Canım ben ogrenciyim onun yaşadığı şehirde. Ama şu an ailemin yanindayım ve ısı düştü söyledi bana. O da evrak masrafı diye para atti ama biraz fazla attı.insanları kazikliyor evet. İnsanlar da biliyor ama mecbur olduklarndan veriyolar. Aşk la alakası da şu.yani benim böyle para istemem ilişkide pek normal değil ama ne biliyim.Ben hiç bir şey anlamadım açıkçası.
Siz sevgili dışında birbirinizin nesi oluyorsunuz? Sen onun iş yerinde mi çalışıyorsun? Evrakları niye sen götürüyorsun, bu adam sana niye para veriyor, kendisi niye 500 liralik işten 3000 alıyor? İnsanları kazıklıyor mu? Bunların aşkla ne alakası var? Sorular, sorular... velhasılı, bir şey anlamadım.
Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
STV dizisi gibiVay be, ben de böyle insanlar gercekten var mi diyordum ki varmis!!
Sevgilin insanları mı kazıklıyor? Sende bu paradan pay istiyorsun doğru mu anladım?Canım ben ogrenciyim onun yaşadığı şehirde. Ama şu an ailemin yanindayım ve ısı düştü söyledi bana. O da evrak masrafı diye para atti ama biraz fazla attı.insanları kazikliyor evet. İnsanlar da biliyor ama mecbur olduklarndan veriyolar. Aşk la alakası da şu.yani benim böyle para istemem ilişkide pek normal değil ama ne biliyim.
STV dizisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?