- 17 Eylül 2015
- 261
- 124
- 18
- Konu Sahibi celine_tim
-
Askla evlenince hic mantik olmayacak isin icinde diye bi ayrim mi var? Yani asik olunca ipsiz sapsiz biriyle evleniyosun, adı aşk evliligi diyorsunuz gibi oluyor da.. Dogru bulmuyorum bu keskin ayrimlari..erkek arkadaşım tarafından çok seviliyordum kapımda yatıyordu arabayla geceleri o derece. ama bu sevgi sonra başıma bela oldu saplantı oldu çok çektim çok sorun yaşadım . neyse sonra dedimki ben aklı başında biriyle evlenmek istiyorum. aşk falan çok önemli değil. üstüme düşmesin çok,mantıklı olsun dedim ,gittim görücü usulu evlendim .şartlar gereği birzda mecbur kaldım.eşim iyi biri ama yine mutlu değilim. bu seferde aşk arıyorm. böyle de çok eksik kalıyormuş herşey. sevgi eksikliği hissediyorm. şımartılmak istiyorum belkide tekrar. siz aşkla evlenenler mutlu musunuz???
sevmediğim biriyle aynı yatağı paylaşamayacağım için evlenmezdim.erkek arkadaşım tarafından çok seviliyordum kapımda yatıyordu arabayla geceleri o derece. ama bu sevgi sonra başıma bela oldu saplantı oldu çok çektim çok sorun yaşadım . neyse sonra dedimki ben aklı başında biriyle evlenmek istiyorum. aşk falan çok önemli değil. üstüme düşmesin çok,mantıklı olsun dedim ,gittim görücü usulu evlendim .şartlar gereği birzda mecbur kaldım.eşim iyi biri ama yine mutlu değilim. bu seferde aşk arıyorm. böyle de çok eksik kalıyormuş herşey. sevgi eksikliği hissediyorm. şımartılmak istiyorum belkide tekrar. siz aşkla evlenenler mutlu musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?