- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
aminn canımmAllah bozmasin :)
Ask bitiyor denilemez, boyut degistiriyor.
Sevgi diyoruz biz bir sonraki sekline.
Cocuk bambaska bir duygu.
Bence gercek aşk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canımmAllah bozmasin :)
Ask bitiyor denilemez, boyut degistiriyor.
Sevgi diyoruz biz bir sonraki sekline.
Cocuk bambaska bir duygu.
Bence gercek aşk.
Eşim sağolsun pek ses edemiyoarlarÖyle birsey yok canim,
Ama esin ailesi bir yuvayi yikma gucune sahip, o kesin.
Rahatladım o zamano dediğin şey erkeğin sevgisine bağlı bır durum. hatta insanın diyelım...
Tabii gece çocuğu uyumadan sarılıp tv izleyemiyorsun. Ya da çocuk yan odada uyurken ya uyanırsa korkusuyla bazı faaliyetlerde dikkat ediyorsun vs. Yalnız çok seven bir çiftseniz aşkımızın meyvesi diyerek sevmelere doyamıyorsun çocuğu. Eşim kızımıza sarıldığında bana sarılmış gibi mutlu hissediyorum.İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Ayy çoğalın siz lütfen bunları duymak çok güzelo çocuğu banyo ettiriken kavgalar başlıyor suyu çok döktün,tutmasını bilmiyosun vs..
aşk derken ? şaka tabi :)
cocuk evliliğe ciddiyet ve daha fazla sorumluluk getiriyor kısaca boyut değiştiriyorsunuz ama sevgiyi yok etmiyor.
birbirinize sizi daha güçlü bağlayan birşey oluyor.öyle yani.
zaten aşk kelimesi insani boyutta sahte içi boş bir kelimedir biz ona sevgi ve bağlılıktır diyelim.hiçbir çocuk sevgiyi öldürmez :)
Teşekkürler cevap için..Rabbim daim etsin inşallahBen böyle düşünmüyorum. Sadece eşime ayırdığım vakit azaldı benim. İki buçuk senelik evliyim. Eşime hala aşığım. Eksilmedi. Aşkın büyüsü azalmadı. Hiçbir hayal kırıklığı da yaşamadım. Sadece sevgim boyut değiştirdi. Aşkım daha derinleşti. Ben bu duruma azalma olarak değil boyut değiştirme olarak baktım hep. Güven sadakat duygusundan emin oldum kızım olunca. Ben bunları yaşadım diğer insanlar neler yaşadı da bu şekilde yorumladılar bilemem tabi.
Darısı bize inşallaTabii gece çocuğu uyumadan sarılıp tv izleyemiyorsun. Ya da çocuk yan odada uyurken ya uyanırsa korkusuyla bazı faaliyetlerde dikkat ediyorsun vs. Yalnız çok seven bir çiftseniz aşkımızın meyvesi diyerek sevmelere doyamıyorsun çocuğu. Eşim kızımıza sarıldığında bana sarılmış gibi mutlu hissediyorum.
Not: 3.5 yıllık evli 11 aylık bebek annesiyim.
Bence sikinti her zamanki gibi erkeklerden kaynaklaniyor. Cocuk dogduktan sonra da karsilarinda herzaman dort dortluk kadin bekliyorlar. Cocuk agliyor diye kiyameti koparan erkekler var, bir cocugu susturamiyorsun ne bicim kadinsin diye. Biz kadinlar hep sucu kendimizde ariyoruz. Acaba bizde eksik ya da yanlis birsey mi var diye. Yok anacim bizde birsey yok. Ne varsa cinsi bozuk kocalarda var.İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Aynı düşünmüşüm sizinle. ♡♡Aşk bitmiyor boyut değiştiriyor. Farklı ve çok özel bir telaş hayatın içine dahil oluyor..
suzii biz sana buradan da destek oluruz canım al konum senin olsunLina uyelerimi çalma :) konum reytingi düştü :)) çocuk çok başka bişey yap bitane düşünme