Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Durmaz güzelim aşk mutlaka değişiyor. Önceleri herseyim eşimdi birlikte film izledik, haftasonları otele giderdik,cok susluydum dünya oydu ama prensesim olunca dünyam Papatyam oldu. Eşim şikayetçi ama elimde değil. Kuzum yemek yesin ,şarkı söylesin, ane diyor bana ben deliriyorum☺ evlat aşkı olunca bambaşka mis. Tabi eşim de artık tv falan izliyor o aşk dolu adam da yok artik☺
Bilmiyorum canım eşine olan ilgiyi azaltmadan evladınla ilgilenemezmisin.
Ütopik mi düşünüyorum acabao_O

Evlilikle ilgili Ama'larınız varsa evet hayal kırıklığı. Ama bence saygı sevgi hala yerindeyse aşk çokta mühim değil o saatten sonra. Çünkü aşkın çocuğun oluyo :KK22::KK68:
Eşim canıma can hayatıma aşk katan en doğru kararım :KK37: Hep böyle oluruz inşallah

azıcık bakamayacağım kızlar dönüp cevap vericem birazdan aşk çağrıyor:KK37::KK70:

düşünsene işten geliyosun bebek acıkmış, ilgi istiyor, yıkanmak istiyor vs. sonra uyutmak için zaman lazım. gece uyanacak emiyorsa.
ev temizlenmek istiyor, çamaşır bulaşık falan.
insanın kendisine de bakım yapması gerekiyor tabi, duş vb.

ee enerji diye bişey de var.
bilmiyorum eşi bu tempoda görsen şükretmek lazım gibi geliyo bana

Bak beni kimse uyarmadı bu yüzden kızıyorum ablama da anneme de fakat ben tecrübelerimi paylaşayim....

Bence hayır aşk bitmiyor...
Sadece o zorlu süreci birlikte bilinçli bir şekilde atlatmaniz gerek...
Öncelikle hamilelik süreci ben çok zor bi hamilelik geçirdim hatta bundan önce bebeğim karnında ölmüştü psikolojim bozuldu eşimi bile suçladım sonra bebek ultrason resimleri çöpe atıyordu ben gizli saklı birini saklamıştım bakıp bakıp ağlıyordum ... neyse 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bunlar kolay şeyler değil ilişkiniz yıpranabiliyor o donem çok iyi davrandı... 2. Hamilelegimde midem çok bulandı ama öyle boyle değil her şeyden bulanıyordu asla yemem yapamadim evi temizleyemedim herşeyi esim yaptı esim eve gelene kadar ac bekliyodum tabiki hem ev iş esim çok zorlandı strese girdi bende fazla nazliyim duygusalim ne derse alınıyorum zor zaman geçirdik ama.bulantim geçince düzeldi... bak bunları küçümseme bunlarda kolay şeyler değil ilşkiyi yıpranabiliyor... sonra gebeliğimin son 1 ayı o kadar zor geçti ki bi ilaç bende alerji yaptı ve 1 ay hastanede yattım hep ağlıyordum vücudum bir ayda 30 kilo su topladı vücudum değişti ayağa kalkamıyorum ama esim allah razi olsun her gün bakimimla her şeyimle ilgilendi yıllık iznini hastanede benimle ilgilendi beni hep sevdiğini söyledi ben şımarıklık yaptım biraz ve esim büyük strese bunalıma girdi ben farketmedim ... hele isin en zor yıpratıcı kısmını söylüyorum lohusalık ben lohusa depresyonuna girdim eşim de deoresyondaydi çünkü ona 9 dogutturdum ... ben eşime bagiriyodum bebegime dokunma diye düşün normali baba be begi sevince mutlu olursun ama o psikoloji öyle bir seyki çok yıpratıcı hele birde eşimin annesi babası gelip 10 gün bende kalıp benden hizmet bekleyince tabi herşey batıyor sana esinle aranda senin annen benim babam olayına girdik iste aşkımızı yıpratan en önemli süreç bu oldu malesef... bu süreçte eşimi o kadar çok özledim ki başbaşa kalmayi romantik bi an yaşamayı çok özlemiştim ben eşimi ozleyince çok strese girerim sinirli olurum ama sadece 3 ay sonra her şey yoluna girdi eşimle konuştuk ağladık sarıldık geçti şimdi eskisi gibi romantizm yapiyo bana eski halimize geri döndük ama nele yaşadım neler çektim ama buda geçer yahu denke gerek sabir gerek yoluna giriyor inşallah çok uzun oldu ama bebek isteyenler tüm bu süreci göze almalılar bu yüzden evliler bile bitebilir bu yüzden yazmak istedim

