Aşksız evlilik..

Fundişim bacım....benm kan bağı olmasa bile kardeşim gibi hissettiğim canımsın sen...

mutlu olmanı hemde çok mutlu olmanı isterim canım benim...
Söylediğin kişinin özellikleri çok iyi..evlilik için gerçekten bu özellikler önemli..
ama yani bi delilik yapıp evet demek brz acele olabilir...ama bunlar iyi sağlıklı bi ilşkinin temelleri olabilir...
bence brz vakit geçir tanı ve sonra gerçekten evlenmek istiyo musun onu sor kendine...
eğer gerçekten istiyosan o zaman evet de...
her şey dilediğin gibi olsun canım benim...

konuyu ilk okuduğumda adam böle kendi halinde ağırbaşlı birisi gibi canlandı gözümde,yalnız şimdi reinayı falan okuyunca canım az buçuk şüphelendim gibi,yani sen daha ii tanıyosun ama o çevreden işleri olan insanlar güvenilir insanlarmıdır acaba yaşam tarzı hayatı nasıl öle bi çevreden bi işi olabilir ama beyfendidir güvenilirdir

ya aslında bu adam kriterlerin üstünde..Hani reynayı sezon başı açıp sezon sonu kapatan adam..
ciddiyim bazen onada diyorum delimisin ne işin var benle git istediğini bulursun mutlaka ki bulur..
yakışıklıda şimdi alahı var şahaser değil ama hoş..
bisürü kız vardır ona hemen evet diycek..
ben demediğim için taktı bana sanırım..
işte bide bunu düşünüyorum mesela..
seviyomu ki beni gerçekten ? yoksa hırs mı yaptı bu kız nie beni istemiyo die..
ne yaparsa yapsın ikna edemiyo beni ..

hım hakıkaten ıyı bı bayan potansıyelıne sahıp olmalı,
ama sonucta sızı gözunde buyutmus belkı aradıgı özellıkler sızde oldugundan gozunde buyumusunuzdur yanı haklıdır adam da sızı ıstemekle olamaz mı ?
:utangac:
bızde duymuyor musunuz bazen dıyoruz kı adamın hıc malı mulku yok ama calıskan durust bırı cocuguma baba olabılır calısıo gelırı var bızım de var ben unıversıte okudum ama o lıse gene de dengız dıyoruz, kaldı kı reına bar tutmus ıyı bı bar oyle olmasa belkı bı yerde satısta calısıo az maas alıo olabılırdı, neyse yani ıstedıgı zor da olsa kolay da olsa sızsınız, hırs yapmıs olabılır yapsın ne var, kadrolu aşık işte adı üstünde,
:teselli:
sonucta benı de ısteyen bır yıgın fabrıka sahıbı cocuklar var yuksek memurlar var bır yıgın evlerı olan ınsanlar bunlar kadrolu asık, ama bakıyorum bısey hıssedemıyorum evlılık teklıf edıyorlar bakıyorum anlamıyorum duymazdan gelmek işime gelıo hosuma gıtmıyo , ama bırı vardı mesela hep ıstıyodu ya dedım bu benım yasam tarzıma da denk anlasabılırız gıbı o daha manalı geldı bana sonucta o da kadrolu yani hepsı aynı aşık dıye ezmemızın luzumu yok,
bi ışık göruyolar kı aşık oluyolar boş degıl mirmirmirmir
adamları asaglamamamız lazım sırılsıklam asıklar dıye, onlara denk gelıyoruzdur ne var,
yerimseniben
benım cok samımı bı kız arkadasım da aynı sızın gıbı pesınden kosan bırıyle evlendı hemde cocuk dogulu mogulu boyle cok varlıkllı ama kızı da ıhya ettı sımdı coluk cocuk sahıbı kız ve huzurlu para var huzur var adam da tapıyo kıza daha ne ıstesınler kaydirigubbakcemile5
e hayatım karar senın oyle hemen zırt dyıe sen asaglıksın hep kostun pesımden dıye havalara gırme, yani yapmamalıyız sürünmek sankı daha hosumuza gıdıyor yapmamalı kıymet bılmelıyız , bıraz fırsat ver tanı, söyle ustume ck düşme senı tanıyım de bogmasn senı aşkıyla ki tıksınme yani acıkca soyle arkadas olalım tanıyalım de devam ettır bak bı bakalım bı kac ay olursa evet dersın işte olmazsa zaten koparsınız yurumuyo dersın gıder, ama bı dene
bak en azından denemeyı dusunuyosun kı bıze baslık açmıssın dımı
hihoyyyt dene bı canım bısey kaybetmezsın.

