Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Sevgilimi mi savunuyosunuz allahım ya
Ya sevgilini ne savunacağız. Bize ne elin adamından.

Madem ilişkin bitti bitiyor halletme işini olsun bitsin. Kendini neden böyle Saçma bir duruma düşürüyorsun?
Ha onun işi hallolsun bu arada benim de elime para geçsin diyorsan bu AŞK değil ticaret.

Bitmiş bir şey için aşklı Meşkli başlık olmuyor.

Terk etsin ah keşke

Valla keşke terk etse.
Böylesine açgözlü, görgüsüz birinden kendini kurtarmış olurdu.

Ben de nişanlımın zamanında üniversite birçok işlerini hallettim. Herhangi bir parayı talep etmeyi bırak para gereken yerlerde çıkardım kendim verdim. Ama siz sevgilinizi sevmiyor ticari olarak kullanıyorsunuz o yüzden farklıyız ve umarım terk edilirsiniz.

sen sevgilini kazıklıyorsun. sevgilin insanları kazıklıyor. o insanlar kimi kazıklıyor acaba? inşallah bizi kazıklamıyodur ya. neresi orası hangi şehir? gelmem oraya ben
Ne kadar güzel böyle insanlari bilmemeniz qma Üzgünüm ki heryerdelrr

Başlık da aşkta para mara, ama ah terk etse keşke diyip saçma saçma üste çıkmaya çalışmalar. Ne günlere kaldık??? Belirli yaşa gelmiş insanlar anne babasından bile para istemezken, siz kendinizi ne kadar da alçaltmışsınız yazık... Yarın öbürgün inşallah adam da alışıp al şu yüzlüğü de bi alt duduş ver demez

Hepiniz eminim meleksiniz. Hepiniz eminim o kadar iyilikseversiniz. Biri uzerinizden para kazanan hicbirinizin umrunda olmaz. İnsanlık dersiniz
Biri üzerinizden para kazanmaya çalışmıyor. Biri sizden yardım istiyor. Birisine "YARDIM" ederken de genelde insanlar üç beş atarsan Yaparım demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…