Aşkta para hesabı olmaz mı ?

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Arkadaslar Merhaba ben bir süredir bi ilişki icerisindeyim. Sevgilim mühendis. Farklı sehirlerdeyiz Bugün benden mühendis odasından evrakları imzalatip göndermemi istedi ben yds kursuna gidiyorum. Bu arada benden istediği vakitte kursum vardı normalde ama allahtan iptal olmstu ders ve hallettim gönderdim. Vali imzalamamis meğer bana hatalı evrak vermiş ve bugün son günmüs Yalvar yakar pazartesi öğlene kadar getiricem diye söz vermiş götürmezse 7 bin lik teminatı Yanıyor mus. Bu evrak olayı da 50 tl ama bana bugün 200 tl atti. 150 si bana kaldı yani. Neyse bana diyor ki pazartesi de hallet lütfen. Yoksa bu kadar para yanicak diyor. Ben de dedim ki sen 7 bin kaybetmekten kurtuluysounn ben ne kazaniyorum hiç bişe aksine dersimi ekiyorum dedim kendisi de yaptığı işlerden is 500 tl lik sa 3000 lira alıyordu adamlardan ben de dedim ki madem senin 7000 kazancin olucak benim de Biraz kazancm olsun yoksa yapmam dedim. O da 300 400 atarsan yaparım dedim aferin akıllı kizsin falan dedi ama pek ciddiye almadı sanki. Gobdwrmezse yapmamayi düşünüyorum ciddi ciddi. Sizce çok mu kötüyüm çok mu fenayım bilemedim ? Yani evlencegim kesin olan biri olsa lafını etmem ama daha yeni bi iliski ve pek gelecek görmüyorum. Bu yüzden kendimi kullandirtmak istemiyorum. Peki sizin yorumunuz nedir ? Ne yapayim ?

Ben hiç bir şey anlamadım açıkçası.
Siz sevgili dışında birbirinizin nesi oluyorsunuz? Sen onun iş yerinde mi çalışıyorsun? Evrakları niye sen götürüyorsun, bu adam sana niye para veriyor, kendisi niye 500 liralik işten 3000 alıyor? İnsanları kazıklıyor mu? Bunların aşkla ne alakası var? Sorular, sorular... velhasılı, bir şey anlamadım.

Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla

Canım ben ogrenciyim onun yaşadığı şehirde. Ama şu an ailemin yanindayım ve ısı düştü söyledi bana. O da evrak masrafı diye para atti ama biraz fazla attı.insanları kazikliyor evet. İnsanlar da biliyor ama mecbur olduklarndan veriyolar. Aşk la alakası da şu.yani benim böyle para istemem ilişkide pek normal değil ama ne biliyim.

Zaten bu site derdi olan insana yardım değil gömme işi yapıyor.

Sevgilin insanları mı kazıklıyor? Sende bu paradan pay istiyorsun doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…