• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkınız için ağladınızmı, ağladıysanız buna değermiydi???

Ağladım, hala ağlıyorum
Ve değmez diyemiyorum diyemem
Kod:
[QUOTE][/QUOTE]
O kadar zamanımı o kadar anımı paylaştığım insan için
Hayallerimiz için, umutlarımız için

Hiç bir şey için değilse bana aşkı sevgiyi öğrettiği için değer!

işte canım aynen bende bu yzüden onu çok seviyorum ve hala dışım ağlamasada içten içe içim ağlıyor......

Değdi ya da değmedi diye bir şey yok bence. Bize böyle yoğun şeyler hissettirebilip,
aşkın nasıl bir şey olduğunu yaşattıkları için minnettar olmalıyız. Evet ben de acımdan
ölüyordum, çok zor günler yaşadım ama geriye baktığımda iyi ki yaşamışım diyorum.
Benim gibi aşık olmuş kaç kişi vardır ki diye düşünüyorum. Herkesin yaşayabildiği bir
şey değil bu. Eksisiyle, artısıyla kabullendim ben artık. Olması gerekmiş ve olmuş bitmiş. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden agladıgıma baglı eger ayrıldıysak aglarım tabii acımı yasarım abartmadan kolay degil cünkü insan sevdiginden ayrılınca gülüp oynayacak hali yok. Ama abartmamak lazım netice de hayat devam ediyor. Agladıgıma degmesi kisiye göre degisir giden gittiyse aglamam sadece beni rahatlatır. :delphin:

Ağlamak ne kelime yırttım bi taraflarıma :)

Değer mi evet değer çok seviyorum ben aşkımı yaaa 2 yıl ayrılık hiç kolay olmadı..

6 yılımı verdim ona,onunla büyüdüm diyebilirim rabbim utandırmasın...

ağlamaya başladığında değip değmediğini düşünmüyosun, umrunda bile olmuyor o an bu, sadece ağlıyosun..

offff varya ne ayladım hem. Çok ağladım.2sene ağladım. Değer miydi? Hayır..... Duydum şimdi o ağlıyormuş. Benim için değil tabi . Kendi özel yaşamında sorunar varmış.

çok ağladm evet... her damlasına da değerdi.. öyle çok sevmiştim çünkü.. hala bile ağlarım..

Tabii ki agladim..
Sevgisizlik degilde, cok farkli bir nedenden dolayi terkedildim..
Olsun..yasadigim,yasattigi her guzellik,mutluluk her zaman kalbimde duracak....
ve ..sonunda beni cok uzmesine ragmen tabii ki degdi!
zemuszemus

bende daha onla başlamadan önce bile onun için ağlayan biriyim halada ağlıyorum arada ama değer mi ? son damlasına kadar değer ne gelcekse ondan gelsin akannehir

Ağladımmm deli gibi kendimi üzdüm yıprattım değer diye düşündüm ama kesinlikle değmedi.Hala onu seviyorum dönsün istiyorum ama ama artık diyorum ki bir damla gözyaşıma bile değmezmiş, geri dönerse daha farklı davranırım eskisinden farklı bir ilişkimiz olur.Kendimle çelişiyorum sanırım.

Onun icin cok agladim ama degmedi.
Ailemi karsima aldim ama degmedi.
Kendimden taviz verdim ama degmedi.
Her istedigine olur dedim ama degmedi.
Hatalarini, kabaliklarini, aci sözlerini duymazdan geldim ama degmedi.
Incinmesin, zora girmesin diye ugrastim ama degmedi.

Onun icin degmezdi ama ask icin emek vermege, savasmaya deger...

Son düzenleme:
herrgünn ağladımm belkii yeri geldi mutlulukdann ağladımm amaa geneldee üzüldüğümm içinn ağladımm...
değermiymişş ASLAAAA değmezmişş...bi erkeğinn karşısındaa ağlanmamalıymışş küçük düşmekmiş bu..ağladıgımdaa kıyamayan insan zamanlaa umursamadı gözyaşlarımı bee...

Agladim, o zamanlar kim ne derse desin deger diyodum..
Simdimi? Peeeh bir damla gözyasima yazik.
Ancak beni mutluluktan aglatan bir erkege deger diyorum..
Ama varmi ki öyle bir erkek? Sanmiyorum...
:68:

çok ağladım delı gbı hayattan koptum resmen haftalarca aylarca agladım:)))

şimdi de onun ıcın agladıgım zamanlar aklıma geldıkce saçmaladıgıma değmediğine ağlıyorum onun ıcın akıttıgım gozyaslarına aglıyorum benı aglatacak bırı nıye olsun kı hayatımda mutlu edecek ınsan olsun kımse de kımse ıcın aglamasın

zamanında bende çok ağlamıştım
allah bi daha ağlatmasın...
geliyor geçiyor ama delip te geçiyor derler ya o zamanlar öyle olmuştu
insan harcadığı zamana,ona verdiği değere ve inandığı için aptallığına ağlıyor genelde...

Çok kişi için ağlamışımdır, ama düşünüyorum da hiç kimse için değmezsin..üzülen sen olduktan sonra..

Back
X