Aşksız kalmak,ilişkilerim yürümüyor

Uzun ilişkiden çıkan insanlar ya karşısına çıkan biriyle pat diye birkaç ayda evlilik yoluna giriyor ya da birkaç sene dikis tutturamiyor.
Ortasi varsa da yaygın olan bunlar .
Hic aralıksız,araya reklam alınmadan yıllarca dure bir süren uzun ilişkim olmadıgi için dhaa fazla genelleme yapamayacağım🙈😅
valla benim de hiç olmadı. galiba çok kuvvetli şeyler hissedemiyorum hani şu ayrılmam, sarılırım hayallere der ya şarkıda. o bende olmuyor. bakıyorum millete senelerdir platonik aşık olan var. 5 senedir seviyorum, karşılıksız diyor mesela birisi. eski iş yerimde bundan 3 sene önce birine platoniktim. olacak iş değildi yani detay vermeyeyim hiç. 5-6 ay sürdü belki en fazla. uzun zaman sonra yoğun hisler hissettiğimi düşünmüştüm. sonra ben işten ayrıldım bu insanı da 3 ayda falan net unuttum yani. birileri için hiç üzülmedim mi, tabii ki üzüldüm ama derinlere indiğimde o üzüntü aşktan değildi. ya egom ya da gururum incinmiştir, kendime kızmışımdır ondan olduğunu farkediyorum. bilmiyorum acaba bağlanma sorunum mu var. çok uzun zamandır yalnız başıma olmaktan da keyif alıyorum. bir yerlere tek başına gidip çay kahve içemeyen, kendi başına eğlenemeyen biri olsaydım belki ilişkisiz duramazdım. ya da çok flörtöz olsaydım da yalnız bırakmazdım muhtemelen kendimi. ikisi de değilim, yalnızım :KK70: ilişki olunca ister istemez para da harcıyorsun. galiba ben parayı ilişkiden daha çok seviyorum :KK70: ilişkiye üşeniyorum.

İzliyorum valla onları yalan yok 😃😃 YouTube da iliski danismanları psikologlar var.

Aslında tam tersi çocukluktan beri hep stresli huzursuz güvensiz bir ailede büyüdüğüm için ilişkilerimde hep çok sakin çok anlayışlı davranıyorum yani tüm erkek arkadaşlarım bu huyumu seviyor ama ben bir iki güzel anı yaşasam hemen kaybetmekten korkar hale geliyorum belki onu yansitiyorumdur 😃
kaybetme korkun yansıyordur karşı tarafa. kaybetme korkun ya hiç olmamalı ya da asla hissettirmemelisin. bu sadece aşkta böyle değil, her konuda böyle. iş için mesela. eski iş yerimde ki ilk işimdi, öyle çok bağlandım sanki babamın şirketi, sanki şirket ortağıyım o derece :KK70: ve işsiz kalmaktan, o işi kaybetmekten çok korkuyordum. dillendirmedim ama insanlar anlıyordu bence. noooldu, eşek oldum semer vuranım çok oldu. mobbingler gırla tabii... yine olan bana oldu, ayrılmak istedim, kalayım diye oyaladılar. 1 hafta sonra kendileri koydu kapı önüne :KK70: kısa süre sonra şimdiki işimi buldum. ne iş arkadaşlarımla ne de iş yerimle duygusal hiçbir bağım olmadı, 3 senedir falan çalışıyorum. kimse vazgeçilmez değil, bugün onlar çıkarabilirler ya da yarın ben kafama uymayan bişey olursa gidebilirim. ama kaybetme korkum yok. bu iş biter başka bir iş başlar. kaybetme korkum olmadığı için bazen bana uymayan şeyler istendiğinde yapmıyorum. eski iş yerimde her şeyi yapardım. ama burada öyle değil, hayır dediğim şey yüzünden çıkarmak isterse keyfi bilir, öder tazminatımı, bağlar işsizlik maaşımı gönderir benim de elime toplu para geçer, güzel bi tatil yapar döndüğümde yoluma bakarım diyorum kendi kendime. biraz sektörde isim yaptım bi ara, zaman zaman birileri benimle çalışmak için işyerimi arıyor, düşün. bazen iş teklifleri geliyor ama ben şimdilik burada devam ediyorum.
ilişkiler de böyle, beğenmeyen gitsin, biraz dinlenir başkasını bulurum nedir yani.

Belki de dogru kisiyi bulamadiniz.

