• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

-Mavi

Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.789
11.603
248
37
Buradaki bir konuda ema1 ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.o_O
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
limonlupasta06 limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor :110:

Buradaki bir konuda ema1 ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.o_O
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
limonlupasta06 limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor :110:

Ne kadarlik evlisiniz?

Benim esimde daha cocuk olmadan, cocuk olunca degisiyor hersey dedi. Bunu bir erkek diyebiliyorsa, demek ki dogru. Ama neyseki kiyida kosede kalmis, degismeyen adam gibi adamlar var hala. Uzulmeyin. Umarim sizin esleriniz de yan cizmeyen tiplerdendir.

Çocuk olunca tabiki öncelikler değişiyor o aşk yerini sevgiye bırakıyor ve hatta bende fazlasıyla kızıma sevgiye bıraktı kendini☺eşimi çok seviyorum ama o aşk duygusu başkaydı artık değişti gercekten

Benim esimde daha cocuk olmadan, cocuk olunca degisiyor hersey dedi. Bunu bir erkek diyebiliyorsa, demek ki dogru. Ama neyseki kiyida kosede kalmis, degismeyen adam gibi adamlar var hala. Uzulmeyin. Umarim sizin esleriniz de yan cizmeyen tiplerdendir.
İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?

Çocuk olunca tabiki öncelikler değişiyor o aşk yerini sevgiye bırakıyor ve hatta bende fazlasıyla kızıma sevgiye bıraktı kendini☺eşimi çok seviyorum ama o aşk duygusu başkaydı artık değişti gercekten
Sevgi yerli yerinde durmalı boyut değiştirebilir tabi ama aşk'da dursa fena olmaz :KK68:

o çocuğu banyo ettiriken kavgalar başlıyor suyu çok döktün,tutmasını bilmiyosun vs..
aşk derken ? şaka tabi :)
cocuk evliliğe ciddiyet ve daha fazla sorumluluk getiriyor kısaca boyut değiştiriyorsunuz ama sevgiyi yok etmiyor.
birbirinize sizi daha güçlü bağlayan birşey oluyor.öyle yani.
zaten aşk kelimesi insani boyutta sahte içi boş bir kelimedir biz ona sevgi ve bağlılıktır diyelim.hiçbir çocuk sevgiyi öldürmez :)

Back
X