Aşksız kalmak,ilişkilerim yürümüyor

E biraz zor kadın olmanin vakti gelmis geciyor. Anlaşalım dinleyelim destek olalım uzlaşalım dersen orda aşk olur mu? Dostluk gibi bisey olur o. Trip atacaksin, arkani dönüp gideceksin, vurup kapıyı çıkacaksın, içinden gitme nolur derken defol git sana ihtiyacim yok diyeceksin. Bu hareketlerin olmadığı yerde aşk olmaz.

E biraz zor kadın olmanin vakti gelmis geciyor. Anlaşalım dinleyelim destek olalım uzlaşalım dersen orda aşk olur mu? Dostluk gibi bisey olur o. Trip atacaksin, arkani dönüp gideceksin, vurup kapıyı çıkacaksın, içinden gitme nolur derken defol git sana ihtiyacim yok diyeceksin. Bu hareketlerin olmadığı yerde aşk olmaz.
dedi aşk uzmanııı.pekii dikkate alacağızzz :KK53:

Anlasarak, saygı çerçevesi icinde sonlandırdıklarım su an kankam mesela. Bilmiyorum hic ihtiyac duymuyorum aklıma düsmüyorlar. Vurmalı kırmalı ihanetli aldatmalı biten iliskilerim her ne kadar istemesemde bitmesini bu acıyı düsünerek ihtiyacım olduğunu konusmak istediğim zamanları, anları bilirim. Biz insanoglu cok tuhaf varlıklarız. Aşkın, şehvetin, tutkunun icinde dolu dolu ihanetler, acılar yatıyor sanki. Erkek zaten merakın, gizemin pesinde bazen cözdürmemek gerekiyor ne kadar cözemeseler o kadar peşe takılıyorlar zaten. Ask zaten 20-40 ay sonra biten bisey. Sanki hiçbir sey ve hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil.

Anlasarak, saygı çerçevesi icinde sonlandırdıklarım su an kankam mesela. Bilmiyorum hic ihtiyac duymuyorum aklıma düsmüyorlar. Vurmalı kırmalı ihanetli aldatmalı biten iliskilerim her ne kadar istemesemde bitmesini bu acıyı düsünerek ihtiyacım olduğunu konusmak istediğim zamanları, anları bilirim. Biz insanoglu cok tuhaf varlıklarız. Aşkın, şehvetin, tutkunun icinde dolu dolu ihanetler, acılar yatıyor sanki. Erkek zaten merakın, gizemin pesinde bazen cözdürmemek gerekiyor ne kadar cözemeseler o kadar peşe takılıyorlar zaten. Ask zaten 20-40 ay sonra biten bisey. Sanki hiçbir sey ve hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil.
İşte koymak önemli. Kim kime ne kadar koyarsa o kadar unutulmaz olur :D 30 sene sonra bile üzülmezsin belki ama hatirlayinca bile gene sinir oluosan orda yaşanmaya değer biseyler yaşanmıştır :) en babasi 3 sene sürüyor gerçekten de ama insan ilk 2 sene yaşadığını hissediyor ya aşksız yaşamış senelerimi pek yaşanmıştan saymiorum vala. Kezban turnusolu gibi konu gene.

Öyle şekillendirmek demeyelim de bir bilene sormak diyelim 😃

Rahat olamıyorum işte gurur yapıyorum o yazsın o arasın o da uğraşsın. Birine neden böyle yaptın desem hemen kaybedecekmisim beni bırakacağım gibi geliyor veya neden yazmadın desem elimde telefon onu bekledigimi düşünsün istemiyorum

Cok kasma bence. Tamam o da ugrassin ama aklina gelince, ozleyince bir mesaj ativer. Birsey olmaz. Baksana bu zamana kadar bunkadar karsindakini skmamak icin ugrastiniz da, karsiliginda verimli sonuclar mi aldiniz sanki? Bir de birsey soyleyim mi? Erkekler sanki biraz ucuk kacik, cilveli, nazli kizlarla ugrasmayi seviyor :)

Bir gün KK ahalisi göz ardı et butonuna basmayı öğrenecek, işte o gün beyaz adam forum özelliklerinin kullanılmasını kutlayacak.

Back
X