Aşksız evlilik..

Aşksız evlilik nasıl olur bilmiyorum ama onu tanıman daha kolay olur ,kör gözle bakmazsın olaylara,evlendikten sonra da çok büyük hayal kırıklığı yaşamazsın.Bunlar olumlu yanları.
Ya evlendikten sonra da sevemezsen ne olacak ,o zaman çekilmez olur heralde.
Offff bu evlilik ne kadar zor bir şey ya,her yönüyle sorunsuz bir evlilik yürütmek zor yaaa.Şanslıysanız ne mutlu size.
ıki türlü evlilik de evlenmeden muamma.....

canim karsindakini bi tanimaya calissan sana bu kadar uyumlu birisi ise zamanla sevebilcegini dusunuyorum. ama tabiki cok cok cok iyi tartman lazim.. hemen evlncez gozuyle bakma bence. bir sire cikin.. en azindan sevgiililigi yurutup yurutemeyeceginizi gorun en basta...
evlilik en son verilecek kaarar.

hemen evlenme teklifini kabul etme canım bi tanı bakalım belkide aradığın insan o dur neden olmasınn...:1hug:

Bir de şöyle bir örnek var eşimin akrabası.Kadını ailesi kocasıyla zorla evlendirmiş.Kadın çok ağlamış ben evlenmem diye.Hatta resmi var sözünde ağlıyor kadın.
Şimdi 2 tane çocuğu var ve diyor ki allah eşimden razı olsun evlenmek istememiştim ama iyiki evlenmişim.Çok mutlu yani.17 yıldır evli sanırım.
Dediğim gibi evlilik tam bir muamma,ne olacağını bilemezsin.

Allah Allah sanki sende ona karşı bir elektriklenme var gibime geliyor....CADIARZU

yok be cnm yaa :çok üzgünüm:
zerre kadar yok:çok üzgünüm:

Bir de şöyle bir örnek var eşimin akrabası.Kadını ailesi kocasıyla zorla evlendirmiş.Kadın çok ağlamış ben evlenmem diye.Hatta resmi var sözünde ağlıyor kadın.
Şimdi 2 tane çocuğu var ve diyor ki allah eşimden razı olsun evlenmek istememiştim ama iyiki evlenmişim.Çok mutlu yani.17 yıldır evli sanırım.
Dediğim gibi evlilik tam bir muamma,ne olacağını bilemezsin.

benim teyzemde aynı durumdaymış biliyomusun..
düğün günü , gelinliğini giymiş düzgün makyaj yapamamışlar yüzü güz ağlamktan ıslakmış ve bütün akşam boyunca benim gözyaşım dinmedi diye anlatmıştı..
ama şimdi görsen..
ölüyo kocası için kadın..
ama tabi tarzlar kişilikler vs farklı herkezde aynı şey olucak diye bişi yok..
belki ben daha çok illet olcam herifede elimi kana bulıycam :))
töbe töbe:1closedeyes:

yok be cnm yaa :çok üzgünüm:
zerre kadar yok:çok üzgünüm:

benim teyzemde aynı durumdaymış biliyomusun..
düğün günü , gelinliğini giymiş düzgün makyaj yapamamışlar yüzü güz ağlamktan ıslakmış ve bütün akşam boyunca benim gözyaşım dinmedi diye anlatmıştı..
ama şimdi görsen..
ölüyo kocası için kadın..
ama tabi tarzlar kişilikler vs farklı herkezde aynı şey olucak diye bişi yok..
belki ben daha çok illet olcam herifede elimi kana bulıycam :))
töbe töbe:1closedeyes:

Evet her şey olabilir ama unutma aşık olarak evlenenlerde de olabilir bu durm.Ben de aşık olarak evlendim ama tam hayal ettiğim gibi olmadı her şey.He kocam iyi olabilir o ayrı ama beklentiler fazla oldu mu çok hayal kırıklığı yaşıyorsun.Benim de öyle oldu galiba.Senin teyzen ve benim anlattığım kadının kocaları iyi çıkmış şanslıymışlar ama beklentileri de düşükmüş bence.Sonuçta kötü bir hayatları olacağı yönünde düşünceleri varmış

Son düzenleme:
Evet her şey olabilir ama unutma aşık olarak evlenenlerde de olabilir bu durm.Ben de aşık olarak evlendim ama tam hayal ettiğim gibi olmadı her şey.He kocam iyi olabilir o ayrı ama beklentiler fazla oldu mu çok hayal kırıklığı yaşıyorsun.Benim de öyle oldu galiba.Senin teyzen ve benim anlattığım kadının kocaları iyi çıkmış şanslıymışlar ama beklentileri de düşükmüş bence.Sonuçta kötü bir hayatları olacağı yönünde düşünceleri varmış

evet çok haklısın..
bak güzel demişsin beklentilerin farklı olması..
kendilerini kötüye hazırladıkları için iyi olan herşeyi kar olarak attılar cebe..birde onları zorla evlendirmişler ..Benım durumum farklı..kimsenin bana zorla bişey yaptırdığı yok allahtan bide o olsa hepten sıyırırdım heralde..

evet çok haklısın..
bak güzel demişsin beklentilerin farklı olması..
kendilerini kötüye hazırladıkları için iyi olan herşeyi kar olarak attılar cebe..birde onları zorla evlendirmişler ..Benım durumum farklı..kimsenin bana zorla bişey yaptırdığı yok allahtan bide o olsa hepten sıyırırdım heralde..

Bu olaydan önceki fikirlerin ne yöndeydi?

sana açık açık birşey söylicem evlendin paran var eşin seni çokseviyor ama aynı yatağa girdiğinde nasıl yüz yüze geliceksin sevmediğin biriyle haksız mıyım sevdiğin olduğunda herşeye katlanırsın onunla uyanmak o kadar güseldi ama sen yaşadın mı dersen hayır yaşamadım ama böyle düşünüyoru arkadaşım ..

kadrolu hayran lafına çok güldüm...:roflol::roflol:

konunun hepsini okumadım ama istersen evlilik teklifi olarak değil tanımak için görüşmeyi kabul et, belki de doğru kişidir senin derim...

gitmedim cnm :)
iyi hissetmiyodum kendimi ..daha sonra dedim..
ama gitmem lazım ancak haftaya kadar kaytarabilirim..

sakin her askla evlenelerin evligili super yolunda gidiyor da, ama bence once cikin hemen kabul etme tani yani !!!!

Tanış görüş bence birkaç kez onu tanı kendi hislerini ozaman gözden geçir belki sen de hoşlanırsın.
Ama asla sevmeden evlenme ömür geçmez düşünsene bir ömürrrr:1shok:

1 yıldır birsey hissetmedigin birine bu saatten sonra da hissetmezsin
evlilik belki zamanla severim deyip risk alinacak bir olay degil bence

Back
X