- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi D'arbanwille
kızlar , beni bu akşam yemeğe davet etti bu çocuk..
yüzyüze konuşalım diyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah sanki sende ona karşı bir elektriklenme var gibime geliyor....CADIARZU
Bir de şöyle bir örnek var eşimin akrabası.Kadını ailesi kocasıyla zorla evlendirmiş.Kadın çok ağlamış ben evlenmem diye.Hatta resmi var sözünde ağlıyor kadın.
Şimdi 2 tane çocuğu var ve diyor ki allah eşimden razı olsun evlenmek istememiştim ama iyiki evlenmişim.Çok mutlu yani.17 yıldır evli sanırım.
Dediğim gibi evlilik tam bir muamma,ne olacağını bilemezsin.
yok be cnm yaa :çok üzgünüm:
zerre kadar yok:çok üzgünüm:
benim teyzemde aynı durumdaymış biliyomusun..
düğün günü , gelinliğini giymiş düzgün makyaj yapamamışlar yüzü güz ağlamktan ıslakmış ve bütün akşam boyunca benim gözyaşım dinmedi diye anlatmıştı..
ama şimdi görsen..
ölüyo kocası için kadın..
ama tabi tarzlar kişilikler vs farklı herkezde aynı şey olucak diye bişi yok..
belki ben daha çok illet olcam herifede elimi kana bulıycam :))
töbe töbe:1closedeyes:
Evet her şey olabilir ama unutma aşık olarak evlenenlerde de olabilir bu durm.Ben de aşık olarak evlendim ama tam hayal ettiğim gibi olmadı her şey.He kocam iyi olabilir o ayrı ama beklentiler fazla oldu mu çok hayal kırıklığı yaşıyorsun.Benim de öyle oldu galiba.Senin teyzen ve benim anlattığım kadının kocaları iyi çıkmış şanslıymışlar ama beklentileri de düşükmüş bence.Sonuçta kötü bir hayatları olacağı yönünde düşünceleri varmış
evet çok haklısın..
bak güzel demişsin beklentilerin farklı olması..
kendilerini kötüye hazırladıkları için iyi olan herşeyi kar olarak attılar cebe..birde onları zorla evlendirmişler ..Benım durumum farklı..kimsenin bana zorla bişey yaptırdığı yok allahtan bide o olsa hepten sıyırırdım heralde..