• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'la alınan çeyizlerr

anammmm o ne şeker mandallar öyle :))))

keyiflerle kullan hepsini, mutluluğun daim olsun.

ne güzel adımınızı atıp başlamışsınız devamı gelir inş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :16:

Gezmeye diye çıkınca bile bişey alası geliyor insanın:1:

Dondurma kaşıklarımm:16: Eki Görüntüle 598099

rengini beğenmedim ama şekillerine sebep aldım:26::) $Fotoğraf0162.webp

oklavam:1::1: Eki Görüntüle 598105

Şekline bayıldığım çay tabaklarım:31: $sonkac-6-li-diva-cay-tabagi.webp

Meyve bıçaklarımm tek özelliği kırmızı olması:) $sonkac-meyve-bicagi-2.webp

Aşk mumluğum:16::16::16: $Fotoğraf0192.webp

Hayırlı olsun başlığın canım güzel güzel doldurursun inşallah. Düğünü ne zamana yapmayı planlıyorsunuz? Bardaklara meraklısın sanırım çok güzel çeşit çeşit bardaklar var çok beğendim. Bir de sevdiceğin seninle böyle detay şeyler alırken sıkılıyor mu hiç? Bizimki bir seferde çıkar herşeyi alırız her seferinde uğraşmayalım gibi tipik erkek düşüncesinde de onu nasıl vazgeçirsem bilemiyorum :)

Hayırlı olsun başlığın canım güzel güzel doldurursun inşallah. Düğünü ne zamana yapmayı planlıyorsunuz? Bardaklara meraklısın sanırım çok güzel çeşit çeşit bardaklar var çok beğendim. Bir de sevdiceğin seninle böyle detay şeyler alırken sıkılıyor mu hiç? Bizimki bir seferde çıkar herşeyi alırız her seferinde uğraşmayalım gibi tipik erkek düşüncesinde de onu nasıl vazgeçirsem bilemiyorum :)

Cidcit benimki de öyle :9: mobilyaları bir günde beyaz eşyaları da diğer günde hallederiz canını skma diyip duruyor.
Başta onu sıkıştırıyordum, ben özene bezene alıyorum; alırken sen de yanımda ol istiyorum diyordum. Sonra sırf mutlu olayım diye yanımda dolaşıyordu çeyiz mağazalarını ama bendeki şevk onda yok maalesef. Onun için tabak aynı tabak, bardak aynı bardak; deseni uymuş uymamış vs hiç önemli değil :1: Ben de sonra çok üstüne düşmedim; şimdi haftasonları bazen o isterse girip geziyoruz :9:

Zaten erkek beyninin genel fonksiyonel yapısı olayların/nesnelerin tamamını; bayanlarınki ise ayrıntılarını algılamaya daha elverişlidir. Onları olduğu gibi kabul etmek en güzeli :24:

Çok teşekkür ederimm canım:16:
Üniversite son sınıftayım bakalım ne zaman kısmet olursa belirli bi tarih yok bu sene olursa kış düğünü olabilir ancak:44: yada seneye bilemiyorum:26: Güzel gördümü alasım geliyor tutamıyorum:1: bide okuduğum için çok büyük şeyler alamıyorum:26: o yüzden dedim küçükleri halledeyim
Sevdiceğime gelince oda sıkılıyorum falan der ama alıştırdım artık:1: Onun tek sevmediği bişey almayacak olduğumuz halde girmek:1: Bende diyorum bakmadan bilememki alıp almayacağımı:9::9: Öyle öyle alıştı foruma falan gidince genelde uğrarız koçtaş migros vs. yerlere:31: bazen isteyerek bazen kolundan çekerek:1::1:

Cidcit benimki de öyle :9: mobilyaları bir günde beyaz eşyaları da diğer günde hallederiz canını skma diyip duruyor.
Başta onu sıkıştırıyordum, ben özene bezene alıyorum; alırken sen de yanımda ol istiyorum diyordum. Sonra sırf mutlu olayım diye yanımda dolaşıyordu çeyiz mağazalarını ama bendeki şevk onda yok maalesef. Onun için tabak aynı tabak, bardak aynı bardak; deseni uymuş uymamış vs hiç önemli değil :1: Ben de sonra çok üstüne düşmedim; şimdi haftasonları bazen o isterse girip geziyoruz :9:

Zaten erkek beyninin genel fonksiyonel yapısı olayların/nesnelerin tamamını; bayanlarınki ise ayrıntılarını algılamaya daha elverişlidir. Onları olduğu gibi kabul etmek en güzeli :24:

İstemeye istemeye geldiklerinde çok çekilmez oluyolar zaten:1: sen bi yerden bi yere koşturuyosun aaa buda güzel aa buda güzel o mıymıymıy:9::9: öyle konularda tez canlıyımdır çıldırıyorumm:41::1:

çok güzeller, güle güle kullan cnm..
erkekler genelde bu tür alışverişleri sevmezler...
aksine bizde bayılırız... :1:
mutluluğunuz daim olsun...

Selam kızlarr bende geldimm:42: İnsanın sevdiğiyle evine birşeyler alması ne kadar da güzel birşey:16: Hepimize bu yolda mutluluklar diliyorum ve allah nazarlardan korusun diyorum:nazar::70: Sevdiceğimle biz de al al bitmeyecek olan bu yola girmiş bulunmaktayız bir süredir. Sonrasında burayı görünce heves ettim bende paylaşıyorum:16: umarım beğenirsiniz:21:
nevresim tk.larım pembe beyaz olana bayılıyorummm:16:
Eki Görüntüle 580622 Eki Görüntüle 580623 Eki Görüntüle 580624
Bardaklarım kupa ve fincanlarım burda da pierre cardin'im:16:
Eki Görüntüle 580647 Eki Görüntüle 580648 Eki Görüntüle 580649 Eki Görüntüle 580650 Eki Görüntüle 580657 Eki Görüntüle 580661 Eki Görüntüle 580662 Eki Görüntüle 580664 Eki Görüntüle 580666 Eki Görüntüle 580667
Eki Görüntüle 580685 Eki Görüntüle 580686 Eki Görüntüle 580687 Eki Görüntüle 580688 Eki Görüntüle 580689 Eki Görüntüle 580691 Eki Görüntüle 580693 Eki Görüntüle 580694 Eki Görüntüle 580695 Eki Görüntüle 580698 Eki Görüntüle 580700 Eki Görüntüle 580701 Eki Görüntüle 580702 Eki Görüntüle 580703 Eki Görüntüle 580704 Eki Görüntüle 580705 Eki Görüntüle 580706 Eki Görüntüle 580707 Eki Görüntüle 580708 Eki Görüntüle 580709 Eki Görüntüle 580710
panduflarım:16:
Eki Görüntüle 580711 Eki Görüntüle 580712
Eki Görüntüle 580714 Eki Görüntüle 580717
Bu mutfak havlularımı da çok seviyorum:16:
Eki Görüntüle 580718 Eki Görüntüle 580722
Bazılarını netten bulamadığım için önceden çektiğim resimleri koydum çok net olmayabilir:26:

herşey çok güzel hayrlı olsun ama özellikle mandallarına bayıldımmmmm:27::27::27:

Ya bizimki çok meraklı herşeyi beraber alalım diyor ama benimle 2 mağaza gezince zorluğu anladı hepsini alalım kurtulalım işte diyor :) Ben de içime sinmeden sırf almış olmak için almak da istemiyorum, bakalım neler olacak göreceğiz

Back
X