a.s.

konuyu ilk okuduğumda adam böle kendi halinde ağırbaşlı birisi gibi canlandı gözümde,yalnız şimdi reinayı falan okuyunca canım az buçuk şüphelendim gibi,yani sen daha ii tanıyosun ama o çevreden işleri olan insanlar güvenilir insanlarmıdır acaba yaşam tarzı hayatı nasıl öle bi çevreden bi işi olabilir ama beyfendidir güvenilirdir

aman canım adam bar işletıyor dıye fena bırı olamaz ya,
koskoca bar ıstanbulun en buyuk barı bılıyorum oraya ünlüler gırmek ıcın yer ayırtıyorlar vs..
ıcınde restoranlar dolu şatavatlı bır yer yani ıyı bır iş hem ayrıca oranın da bır yıgın sorumlulukları var kolay mı, demek zekı bırı ki çekip çevırebılıyor orayı. bu açıdan bakmak lazım, anne gıbı düşünün burada bi anneymişçesinee olguunn maaruurrr ve kızını sepetlemek isteyeeennn
delikafadulden

fena biridir demedimki ben arkadaşım,aklıma gelen endişeyi dile getirdim,karar verirken herşeyi gözden geçirmek durumunda arkadaşımız,evlilik bu ciddi bi karar vercek,insan böle bi karar verirken her durumu göz önünde bulundurmalı deil mi

fena biridir demedimki ben arkadaşım,aklıma gelen endişeyi dile getirdim,karar verirken herşeyi gözden geçirmek durumunda arkadaşımız,evlilik bu ciddi bi karar vercek,insan böle bi karar verirken her durumu göz önünde bulundurmalı deil mi

tabı düşünsun hepsını

size en iyi cevabı zaman verir.. evlilik konusu açılmadan biraz vakit geçirin bakalım sevebilecek misiniz.. mesela 6 ay 1 sene süre koyun kendinize.. zaten o dönemde duygularınızın değişip değişmeyeceğini anlarsınız herhalde..

bence aşk birinci sırada para ikinci.aşksız mutluluk olmaz.en iyisi sen biraz yakından tanımaya çalış zaman geçtikçe içinde kıpırtı olursa teklife ewet dersin

bi müddet sonra aşkın biteceğini söylemezler mi zaten. baştan olsa da ne anlamı var. eninde sonunda evlenmek "katlanmak" oluyor.
seni seveni tercih ettiğinde daha mutlu olursun. ha deyinc evlenmeyeceğinize göre değerlendirmekten zarar gelir mi? huyu suyu iyi ise aşk olmasada olur. 7 sinde ne ise 70 inde de odur sözü huy için geçer aşk için değil ki :smiley-cool:

sen sevmiyorsan aşık değilsen aynı yastığa nasıl başını koyacaksın için el veriyorsa olur.

neden olmasın?