Evlilik de oldurur derler ama bizim daha güzel oldu evlenince.
Istiyorduk vazgeçtik cocuk fikrinden.
Esimin de benim de birbirimizden baska herhangi bir seyin birbirimizden once gelmesine henuz tahammulumuz yok.
Belki bencillik ama oyle.
Cok guzel cocuklar goruyorum, bazen ozeniyorum. Amaan aradan ciksincilik da var.
Sonra geciyor.
Aski oldurmez belki ama degistirir heralde.
Ornegin esimle ben isteyip de sevisemezsek hulk yanimizda kedi kalir, dusunsene istediginde sevisemiyorsun cunku askimizin meyvesi diye tabir ettigin canli agliyor.
Iyi ki vazgecmisim :D

düşünsene işten geliyosun bebek acıkmış, ilgi istiyor, yıkanmak istiyor vs. sonra uyutmak için zaman lazım. gece uyanacak emiyorsa.
ev temizlenmek istiyor, çamaşır bulaşık falan.
insanın kendisine de bakım yapması gerekiyor tabi, duş vb.

ee enerji diye bişey de var.
bilmiyorum eşi bu tempoda görsen şükretmek lazım gibi geliyo bana
Naptınız siz zeytinağacı :D
Kızım var benim ama hayattan soğudum bi an okuyunca yazdıklarınızı :KK48:

İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Bence guzel saglam bir iliskiniz varsa etkilenmez. Aksine guclenir. Siz ona bakarken ne kadar guzel bir baba oldu diye ic gecirirsiniz, o size bakarken ne kadar guzel bir anne oldu diye ic gecirir. Ve bunlar cok guzel seyler. Artik askla sevdigin bir bebegin olmus oluyor . O yuzden oncelikler elbette degisiyor. Cocuk olmadan once sevgili gibi oluyor insan. Ama cocuktan sonra aile oluyorsun daha cok. Yani iliskiniz saglamsa cok guzel. Ki dort dortuk sayilacak bir esim var diyorsun. Hic kotu dusunen insanlara kulak asma bence. Benim hayatimdan cikardiklarim bunlar :KK200:

Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.o_O
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor :110:
Ben de cocuklar sonra aşk arttı diyelim herkeste farklı kimi erkek çocuktan sonra uzaklaştırdı kimi de yalnlaşr

Evlat yeryüzünde ki en büyük aşk bu bir gerçek.
Ama eş ile arada ki iletisimi boluyor.
Hersey cocuga endeksleniyor.
Sevgi bitmiyor ama ilgi azaliyor.
Çünkü tum dikkat ve ilgi ister istemez cocuga kayiyor.
Bunları söyleyelim çocuğu olmayan arkadaşlarımızı neler bekliyor bilmeye haklari var :))
Suan bu satirlari oglum kafam da otururken zar zor yazmiyorum, gercekten bak:KK48:

Bence evli kadınların en büyük hatası çocuk aşkıyla eş aşkını karşılaştırmak.
Hiç ikisi aynı şey olabilir mi?
Biri ikinize ait bir parça, ikinizin ortak meyvesi.
Diğeri sizin hayatınızın aşkı, ruh eşiniz.
İkisinin de yeri de tadı da çok farklı. İkisi de birbiriyle kıyaslanmamalı, birbirinin yerine konmamalı.
Üzgünüm ablalarım ama hatayı burada yapıyorsunuz, eşiniz şikayet etmekte haklı.
Kocanın yerine çocuk koyulur mu hiç? İkisinin de aşkı da tadı da bambaşka olmalı.
Ben bu konuda yengemi çok takdir ederim. ''Önce kocam,'' der her zaman. 2 tane çocuğu var ama hala önce kocam gelir benim için, kocam olmasa çocuklarım olmazdı, onlar sonradan geldi diyor. Çok tebrik ediyorum doğrusu, evlenince ben de böyle olmak istiyorum.

Benim oğlum olmadan öncede sevgisi aynıydı. Şimdi de aynı

Back
X