Ciddiye almadı sanırım. Ama gondericek mecbur
Ya sevgilini ne savunacağız. Bize ne elin adamından.Sevgilimi mi savunuyosunuz allahım ya
Terk etsin ah keşke
Kimseye boş şey yapamazsan kimse de burda sana boş şey yapamaz...Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
Ne kadar güzel böyle insanlari bilmemeniz qma Üzgünüm ki heryerdelrrsen sevgilini kazıklıyorsun. sevgilin insanları kazıklıyor. o insanlar kimi kazıklıyor acaba? inşallah bizi kazıklamıyodur ya. neresi orası hangi şehir? gelmem oraya ben
Hepiniz eminim meleksiniz. Hepiniz eminim o kadar iyilikseversiniz. Biri uzerinizden para kazanan hicbirinizin umrunda olmaz. İnsanlık dersiniz
Adamdan bu kadar nefret ediyorsan neden birliktesin ve neden ondan medet umuyorsun? Kendini kullandırtmak istemiyorsan yapamam işini de olsun bitsin..Terk etsin ah keşke
Kargo bile yapabilir evraklarini. Uçak kargo normal kargo daha uyguna gelir.Valla atlasın uçağa gelsin daha ucuz olur sana da tek kuruş vermeyip 150 tl sini de istesin
Şaka yapmıyorum kahvemi püskürttüm gülerken şuan o derecebence haklısın.. evlendiğin zaman ütüden parça başına para al.. temizlik, yemek derken bir de ssk nı yatırdı mı al sana kıyak emeklilik.. helal, süper, devamlimoncunun eltisi midir nedir..
Valla atlasın uçağa gelsin daha ucuz olur sana da tek kuruş vermeyip 150 tl sini de istesin
Biri üzerinizden para kazanmaya çalışmıyor. Biri sizden yardım istiyor. Birisine "YARDIM" ederken de genelde insanlar üç beş atarsan Yaparım demez.Hepiniz eminim meleksiniz. Hepiniz eminim o kadar iyilikseversiniz. Biri uzerinizden para kazanan hicbirinizin umrunda olmaz. İnsanlık dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?