Cok kasmayin. Anlayisli, mantikli, cool olacagim diye surekli her hareketinizi tartmayin. Biraz kendiniz olun, rahat davranin. Ama zaten iliskilerdeki haliniz en rahat halinizse, o zaman sadece dogru kisiye rastlamadiginizi dusunuyorum

Valla konularına bakılırsa daha geçen sene mart ayında ilişkin varmış. Ondan önce de upuzun bir ilişkin olmuş yani yalnız kaldığın süre 1 yıl bile değil. Sence biraz abartıyor olabilir misin?

az önce iletişim problemi yaşadığını, kimseyle samimi olamadığını anlattığın bir konunu okudum. Sohbeti ilerletmekte ve samimi olmakta sıkıntı yaşayan bir insanmışsın. O yüzden belki karşındakiler sıkılıyor veya kasılıyor olabilir. sonuçta dünyanın en harika insanı dahi olsa sohbet edemediği bir insanla sevgili olmak istemez kimse (abazan değilse)

Hiç bu konuda profesyonel destek aldınız mı ?
Bağlanma biçiminizi,semalarinizi ogrenebilirsiniz bu sayede.
Ben okuyunca hiç negatif bir şey düşünmedim açıkçası sizinle ilgili.
Aslında olması gereken bu ama biz kaosa trip atmaya taktik yapmaya alışmışız bunlar olmayınca pek çok insan sıkılıyor olabilir.

Yani bu videolarda anlatılan trip atmayan, bakımlı olan ,spor yapan,kendine ait güzel bir hayatı olan bir kadınım.

Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. İnsan kusursuz yaratılmış, 4/4 luk değildir. Kendinizi bir kalıba sokmaya çalışırsanız, olduğunuz gibi olmazsanız bu son kaçınılmaz olur.

İlk konunu okudugum da bana çok yapay geldin. Mükemmel kadın benim der gibiydin belki de inanılmaz bir egon var. Açıksa bana yapay ve samimiyetsiz bir yaklaşım geldi yazim tarzın. Belki erkeklere de öyle gelebilir.
Egolu bir insan hiç değilim. Böyle olduğumu arkadaşlarım hem de erkek arkadaşlarım söyler. Düşünceniz için teşekkür ederim 🌸
Valla konularına bakılırsa daha geçen sene mart ayında ilişkin varmış. Ondan önce de upuzun bir ilişkin olmuş yani yalnız kaldığın süre 1 yıl bile değil. Sence biraz abartıyor olabilir misin?

az önce iletişim problemi yaşadığını, kimseyle samimi olamadığını anlattığın bir konunu okudum. Sohbeti ilerletmekte ve samimi olmakta sıkıntı yaşayan bir insanmışsın. O yüzden belki karşındakiler sıkılıyor veya kasılıyor olabilir. sonuçta dünyanın en harika insanı dahi olsa sohbet edemediği bir insanla sevgili olmak istemez kimse (abazan değilse)
Ben yalnızlıktan şikayet etmiyorum ki flörtöz bir insanım ilişkilerimde flörtlerimde hep kısa kısa olduğu için çok fazla insan girip çıkıyor hayatıma ben bu defa olacak çok iyi biri diye hayatıma aldığım insanların olmamasından şikayet ediyorum. Nerede yazdım hatırlamıyorum ama önceden öyle bir problemim vardı sonra farklı sosyal çevreler farklı işler derken birçok samimi arkadaş edindim her konudan anlamam ama karşımdaki de iletişime açıksa futbol,siyaset ve ekonomi hariç hemen her konuda sohbet edebilirim bu karşıdakine çekici gelmez orası ayrı konu 😊

eh yani hayatinzi videoya gore sekillendirirseniz bir yerde patlak verir. benim cevremde de var hatta burada da dikkatimi cekenler var iste ben kendi ayaklarimin uzerinde dururum ben coolum diye sekillere girip sonra ama neden iliskim yok diye hayiflaniyorlar. biraz icinizden geldigi gibi olmanin zarari dokunmaz. sinirlariniz belli olsun, onun disinda duygusal olmakta sakinca yok. ben iliskilerde boyle siyaset meydani havasini sevmiyorum. hep en mantiklisini yapmaya calisan bence iliski yurutemez.
Öyle şekillendirmek demeyelim de bir bilene sormak diyelim 😃
Belki de dogru kisiyi bulamadiniz.

