar
Al beni de yanına
Gururumla oynama
İçimde bir

fırtına
Vurma beni yollara
Al beni de yanına
Onurumla oynama
İçimde bir

fırtına
Vurma beni yollara
Yine sensiz
Yine yalnız
Yine tutsak
Kör akşamlar
Avucumda son mektubun
Dudaklarım hep seni
Seni sorar

O yazıyı gönderen kişi elbette seviyordur. Anlamış zaten sevgisini ki o yazıyı göndermiş :)
Şarkı sözü çok güzel ayrıca canım

ben sıze gelen mesajı kopyalayıp sevdıcegıme gonderdım.. sızde kıymetını bılın birbirinizin hadi artık bitsin bu dargınlık..

Ben bir gurbet kuşu, senden uzak sürgünde
Sen bir sevda suçu, başkasının gönlünde

Unutmanın tek çaresi zaman denen ilaçmış,
Bu nasıl bir çareymiş de bir bana yaramamış

Hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin?
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=11425 ]
Günümde,gecemde her yerde benimlesin

Avuçların yanmaz mı hiç başkasının elinde?
Dudakların kavrulmaz mı başka biri öpünce?

Hala ara sıra aklına gelir miyim?
Yoksa senin için yabancı biri miyim?

Şu hayatta her zorluğu gördüm,yaşadım,bildim
Ama seni unutmayı bir türlü bilemedim

bu şarkıyı göndereyim mi yoksa göndermeyeyim mi? dargınlığı kaldırcak güzel bi şarkı var mıdır:SS lütfen kızlar cevzp yazın okula gidip gelicem hemen okuicam göndercem...

Back
X