- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
İstem dışı bir ohaaa çektim vallahi. Sözün bittiği yer... Bin yazık...arkadaşın bir mesajını buldum.bence her şey burada açık..ilk defa bir konuya bu kadar mesaj yazdım ama midem bulandı cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstem dışı bir ohaaa çektim vallahi. Sözün bittiği yer... Bin yazık...arkadaşın bir mesajını buldum.bence her şey burada açık..ilk defa bir konuya bu kadar mesaj yazdım ama midem bulandı cidden.
ayy bugün çok doluyum
@Mune yalvarırım beni banlama ama konuşucam bugün..
Ya benim sevgilim çok sıkışıkken benim ödevim için bi günde 50tlye yakın bi miktar harcadı.
1 kuruşta istemedi ya
Bende aynı şekilde..
Ya aşk denilen şey, sevgi denilen şey nasıl bu kadar alçaldı..
Sevgililiğin kökeni sevgiye dayanırken nasıl insanlar bu kadar çıkarcı olabiliyorlar..
Millet terketsin diye dua ederken, ben burda beni bu belirsizlikten kurtar ALLAHım diye dua ediyorum..
Ya bu nasıl bi insanlık ya !
Nasıl bi kişilik ya !
Ya hiç mi insaf yok ya !!
Ne karşılığında para alıyorsunuzda bunu da cebe atıp..
İnsanları nasıl ''enayi'' yerine koyabiliyorsunuz..
ALLAHım ben bunlar kadar çıkarcı olmadığımdan mı üzülüyorum
ALLAHım yardım et ya..
Ya nasıl sevgi ticarete dökülür ya..
Uyanıklık mı bu yoksa ezik mi ?
İnanın çözemedim..
İnşALLAH ilere eşim olucak kişi benim kıymetimi bilir..
ALLAHım dualarımı kabul et...
Ayy deliricem ya ban yicem diye daha çok bişeyler diyemiyorum..
kafaya takmayın, kız komisyoncu işte. mesleğini eline almışİnanın ben de anlam veremedim.
Yanına bir ruh eşi, diğer yarın, belki geleceğim diye aldığın insanı soymak.
Çıkar üzerine ilişki yürütmek bana da mantıksız geliyor.
Hayır adam zaten göndermiş 200 tl 50 harcanmış 150'si cepte daha ne istiyorsun sen. 7 bin kazanacakmış da bununda çıkarı olması gerekirmiş. Kazanıyorsa kendi kazanıyor, ileride iş ciddiye binince o 7 binler seninde kazancın olacaktı belki ama bu şekilde daha hiçbir emek sarf etmeden sevgilisinin parasına göz koyan insanlar yüzünden kendi cinsimden soğuyorum.
ben de ben deaçık ara bu gece bdvdeki en dertsiz dert...
ne yalan söyliyim ben eğlendim.
Ahahaha patladim.Bu soz hic bu kadar cuk oturmamistiseni görünce gözlerim dolar kulaklarım Euro
İnanın ben de anlam veremedim.
Yanına bir ruh eşi, diğer yarın, belki geleceğim diye aldığın insanı soymak.
Çıkar üzerine ilişki yürütmek bana da mantıksız geliyor.
Hayır adam zaten göndermiş 200 tl 50 harcanmış 150'si cepte daha ne istiyorsun sen. 7 bin kazanacakmış da bununda çıkarı olması gerekirmiş. Kazanıyorsa kendi kazanıyor, ileride iş ciddiye binince o 7 binler seninde kazancın olacaktı belki ama bu şekilde daha hiçbir emek sarf etmeden sevgilisinin parasına göz koyan insanlar yüzünden kendi cinsimden soğuyorum.
kafaya takmayın, kız komisyoncu işte. mesleğini eline almış![]()
Valla içim çok acıdı..
Ne adama acıdım nede konu saibine tek acıdığım kişi benim..
Ben böyle bişeyi diyemem millet neler diyor..
Birde kıymet biliniyor..
Olmayan kıymetleri biliniyor..
Bizimse kıymetimiz bilinmiyor..
Ağlamakla yetiniyoruz..
Valla gözlerim doldu ya zaten içim sıkıntılıydı bide bu konu tam oldu.
ALLAH bizi doğru insanlarla kişilikli insanlarla karşılaştırsın..
ALLAH korkuları olsun..
Hepiniz eminim meleksiniz. Hepiniz eminim o kadar iyilikseversiniz. Biri uzerinizden para kazanan hicbirinizin umrunda olmaz. İnsanlık dersiniz
Aminn
Neyse sıkmayın canınızı
Dünya böyle işte.
Bunlar olmasa iyilerin farkı ortaya çıkmazdı.
Hepiniz eminim meleksiniz. Hepiniz eminim o kadar iyilikseversiniz. Biri uzerinizden para kazanan hicbirinizin umrunda olmaz. İnsanlık dersiniz