• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Allah bozmasin :)
Ask bitiyor denilemez, boyut degistiriyor.
Sevgi diyoruz biz bir sonraki sekline.
Cocuk bambaska bir duygu.
Bence gercek aşk.
aminn canımm:KK19:

o dediğin şey erkeğin sevgisine bağlı bır durum. hatta insanın diyelım...

Durmaz güzelim aşk mutlaka değişiyor. Önceleri herseyim eşimdi birlikte film izledik, haftasonları otele giderdik,cok susluydum dünya oydu ama prensesim olunca dünyam Papatyam oldu. Eşim şikayetçi ama elimde değil. Kuzum yemek yesin ,şarkı söylesin, ane diyor bana ben deliriyorum☺ evlat aşkı olunca bambaşka mis. Tabi eşim de artık tv falan izliyor o aşk dolu adam da yok artik☺

Ben böyle düşünmüyorum. Sadece eşime ayırdığım vakit azaldı benim. İki buçuk senelik evliyim. Eşime hala aşığım. Eksilmedi. Aşkın büyüsü azalmadı. Hiçbir hayal kırıklığı da yaşamadım. Sadece sevgim boyut değiştirdi. Aşkım daha derinleşti. Ben bu duruma azalma olarak değil boyut değiştirme olarak baktım hep. Güven sadakat duygusundan emin oldum kızım olunca. Ben bunları yaşadım diğer insanlar neler yaşadı da bu şekilde yorumladılar bilemem tabi.

İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Tabii gece çocuğu uyumadan sarılıp tv izleyemiyorsun. Ya da çocuk yan odada uyurken ya uyanırsa korkusuyla bazı faaliyetlerde dikkat ediyorsun vs. Yalnız çok seven bir çiftseniz aşkımızın meyvesi diyerek sevmelere doyamıyorsun çocuğu. Eşim kızımıza sarıldığında bana sarılmış gibi mutlu hissediyorum.

Not: 3.5 yıllık evli 11 aylık bebek annesiyim.

o çocuğu banyo ettiriken kavgalar başlıyor suyu çok döktün,tutmasını bilmiyosun vs..
aşk derken ? şaka tabi :)
cocuk evliliğe ciddiyet ve daha fazla sorumluluk getiriyor kısaca boyut değiştiriyorsunuz ama sevgiyi yok etmiyor.
birbirinize sizi daha güçlü bağlayan birşey oluyor.öyle yani.
zaten aşk kelimesi insani boyutta sahte içi boş bir kelimedir biz ona sevgi ve bağlılıktır diyelim.hiçbir çocuk sevgiyi öldürmez :)
Ayy çoğalın siz lütfen bunları duymak çok güzel:KK19:

Ben böyle düşünmüyorum. Sadece eşime ayırdığım vakit azaldı benim. İki buçuk senelik evliyim. Eşime hala aşığım. Eksilmedi. Aşkın büyüsü azalmadı. Hiçbir hayal kırıklığı da yaşamadım. Sadece sevgim boyut değiştirdi. Aşkım daha derinleşti. Ben bu duruma azalma olarak değil boyut değiştirme olarak baktım hep. Güven sadakat duygusundan emin oldum kızım olunca. Ben bunları yaşadım diğer insanlar neler yaşadı da bu şekilde yorumladılar bilemem tabi.
Teşekkürler cevap için..Rabbim daim etsin inşallah

Evlilikle ilgili Ama'larınız varsa evet hayal kırıklığı. Ama bence saygı sevgi hala yerindeyse aşk çokta mühim değil o saatten sonra. Çünkü aşkın çocuğun oluyo :KK22::KK68:

Lina uyelerimi çalma :) konum reytingi düştü :)) çocuk çok başka bişey yap bitane düşünme

Tabii gece çocuğu uyumadan sarılıp tv izleyemiyorsun. Ya da çocuk yan odada uyurken ya uyanırsa korkusuyla bazı faaliyetlerde dikkat ediyorsun vs. Yalnız çok seven bir çiftseniz aşkımızın meyvesi diyerek sevmelere doyamıyorsun çocuğu. Eşim kızımıza sarıldığında bana sarılmış gibi mutlu hissediyorum.

Not: 3.5 yıllık evli 11 aylık bebek annesiyim.
Darısı bize inşalla

İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Bence sikinti her zamanki gibi erkeklerden kaynaklaniyor. Cocuk dogduktan sonra da karsilarinda herzaman dort dortluk kadin bekliyorlar. Cocuk agliyor diye kiyameti koparan erkekler var, bir cocugu susturamiyorsun ne bicim kadinsin diye. Biz kadinlar hep sucu kendimizde ariyoruz. Acaba bizde eksik ya da yanlis birsey mi var diye. Yok anacim bizde birsey yok. Ne varsa cinsi bozuk kocalarda var.

Bu konuyu takipteyim :))
Suan deliler gibi asigiz ve 3.5 yillik evliyiz. Cocuk yapana kadar 6 yillik falan evli oluruz buyuk ihtimalle :)

Back
X