Cok kasmayin. Anlayisli, mantikli, cool olacagim diye surekli her hareketinizi tartmayin. Biraz kendiniz olun, rahat davranin. Ama zaten iliskilerdeki haliniz en rahat halinizse, o zaman sadece dogru kisiye rastlamadiginizi dusunuyorum
Rahat olamıyorum işte gurur yapıyorum o yazsın o arasın o da uğraşsın. Birine neden böyle yaptın desem hemen kaybedecekmisim beni bırakacağım gibi geliyor veya neden yazmadın desem elimde telefon onu bekledigimi düşünsün istemiyorum

Bana yapmacık geldiniz. Ben her işi hallederim kimseye eyvallahım yok insanı olmaya calısıyorsunuz sadece. Benim esim ona asla muhtaç olmadıgımı bilir ama bunu ben söylemem öyle göze sokmam bilir çünkü hareketler tavırlar bunu gösterir göze sokmadan. Bir o kadar da prensesimdir trip atarım tavır yaparım kıskanma huyum yoktur o yüzden kıskanmam eğer içgüdüsel olarak olsa onu da yapardım. Bir kapağı bile açamaz ya da zorlanıp açabilsem dahi açmam açtırırım. Ee hayatımdaki insana nazlanamıcaksam bu lüksüm de yoksa neden hayatımda olsun ki? Kendi özünüze dönmeye calısın bence kasmadan.

Ben sizi hatırladım önünüze gelene telefon numaranızı verip niye tüm erkekler benim pesimde diye konu açıp linçlenmiştiniz sonra hesabı kapatmıştınız 😂
Asıl sizi hatırladığım konu uzun ilişkiniz hala devam ederken onla da zaten öylesine takılıyorum diye bahsetmeniz flört değil yeni tanışma değil 5 yıllık sevgiliden bırakcam da kpss calisirken simdilik yalniz kalmayım diye takılmanız. (üzülmüştüm sevgilinize o yüzden hatırlıyorum sizi) O sevgiliden ayrildiktan sonrada hemen yeni bir sevgili yapmanız..
Belki o adamın ahı tutmuştur ne dersiniz?

bende de benzer sorunlar var ben artık gerçekten korktuklarını düşünüyorum. başlarda zorladığım insanlar peşimde koşarken, zamanla onun ilgisine karşılık vermeye ve biraz daha pamuk gibi tatlış bi kıvama gelmeye başladığımda o ilgiyi kaybettiklerini gördüğüm oldu mesela. aslında tek bir doğru da yok bak son açtığım konuyu oku, neden bitmiş anla gerçi öylesini de kimse istemez bence :KK70: böyle ola ola bak ben de ilişkiden korkan, kaçınan, işler ciddiye (ilişki anlamında yani) binmeye başladığında kendini çeken biri olmaya başladım. galiba ben de kırılmaktan, üzülmekten korkuyorum. bir süre tamamen yalnız kalmayı düşünüyorum. dediğim gibi tek bir doğru yok ve bence bunu kafana da takma. ben ne zaman neyi kafama taktıysam hayat bana o konuda istediğimi vermedi mesela. ne zaman ki saldım, rahat bıraktım o konuyu, beklemediğim anlarda istediğim şey beni buldu.

fazla cool kadınlardan daima kaçıyorlar. bu benim çok başıma geldi. ve fazla zeki gördüklerine de pek yanaşmak istemiyorlar. ben her konuda az çok bilgili insan severim mesela ama karşı cins öyle değil galiba. bakıyorum nerde çıtkırıldım, piremses, tek derdi saçı başı giyimi, kombini olan, cips paketini açamayan hatun var hiiiç yalnız kalmıyor. ben her şeyi fazlasıyla halledebilen bir kadın olarak genelde yalnızım. artık ben de yalnızlıkla sevgili olmaya karar verdim. gerçi biraz bende de eeeh bununla mı uğraşıcam kafası var. bir de ben gerçekten sevebileceğim birini arıyorum, çok zor duygu oluşturabiliyorum. onlar bunu hissediyorlardır mutlaka. gerçekten sevilmediği bir ilişkide kim durmak ister ki? gerek yok. ben de artık sahiden sevmeyeceksem hiç olmasın kafasına girmeye başladım.
Niye kadınlara laf ediyoruz böyle konularda?
Güçlü kadın tabiri de bana itici gelmeye başladı son zamanlarda.
Normal hayatta herkes birçok şeyin üstesinden gelebilir ama ilişki içindeki tavrı farklı olabilir. İlişki içindeki tavrı onu güçsüz de yapmaz.
Güç tanımı neye göre yapılıyor zaten orası da ayrı.
Direkt sizin için demiyorum ama güçlü kadın yalnız kalır düşüncesi de kendini teselli etmek, kandırmak gibi geliyor bana nedense. Ve kendi güç tanımına uymayan kadın yeriliyor gereksiz bir şekilde.

