Aşkın Peşinde Fox Tv

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.430
1.605
698
13 eyülden itibaren sevilen dizi akın peşinde fox eranlarında saat 16 00

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin ve tabiki benimde en severek izlediğim dizi Aşkın Peşinde (El Clone) yeniden başlıyor..Star Tv yetkililerinden o kadar rica etmemize rağmen yayınlamadılar ama sonunda sesimizi Fox Tv duydu..Jade ve Lucas’ın inanılmaz aşkı herkesi büyüleyecek ve yine yeniden izlemek çok büyük bir zevk..Yanlız bir ayrıntı var..Aşkın Peşinde dizisi yeni versiyonu çekilmişti ve aynı rolleri başka kişiler oynamıştı..Ne yazıkki Jade ve Lucas’ın olduğu versiyon oynamayacakmış..Yeni çekilen Aşkın Peşinde dizisini izleyeceğiz..Aynı tadı alırmıyız bilinmez ama yinede izlemeye değer..

Ben de Star tv de izlemiştim bu diziyi, bakalım yeni versiyonu güzel olacak mı..herkese iyi seyirler..

oyuncular yeni ama eskiyi pek aratmıyor buda çok güzel yapışarak izledim en son lisede izlemişdim ama hala özlüyordum.ohh be evlendirme programlarından bıkmışdım o saatlerde çoğu kanalda aynı programlar tam yemek yapma saatinde ilaç gbi geldi:):)

Evet bence de iyi başlangıç oldu gibi..saatide çok güzel ..Lucas daha önceki kişiye baya benziyor buna dikkat ettim

boşrollerdeler ama starda cıkan daha güzeldi
herkes o dizinin peşine düştü ama star tekrar yayınlamadı

yeni kız daha güzel yaa.. eskisi de gerçi o zamanlar çirkin gelmiyodu ama şimdi bakınca pek hoş değilmiş.. neyse ben en çok latifa'yı ve onun ailesini seviyodum zaten

bende ilk veriyonunu severek izlerdim şuan yeni versiyonunu izliyorum seyredilebilir bir dizi​

Benim hic hosuma gitmedi muzikler bile ilk dizide cok guzeldi oynayanlarda oyle hem ne gerek vardi ayni diziyi tekrar cekmeye :dilcikar:

benimde pek hoşuma gitmedi latifa ve zorayt hiç benzemiyor yeniden çekeceklerine diziyi tekrarını yayınlasalardı daha makbule geçerdi.:1closedeyes:

aaa şimdi gördüm çok şaşırdım ve sevindim ama yeni versiyonu olmasına üzüldüm eskisi bi başkaydı bugün ilk kez izliycem bakalım nasıl yeni hali

ne diziydi o yayerimseniben jade ve lucas
çokta eski bi dizi değilki keske aynısını yayınlasalardı daha dün gibi aklımda senağlama

ben bu diziyi birkaç kez isledim hoşuma gitti ama eskiside varmış hiç izlememiştim.peki bu diziyi hangi ülke çekmiş fas mı? amerika mı?

bende severek izlerdim bu diziyi ama oyuncular değişmiş.birkaç bölüm izledim eski tadı pek alamadım.yeni jade bayağı farklı eski jadeye göre.eski jade kapalı kıyafetler giyerdi.yenisi tam tersi.hatta jade denilene kadar jadeyi tanıyamadım bu kim diye düşündüm.bence hemen bu kadar açılması olmamış.fasta herkes kapalıyken jadenin bayağı açık kıyafetler giymeside çok saçma olmuş.

bende bu diziyi daha önce ilk bölümlerini izliyordum sonra noldu bilmiyorum izlemedim heralde foxta başlicanı görünce aynısı sanmıştım sonradan netten bi baktım yeni versiyonuymuş şuanda severek izliyorum hele şarkısı çok hoş geliyor kulağa

Back
X