Aşksız kupkuru geçen zamanlarım

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Benden hoşlanan ama benim arkadaşım olarak gördüğüm birisi var.Daha önce konuda açmıştım her neyse sizlerinde önerisiyle dürüst davrandım ben seni hiç öyle göremiycem dedim ama ben suçlu çıktım vay efendim madem öyle niye konuştun benle o kadar da bilmemne 5 dk öncede çok güzelsin diyodu ama 5 dk. sonra pisliğin önde gideni oldum.O kadar sinirliyim ki bugüne kadar benim için önemi olan bu kişi çıktı hayatımdan o da yetmezmiş gibi son 3 yılımı düşündüm ve fark ettim ki ben kimseden hoşlanmıyorum 3 yıldır.İstediğim insan çıkmıyo karşıma çıkmıyo işteeeeeeeeee.Beni isteyenlerden hoşlanamıyorum!!!Ben mi sorunluyum anlamıyorum.Karakter olarak beğensem görüntü olmuyo görüntüyü beğensem karakter olmuyo.En güzel yıllarım sevgilisiz yani kuru kuru geçiyo.Halbuki tüm arkadaşlarım sevgilisiyle el ele bütün filmler diziler herşey aşk dolu.Hayat aşk olunca anlamlı.Aşk olunca heyecanlı.Ama ben yaşamiycam bunları hiç bi zaman.Çıkmiycak karşıma işte çıkmiycak ((((((((((((((((((((((((((((((((( Üstelik ben koç burcuyum onunda etkisi var aşk tutku olmadı mı hiç bişey güzel olmuyo

Bende koç burcuyum.
Ve kimilerini çok fazla inceliyorum 4 4lük olmaz bazı pürüzler çıkar mutlaka onları takma kafaya yeter ki çözülebilen şeyler olsunlar.
Bence böyle tek kal benim hayatımda biri varda noluyor kıskançlığımdan kavga kıyamet aman aman
Koçlar çok kıskanç oluyor birde amanınnnn
Zamanı vardır bence bekle.
Zaten hiç beklemediğin bi anda karyına çıkan kişiye aşık oluyor çoğu zaman insan :)
İnşALLAH mutlu olursun :)

Aşk hesap işi değildir,nasiptir.
3 yıl ne ki?
Yıllarca aşka susayıp hayata küsenler tanıyorum.
Şekil A. Ben!
Rabbim öyle büyük ki o karanlıkların içinde bir mum ışığı gönderir bir gün...
Elbet bir gün...
Buna inandıktan sonra hayat öyle kolay ki...

Biri olsada kıskansa valla çok özledim öyle şeyleri
İnşallah çok teşekkürler :)))

Biri olsada kıskansa valla çok özledim öyle şeyleri
İnşallah çok teşekkürler :)))

Yok kız ben benim kıskançlığımdan bahsediyorum
Bende öyle şeylere doydum ama vazgeçer miyim asla !
Şükürler olsun yine böyle biriyle karşılaştımda çekiyor beni başka biri bu kadar huyumu çekemez hem ben bunda daha kaprişliyim ALLAH yardımcısı olsun

vazgeçme tabi değerini bil bu devirde aşk büyük nimet

Ööf aynı ben kimseyi sevemiyorum birinden hoşlansam da soğuyorum aptalca bi davranışından ya da kendime layık görmüyorum -.- şu lanetli gururum yüzünden kimseyi sevemiyorum son zamanda ciddi sevdim birini ama bana kendimi o kadar değersiz hissttirdi ki soğudum kötü yanlarını görür oldum. Ben de koçum ve tutku istiyorum sevilmek istiyorumm off...

gel bir sarılayım sana
Bende hoşlansamda soğuyorum aynen
Bu nedir böyle hayat mı geçer yahu

Ciddi ciddi yalnız geberip gidicem diye korkmaya başladım artık çok seçiciyim ama napim hayat arkadaşı seçiyoruz karpuz değil -.- yahu ben de bir ben böyleyim sanıyordum

O anlattığım kişide ısrara devam ediyo ya hep böyleleri buluyo beni of
Bende bir ben böyleyim sanıyodum şaşırdım cidden

AYNENNNNN çok uyumluyuz niye anlamıyosun diye mesaj atmış tövbe tövbe ya kurtar Allahım kırmak istemedikçe tepeme çıktı be yeter

Aynen benim bela da barışalım diyo a salak biz küstük mü ben seni göz ucuyla bile görmüyorum haberi yok salak ya resmen akrep o da gıcık şey 0byin yaa

Son düzenleme:
Bir erkeğin egosunu tatmin edip üzüleceğine aşksız ve dimdik ayakta kal. Kullanılmak kandırılmak kadar kötüsü yok üstüne üstlük sen seviyorken bunların yapılması. Hem kullanılıyosun hem de sevdiğin halde bitiyor. Nefret ediyosun her şeyden. O yüzden boş veeeeeerrr pişman olcağına tek kal. Benim hayatım şu an zehir gibi keşke hoşlanmasaydım.

üzüldüm canım İnşallah hallolur sorunun..Aşık olmakta ayrı dert haklısın tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…