Evet bu olabilir. Hep çok güçlü duran ben yaparım ben ederim kimseye ihtiyacım yok tarafıyım ben. Hatta karşıdakinin bir isteği ihtiyacı olursa tüm imkanları seferber ediyorum ama iş bana gelince yardım isteyemiyorum
Tıpkı benden söz etmişsiniz.Herşeyi ben yaparım ederim.Yalnız yaşıyordum zaten .Ama olmuyordu kısmet 35 yaşındaymış:) Ha yine zorlanıyorum bu yapıda birisi için evlilik de zor, kısıtlanmak da.Her kararı tek başına almaya alışmış insanlar için.

Ben sizi hatırladım önünüze gelene telefon numaranızı verip niye tüm erkekler benim pesimde diye konu açıp linçlenmiştiniz sonra hesabı kapatmıştınız 😂
Asıl sizi hatırladığım konu uzun ilişkiniz hala devam ederken onla da zaten öylesine takılıyorum diye bahsetmeniz flört değil yeni tanışma değil 5 yıllık sevgiliden bırakcam da kpss calisirken simdilik yalniz kalmayım diye takılmanız. (üzülmüştüm sevgilinize o yüzden hatırlıyorum sizi) O sevgiliden ayrildiktan sonrada hemen yeni bir sevgili yapmanız..
Belki o adamın ahı tutmuştur ne dersiniz?
Ahi tuttu dediğiniz adam beni aldattı,ayrıldım diye eskort gibisin dedi,iliskideyken sen güzel değilsin geleceğe yatırım yapıyorum demişti, topuklu ayakkabı giyip kenar mahallelerde gezersen tecavüze uğraman senin suçun olur demişti. Yaptığım her işi küçümseyip bana başka kızları överdi ne kadar güzel olduklarından bahsederdi. Ben güzel ve akıllı biri olduğumu başkalarında beni beğenebileceğini ondan ayrılınca farkettim. Onunlayken aynaya baktığımda sadece kusurlarımı görüyordum Daha da anlatmayayım isterseniz

Bana yapmacık geldiniz. Ben her işi hallederim kimseye eyvallahım yok insanı olmaya calısıyorsunuz sadece. Benim esim ona asla muhtaç olmadıgımı bilir ama bunu ben söylemem öyle göze sokmam bilir çünkü hareketler tavırlar bunu gösterir göze sokmadan. Bir o kadar da prensesimdir trip atarım tavır yaparım kıskanma huyum yoktur o yüzden kıskanmam eğer içgüdüsel olarak olsa onu da yapardım. Bir kapağı bile açamaz ya da zorlanıp açabilsem dahi açmam açtırırım. Ee hayatımdaki insana nazlanamıcaksam bu lüksüm de yoksa neden hayatımda olsun ki? Kendi özünüze dönmeye calısın bence kasmadan.
Haklısınız valla benim ortam yok galiba 😃 gözüne sokmuyorum kimsenin tabiki ama çocukken ergenlikte yetişkinlikte her işimi tek başıma hallettiğim için birinden yardım isteyemiyorum.

fazla cool kadınlardan daima kaçıyorlar. bu benim çok başıma geldi. ve fazla zeki gördüklerine de pek yanaşmak istemiyorlar. ben her konuda az çok bilgili insan severim mesela ama karşı cins öyle değil galiba. bakıyorum nerde çıtkırıldım, piremses, tek derdi saçı başı giyimi, kombini olan, cips paketini açamayan hatun var hiiiç yalnız kalmıyor.
yalnizliginizin sebebini bu sekilde diger kadinlari elestirerek mi buluyorsunuz?

ben hicbir cabaya gerek olmadan yeterince cool bir kadinim mesela. zeka ve basari konusunda da kendimi kanitlamama gerek yok cunku zaten belliyim. :) onu da boyle goze sokmam ben ben ben demem isime bakarim karsidaki zaten benim ne oldugumu anlar. sac, bas, kombinden kastiniz nedir bilmiyorum ama ortalikte nerd bir tip gibi dolasmam kendime yeteri ozeni gosteririm. canim isterse cips paketini nisanlima actiririm hatta bana yedirmesini bile isterim canim isterse 10 kiloluk poset tasimaya calisirim. ki gayet siradan bir insanim. hayatimda da hic yalniz kalmadim hep iliskim oldu. benim gibi bir suru insan vardir.

siz ne alaka simdi kendinizi ovmeye calisirken diger kadinlari yeriyorsunuz?

