• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkın uzaklarda olsa onu bekle rmisin?

Yüreğimin en sessiz harfiyle sesleniyorum sana.
Sen yine aşka sağır susuşunla,
Şiirimden kanıyorsun.

Oysa kanayan gözlerimde seni taşıyorum bilmiyorsun.
Kelimeler batarken kuytularıma,
Gözlerimdeki hazandan eylül kokusu getirdim sana.
Yalnızlığıma biriktirdim seni
İsmini düş yaptım kendime..

Sende tutsak oldum içimin zindanlarına,
Sen avaz avaz koşarken ayrılığa,
Ben en sessiz cümlelerimi ayırdım yalnızlığıma
Noktalarımdan yakaladı hayat,
Ayaklarıma takıldı düşler ve sözler.

Sana kelepçeli düşlerden zaman ördüm,
Çığlık çığlığa susuşunla bir değil binlerce öldüm.
Damarlarımdan çekildi sensizlik,
Bir sürgün başladı içime.
Yanıp yanıp kül oldum sana,
Ayrılığına savrulup dem vurdum aşka..

Şimdi en siyah bir gecede,
Sözler kaçıyor bir bir sessizliğe,
Hüznün yağmurunda buluşuyor ayrılığın taneleri.
Yine şiirime sen bulaşıyor.
İklimime sen düşünce , ben üşüyorum.
Soğuğunda erirken, bir köz oluyorum..

Susuyor saatler zaman terk ediyor beni.
Bense hangi mevsime dönsem; sen estiriyor bu şehri.
Nereye gidersem gideyim, kaçış yok biliyorum,
Seni ardımda bırakmadıkça,
Söküp içimden gitmedikçe,
Sende başladığım her yol sana çıkıyor.
Kendimden vazgeçiyorum öyleyse,
beni bırakıp ardıma gidiyorum.

Meçhullerin sürüklediği bir hayatı bırakıp avuçlarına
Gömüyorum tüm şiirleri aşka,
Senden, benden geçip gidiyorum zamansızlığa !...

Eğer Gerçekten İnanmışsam Aşkımıza Ve Karşı Taraftan Eminsem Beklerim Tabikide..

beklerdim.. geri dönüp dönmemesi kesin olmasada.. sonsuza kadar beklerdim.. yaşlanıp tatlı bi nine oldugumda bile.. bi elimde baston gözlerim yollarda onu beklerdim:):)

3,5 yıl bekledim :)

değerli biriyse ve aşkla sevgiyla bağlıysanız mesafaler vız gelir beklenir , üstelik beklerken her gün ay gibi her saat da geçmez gibi geldiği halde bekleniyor ...

biz 3,5 yıl içinde sadece 6 kez görüşebilmiştik :( nasıl özlüyordum , nasıl hasretimle kalabalık içinde yalnızlık çekiyordum...
ama karşılıklıydı... mecburduk ayrı kalmaya taaa ki canımıza yeter beeeeeeeeeeeee :) diyene kadar :)

beklemeyeye kadar verdiğimizde 3 hafta içinde evlenmiştik :)

değerli biriyse ve aşkla sevgiyla bağlıysanız mesafaler vız gelir beklenir , üstelik beklerken her gün ay gibi her saat da geçmez gibi geldiği halde bekleniyor ...

biz 3,5 yıl içinde sadece 6 kez görüşebilmiştik :( nasıl özlüyordum , nasıl hasretimle kalabalık içinde yalnızlık çekiyordum...
ama karşılıklıydı... mecburduk ayrı kalmaya taaa ki canımıza yeter beeeeeeeeeeeee :) diyene kadar :)

6 yıl sonra ayrı kalmak zorunda kalmıştık... 9.cu yılımızda da evlendik opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemusboshayallersmileboshayallersmile

2 yıldır bekliyorum yaklaşık 2 yıl daha bekliycem seven bekler neden beklemesin hiç tereddütsüz hemde ama beklemenin yanında zamanla artan hasretin acısıda çok kötü canım yanmıyor değil artık ama 2 yıl değil 20 yıl da olsa beklerim o olsun yeter ki

off offf bekliyorum, o vazgeçmedikçe de beklerim zaten... ben istanbulda yaşıyorum, burda okuyorum o başka yerde orda çalışıyo, kızlar nasıl bi araya gelcez biz, tek çare evlilik gibi görünüyo ama evlilik için daha erken önce okulumu bitirmem lazım onun da işlerini yoluna koyması lazım, off offf artık kaç sene olursa olsun beklerim...mafoldumben

nereye gittiğine kiminle gittiğine bağlı...mesafeler insanları birbirinden uzaklaştırır. yani sen bekle ama o seni bekleyecek mi? garantisini veriyorsa onun kişiiliğine güveniyorsan beklemelisin. aslında insanoğlu beşerde şaşarda.. kimse hiçbirşeyin garantisini veremez...

bin kere yapmam desende yapıyorsun...bekliyorsun,hayat seni kıyısına bir çekiyor ki...farkına bile varamıyorsun..
bir deli cesareti gösterip, bilinmeyeni bekliyorsun her şeye inat...tüm kurgulara ve de...:5:

Seviyorsam, seviliyorsam ve bekleniyorsam kesinlikle beklerim. Ki zaten şu anda sevgilim askerde 10 aydır bekliyorum bir 5 ay daha bekleyeceğim. onu çok özledim :( 5 ay sonra kavuşacağım hayatıma inşş..

Neden beklediğime bağlı.
Karşılıklı bekliyorsak kavuşacağımız günü elbette beklerim! :16:
Bekliyorum da zaten... :ssz:

Back
X