Geçen sene ünv mezun oldum ünvdedeyken yan şubemde hemşeri olduğum bi çocuk vardı biz bu kişiyle ünv gitmeden sanal ortamda konuşurken ne hikmetse tesadüfen tanıştık aa ne güzel aynı ünv beraber gidelim diye bi muhabbet oldu ama sonra unutuldu gitti neyse ünv döneminde de yan şubemdeydi ve çok aktif bir çocuk olmasına rağmen hiç yanıma gelmedi muhabbetimiz olmadı uzaktan bakıyodu öyle ve ünv bitti aradan zaman geçti bana işte şu konuda bilgin varmı diye mesaj attı ki o bilgilere çok rahat ünvlerin sitesinden ulaşabilirdi ben tabi şaşırdım biraz konuştuk her cümlesinin sonunda gülme işareti sanki kırk yıllık kankayız sonra bir iki ay sonra yine aynı konuyu bahane edip mesaj attı bende ikisindede gayet makul şekilde cevap verdim hatta ikinci mesajımı kısa kestimki yanlış anlamasın onunsa muhabbete devam etmek istiyormuş gibi bi hali vardı mesaj meselesi kapandı aradan zaman geçti ve bu çocuk saçma bir şekilde benim aklıma düştü desem yeridir ama ben asla düşünmek istemiyorum garip bi şekilde ilgilenmeye başladım ne olduğunu anlayamıyorum bir hoşlantı belkide ama o bana mesaj atmadan kesinlikle böyle bir durum yoktu bu durumda belki hemşeri olmamızında etkisi olabilir ve neden durup durup dört yıl sonra bana mesaj attı bu aklımı kurcaladı sizce bu durumda ne yapmalıyım düşünceleriniz tavsiyeleriniz neler