26 yaşındayım. O 4.5 yillik ilişkim tam bir toksik ilişkiydi bir insan kendi değerini ancak bu kadar düşürebilir :) Diğer anlattığım kişiyle 6 ay sürdü evet her şey çok güzeldi ama araya mesafeler girince karşılıklı hatalar sonucu maalesef yürümedi hayatımdaki tek düzgün ilişki de oydu. Sonra ben tekrar denemek isteyince o, o tekrar denemek isteyince ben kabul etmedim. Ondan beridir de 1 senedir ne bir flörtümle ne bir sevgilimle yürüdü. Siz böyle söyleyince kulağa çok güzel geliyor. Ama 1 senedir onca insanla tanıştım flört ettim.Ne ilişkim ne flörtüm 1 aydan uzun süremedi. Yalnız değilim etrafımda hep birileri var sevgili hep bulunuyor ama artık samimiyet istiyorum
flört üstüne flört ederseniz doğru kişi bile çıksa belki siz onu kaçıracak şekilde yaklaşıyorsunuzdur.
bence epey bir süre sadece normal arkadaşlık kurun. sevgili modunu reddedin. birde kadın doğası gereği zayıf ya hani biz güçlü olcaz diye tüm enerjimizi sorunlarımıza harcıyoruz bizi gerçekten seven kişiye bi gıdım ilgi alaka kalmıyor. bende güçlü olduğum dönemlerde hep yalnızdım korkuyorlardı benden. ama ne zaman sağlık sorunlarım çöktü üstüme vs bir erkeğin gücüne yardımına ihtiyaç hissettim ve hayatıma aldığım kişiye yansıttım işte o zaman anladım ki erkekler kendilerine ihtiyaçları olan kadınları üzmeye kıyamıyorlar. ihtiyaçtan kastım musluk tamiri olur ulaşım olur vs vs
bence gardınızı biraz düşürmenizin vakti gelmiş

flört üstüne flört ederseniz doğru kişi bile çıksa belki siz onu kaçıracak şekilde yaklaşıyorsunuzdur.
bence epey bir süre sadece normal arkadaşlık kurun. sevgili modunu reddedin. birde kadın doğası gereği zayıf ya hani biz güçlü olcaz diye tüm enerjimizi sorunlarımıza harcıyoruz bizi gerçekten seven kişiye bi gıdım ilgi alaka kalmıyor. bende güçlü olduğum dönemlerde hep yalnızdım korkuyorlardı benden. ama ne zaman sağlık sorunlarım çöktü üstüme vs bir erkeğin gücüne yardımına ihtiyaç hissettim ve hayatıma aldığım kişiye yansıttım işte o zaman anladım ki erkekler kendilerine ihtiyaçları olan kadınları üzmeye kıyamıyorlar. ihtiyaçtan kastım musluk tamiri olur ulaşım olur vs vs
bence gardınızı biraz düşürmenizin vakti gelmiş
Söyledikleriniz mantıklı geldi teşekkür ederim 😊

ilişki olunca ister istemez para da harcıyorsun. galiba ben parayı ilişkiden daha çok seviyorum :KK70: ilişkiye üşeniyorum.
Valla ben Katarlı milyarder flörtümle bile şehir hatları vapuru+kız kulesinin karşısındaki taşlarda çay çekirdek salep takildigim için para derdim olmuyor ya, sırf sevgilim var diye mekan mekan gezip masa donatılan tarzda bir ilişki beni sarmiyor :) dag bayır gezmek,piknik yapmak, şehre tepeden bakmak daha keyifli.
bende de benzer sorunlar var ben artık gerçekten korktuklarını düşünüyorum. başlarda zorladığım insanlar peşimde koşarken, zamanla onun ilgisine karşılık vermeye ve biraz daha pamuk gibi tatlış bi kıvama gelmeye başladığımda o ilgiyi kaybettiklerini gördüğüm oldu mesela. aslında tek bir doğru da yok bak son açtığım konuyu oku, neden bitmiş anla gerçi öylesini de kimse istemez bence :KK70: böyle ola ola bak ben de ilişkiden korkan, kaçınan, işler ciddiye (ilişki anlamında yani) binmeye başladığında kendini çeken biri olmaya başladım. galiba ben de kırılmaktan, üzülmekten korkuyorum. bir süre tamamen yalnız kalmayı düşünüyorum. dediğim gibi tek bir doğru yok ve bence bunu kafana da takma. ben ne zaman neyi kafama taktıysam hayat bana o konuda istediğimi vermedi mesela. ne zaman ki saldım, rahat bıraktım o konuyu, beklemediğim anlarda istediğim şey beni buldu.

