- 19 Aralık 2014
- 6.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.226
- 748
O kadar akıllara zarar yorumlar vardı ki, normal yorumları reddetmiş beynim resmenEtmişim ya hemde baştan 5. Yorumdaha kotuleri de mi vardi yoksa?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar akıllara zarar yorumlar vardı ki, normal yorumları reddetmiş beynim resmenEtmişim ya hemde baştan 5. Yorumdaha kotuleri de mi vardi yoksa?
dedi aşk uzmanııı.pekii dikkate alacağızzzE biraz zor kadın olmanin vakti gelmis geciyor. Anlaşalım dinleyelim destek olalım uzlaşalım dersen orda aşk olur mu? Dostluk gibi bisey olur o. Trip atacaksin, arkani dönüp gideceksin, vurup kapıyı çıkacaksın, içinden gitme nolur derken defol git sana ihtiyacim yok diyeceksin. Bu hareketlerin olmadığı yerde aşk olmaz.
Anlasarak, saygı çerçevesi icinde sonlandırdıklarım su an kankam mesela. Bilmiyorum hic ihtiyac duymuyorum aklıma düsmüyorlar. Vurmalı kırmalı ihanetli aldatmalı biten iliskilerim her ne kadar istemesemde bitmesini bu acıyı düsünerek ihtiyacım olduğunu konusmak istediğim zamanları, anları bilirim. Biz insanoglu cok tuhaf varlıklarız. Aşkın, şehvetin, tutkunun icinde dolu dolu ihanetler, acılar yatıyor sanki. Erkek zaten merakın, gizemin pesinde bazen cözdürmemek gerekiyor ne kadar cözemeseler o kadar peşe takılıyorlar zaten. Ask zaten 20-40 ay sonra biten bisey. Sanki hiçbir sey ve hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil.E biraz zor kadın olmanin vakti gelmis geciyor. Anlaşalım dinleyelim destek olalım uzlaşalım dersen orda aşk olur mu? Dostluk gibi bisey olur o. Trip atacaksin, arkani dönüp gideceksin, vurup kapıyı çıkacaksın, içinden gitme nolur derken defol git sana ihtiyacim yok diyeceksin. Bu hareketlerin olmadığı yerde aşk olmaz.
İşte koymak önemli. Kim kime ne kadar koyarsa o kadar unutulmaz olurAnlasarak, saygı çerçevesi icinde sonlandırdıklarım su an kankam mesela. Bilmiyorum hic ihtiyac duymuyorum aklıma düsmüyorlar. Vurmalı kırmalı ihanetli aldatmalı biten iliskilerim her ne kadar istemesemde bitmesini bu acıyı düsünerek ihtiyacım olduğunu konusmak istediğim zamanları, anları bilirim. Biz insanoglu cok tuhaf varlıklarız. Aşkın, şehvetin, tutkunun icinde dolu dolu ihanetler, acılar yatıyor sanki. Erkek zaten merakın, gizemin pesinde bazen cözdürmemek gerekiyor ne kadar cözemeseler o kadar peşe takılıyorlar zaten. Ask zaten 20-40 ay sonra biten bisey. Sanki hiçbir sey ve hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil.
bu konuya yorum yapanlar kezbanmış hanımefendi yazmış kezban turnusolu diye.şikayet ettim umarım değerlendirilir.O kadar akıllara zarar yorumlar vardı ki, normal yorumları reddetmiş beynim resmenhiç fark etmemişim seninkini
![]()
Senin benden başka derdin yok herhalde ruh hastası. Hayatımda gördüğüm en looser insansın. Kezbanı da üstüne alınma hiç, onu bile olamazsın.bu konuya yorum yapanlar kezbanmış hanımefendi yazmış kezban turnusolu diye.şikayet ettim umarım değerlendirilir.
Öyle şekillendirmek demeyelim de bir bilene sormak diyelim
Rahat olamıyorum işte gurur yapıyorum o yazsın o arasın o da uğraşsın. Birine neden böyle yaptın desem hemen kaybedecekmisim beni bırakacağım gibi geliyor veya neden yazmadın desem elimde telefon onu bekledigimi düşünsün istemiyorum
Şu yaşımda sol elin kendi kendini dezenfekte edebilme özelliği olduğunu (!) öğrendim. Gerçekten teşekkür ederimBen buldum galiba mesaimi seveyim yamerak edenlere amme hizmeti olarak bırakıyorum. bu herhalde
Eşim taharet almıyor
Ah o milyon milyar katrilyoner bana düşecekti kiiii xjjdjdjsjd feleğini şaşırtırdımKatarlı milyarder flört müAllah bereket versin yengenç hanım
![]()