Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşkın yaşandığı en doğru yer değil de en keyiflisi yada en masumu okul yılları. (en azından eskiden). okul yılları da gerçek hayattan bir dönem olduğuna göre....
ask her yerde askdir.en guzel yasanani hayatda.en masumu okul yillarinda,en hasretlisi ve ateslisi bence sanalda.kavusamadikca askin atesi daha buyur ya o bakimdan
bencede okul yılları çünkü hayata yeni atılıyorsun ve neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlayabiliyorsun.ve bu yıllar seni hayatı ögretiyor.ve hiç bir zaman unutulumaz derim......
Okul! Okul! ve yine Okul! diyorum. Zaten çevremdeki insanlara dikkat ediyorum da herkes okul yıllarındaki arkadaşıyla evlenmiş. Hem zaten en saf ve en temiz duygularımızı okul aşklarımızda yaşıyoruz.
aşkın tanımı anlık tutkuymuş en çok gençlikte oluyor "okul yılları" akıl bir karış havada ya
bende okul yıllarımda aşık oldum yaşımın başında 1 wardı şimdi 3 oldu aynı adama o zaman aşıktım şimdi sewiyorum