Aşkın Peşinde Fox Tv

aaa bitiyormu seneler önce yine sonunu izleyememiştim bu defa kçırmıyacağım

Aynen :))) o kadar izlemiştim seneler önce sonunu kaçırmıştım bu sefer inşallah birşey olmazda izleyebilirim olurda izleyemezsem burada paylaşırız kızlar :D

Bugün kesinlikle en seveceğim bölüm olacak o Alicia nın dayak yediğini görmek güzel olacak sonunda hakettiğini görecek :)))

aynen ay christina nasılda okkalı tokadı fırlattı:53::53:abovvvv neydi o fragmandaki zevklen izleyeceğim:1:

Dizi boyunca o kadının çemkirmelerini salak salak sırnaşmalarını izledim ne sinir oldum :))) ve dizi boyunca Cristina Leonardonun yanındaki herkesin canını çıkardı seni parça pinçik eder yani ne cesaret :)))

dizi perşembe günü bitti.efendi aliyle zorayda evlendi jadeyle lucas beraber oldu seyit bi kere daha evlendi ablası pabloyla natalya alehandroyla beraber bide çocukları oldu leonardo cristinayla evlendi 2 de çocuğu oldu.alisya en sonunda ne var ne yok kaybetti..güzeldi dizi şimdi yerine hayat bilgisi gelecekmiş p.tesi günü

evet dizi bitti mutlu son yptılar güzeldi oradaki müslüanlarla bizdeki bazı durumların ne kadar farklı olduğunu gördüm onlar bizden daha modernmiş

Back
X