fazla cool kadınlardan daima kaçıyorlar. bu benim çok başıma geldi. ve fazla zeki gördüklerine de pek yanaşmak istemiyorlar. ben her konuda az çok bilgili insan severim mesela ama karşı cins öyle değil galiba. bakıyorum nerde çıtkırıldım, piremses, tek derdi saçı başı giyimi, kombini olan, cips paketini açamayan hatun var hiiiç yalnız kalmıyor. ben her şeyi fazlasıyla halledebilen bir kadın olarak genelde yalnızım. artık ben de yalnızlıkla sevgili olmaya karar verdim. gerçi biraz bende de eeeh bununla mı uğraşıcam kafası var. bir de ben gerçekten sevebileceğim birini arıyorum, çok zor duygu oluşturabiliyorum. onlar bunu hissediyorlardır mutlaka. gerçekten sevilmediği bir ilişkide kim durmak ister ki? gerek yok. ben de artık sahiden sevmeyeceksem hiç olmasın kafasına girmeye başladım.
Bilemiyorum ya, bence çok doğru bir önerme degil. Ama insan bir yerde hep aynı iliskileri çektiği için sizin dogrunuz bu olabilir.
Ben sevdikçe - ilgi gösterdikce kaçan daha bir erkek bile görmedim- ki epey insan girmiştir hayatıma. Tam tersi sen ilgi gösterdikce karşı taraf daha çok bağlanıyor.
Eğer iyi kötü bir flortum olduysa çok da emek veririm hiç gocunmam. Mesela kaç gündür mektupla gönderilecek bir dogumgunu hediyesi arıyordum konuştuğum çocuğa. Bir anda harika bir fikir buldum, bir sürü video izledim, bu hafta basit dikiş öğrenmeye başlayıp hediyemi yapacagim 🥰 daha öncesinde hiç bilmedigim halde sıfırdan YouTube izleye izleye şapka örmüştüm:) ne bileyim, çok severim sevgimi belli etmeyi, şımartmayi, gelecekse havaalanına balonlarla karşılamaya gitmeyi, yolda Elele yürürken durup durup elini öpmeyi, suprizler yapmayı,masaj yapmayi falan. Neden belli etmeyeyim ki sevdiğimi? Madem belli etmeyeceğim neden bu kişiyi almışım hayatımın bir yerine? Kaçan kovalanır diyorlar ya, ben kurbanlik koç muyum kaçıp durayım. Yakalarsa 💋 💋 mu yani.
Hiç benlik şeyler değil:)
Ha, madem bu kadar sevgi pötürcüğü haller içindeyim de neden bekarım,uzun süreli ilişkim yok?
Çünküü bekarlıği çok seviyorum:) hayatımın tadında geçen gunlerini bırakmak istemedigim için bir yere gidilebilitesi yüksek ilişkilerimi sabote edip duruyorum 🙄🙄🙄 hakkımızda hayirlisi

Son düzenleme:
Kendini anlatırken saydığın iyi özellikler güzel ama birilerinin sana aşık olması için yeterli değil bence. Zaten aşk çok farklı bir olay, herhangi bir özelliğe vs bağlanacak bir şey de degil. Akışına bırak ilişkilerini bence neden olmuyor ya da ben bir hata mı yapıyorum, bende bir sorun mu var diye düşünmene gerek yok.

Evet bu olabilir. Hep çok güçlü duran ben yaparım ben ederim kimseye ihtiyacım yok tarafıyım ben. Hatta karşıdakinin bir isteği ihtiyacı olursa tüm imkanları seferber ediyorum ama iş bana gelince yardım isteyemiyorum

Bu durumda eril enerjiyle uzaklaştırıyor olabilirsiniz. Bazen yardıma ihtiyacınız olabilir bunu istemelisiniz. Hatta bazen ihtiyacınız olmasa bile sizin için bir şeyler yapmasını isteyebilirsiniz. Kimseye eyvallahı olmayan kadınlarla yapamıyor erkekler.

Back
X