önce bi sevgili ol gülüm yaa sonra duruma göre bakarsın ne var yaniii..

baktın kafa dengin değil uyuşamıyorsunuz içinden dersin zaten ben bu adamla hayatımı geçiermem .. bırakırsın.. baktın oluyor gibi bişeyler kıpırdadı devam dersin tammmm gaazz....

ha bu arada bırakırsın dedim sakın deme bana çok seviyor o zaman nasıl bırakayım vicdanım el vermez...

inan erkekler bunu zerre kadar düşünmeden çeker giderler en vicdanlısı bile güzelim...

evet deyip hemen evlenmeyeceksin ki sonuçta tanımak için kendine şans ver bence sonra aklına takılmasın yani bir keşken olmasın...

kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?

mantığınla kalbinin buluştuğu yerde evlen diyorum sadece, ne tek başına mantık yeterli ne de tek başına sevgi, her ikisi de bir arada uyumlu olmalı, yani bence bu evlilik teklifini kabul etmemelisin, yada şöyle yapabilirsin, kendisiyle konuşup birşey hissetmediğinii ama denemek istediğini söyleyebiisin, tabi kırmadan, yani belki o deneme sürecinde kendisinden etkilenebiilirsin bu işlerbelli olmaz, ama olmazsa da sırf kariyeri parası zırt ıpırtı var diye evlenmek de akıl karı deil yani

bi müddet sonra aşkın biteceğini söylemezler mi zaten. baştan olsa da ne anlamı var. eninde sonunda evlenmek "katlanmak" oluyor.
seni seveni tercih ettiğinde daha mutlu olursun. ha deyinc evlenmeyeceğinize göre değerlendirmekten zarar gelir mi? huyu suyu iyi ise aşk olmasada olur. 7 sinde ne ise 70 inde de odur sözü huy için geçer aşk için değil ki :smiley-cool:

aşk biter sevgi kalır canım ikisi farklı şeyler a.s.

Bence tanımaya çalış..Birlikte vakit geçirerek ilerki hayatında nasıl olacağını tahmin edbilirsin en azından..Damdan düşer gibi pat diyede evlenecek halin yok yaaa-tatlicadiarzu-

kafam karışık çok..
canım sıkkın..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
olur muyum mutlu..
canım bence onun seni senin onu tanımasına izin ver.yalnız onu uyar sadece tanımak için onunla ilgilendiğini ve belki de hayır diyebileceğini.belki gerçekten iyi bi insan ve zamanla aşık olucaksın ona.bi söz,bi davranış ya da başka bişeyiyle.her zaman ilk görüşte aşık olmaz insan.eşim bana derdi (kendi yakışıklı olunca sanırım,ama doğru söylüyo),çok güzel değilsin ama deliler gibi sana aşığım diye,biz çıkarken.biz de ilk görüşte aşık olmadık birbirmize.zamana bırak kendini zorlama.son karar yine senin.ama bence olabilirŞeniz

kafam karışık çok..
canım sıkkın..
olur muyum mutlu..

sevmeden olmaz... birşey hissetmiyorum demişsiniz. düşünün ,hiçbir duygu yok. böyle bir evlilik bana göre işkence gibi gelir. bunun birde diğer yönü var.... cinsellik. ..nasıl hissetmediğiniz biriyle, bunu yaşayacaksınız.
yok bana göre çok yanlış... yinede siz bilirsiniz tabii.

ASK bana göre solan bir gül gibidir arkadasim...bir gülün ne kadar cabuk soldugnu düsünürsek ömrü cok kisa yani...:delphin:

Lakin evlenecegim ayni yastiga bas koyacagim adama hic olmazsa bir begeni bir hoslanma bir sevgi gibi birsey beslemem lazim...egerki hicbirsey hissetmiyorsam kesinlikle kabul etmem...:kahve:
Ama diyorsanki evet begeniyorum....hoslaniyorum....huyu huyuma suyu suyuma ilerde sevebilirim o zaman kabul et ve onu tanimaya calis...a.s

Bence sirilsiklam asik olmak gerekmiyor mutlu bir evlilik kurabilmek icin...
Bir arkadasin lafi geldi aklima...Ben ona asik olup onu kral yapacagima o bana asik olsun ve beni kralice yapsin...:delphin:

Hakkinda hayirlisi olsun.

Back
X