Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Çok itici. Evleneceğinizin kesin olması zamana, aradaki diyaloğa ve davranışlara dayanıyor zaten. Siz hep böyle çıkar hesapları yapacaksınız eğer bu ilişkide pek gelecek hiç görünmez.

vay beeee :D ben tanımadığım insan rica etse yine para isteyemem. Bence hep bu yüzden kaybediyoruyz biz erkeklere böyle kızlar lazım :D

Madem kendini kullandırmak istemiyorsun ve ilişkide gelecek görmüyorsun, kendini kullandırmaman için ayrılman kesin çözüm olur.

Ben üniversite okuyorum henüz mesleğe geçmedim ona rağmen kendi öz babamdan yeri gelirken para isterken çekiniyorum. Halbuki babam yani ve de bir istediğimizi iki etmeyen gönlümüzce olan bir babadır benim babam. Kaldı ki başka bir insandan para istemem heralde cidden çok zor. Bana o yüzden anlamsız geldi davranışınız benim tasvip etmediğim bir davranış.

Ama bi de şunu düşünün ben dersimi ekiyorum belki o anlattıği konudan soru cikicak. Ben kaybediyorum ama adam 7 bin lira kaybetmekten kurtuluyor.

Evlenmicem bu kişiyle kafada bitmiş gibi bişey zaten bu yüzden kendimi kullandiramam

Ne kadar saçma gerekçelerin var senin, hem adamı kafanda bitirmişsin hala umut veriyorsun hem de bitmiş bir ilişkiden ne koparsam kardır diyorsun.

Biraz gururlu ol da adamdan para koparıp tekmeyi basarım mantığıyla harekete edeceğine gerçekleri söyle ve ayrıl. Üç kuruş için şu düştüğün duruma değer mi? Sevmediğin bir adamın parasına tamah etmekten yüksünmüyormusun?

Küçükken bakkala gönderince komşular para üstü sen de kalsın dediler galiba, ama iyi yapmamışlar bildiğin rüşvetçi olmuşsun..

benim 4 yıllık ilişkim var, ben öğrenciyim o okulunu bitirdi çalışıyor. Bazen param bitiyor falan bana vermek istiyor, ben de eğer çok sıkışıksam zar zor alıyorum. Alırken de utanıyorum zaten. Aynı şekilde ben de ona veririm sıkıştığı zaman. Ama böyle emri vaki yapmadık birbirimize yahu, hiç kullanmadık birbirimizi... Siz bir acayipmişsiniz arkadaşın. Aşk, sevgi tamam her şeyi paylaşmak demek ama böyle emri vaki yaparak, birbirinizin sırtından geçinerek değil. Şaştım kaldım.:KK57: Ve madem bir gelecek görmüyorsun, bitir bence ilişkini. Zaten insanları kazıklıyor demişsin, insanları kazıkladığı paradan sana pay yollarsa helal para olmaz o. Elbet senden de çıkar onun acısı.

Canım ben ogrenciyim onun yaşadığı şehirde. Ama şu an ailemin yanindayım ve ısı düştü söyledi bana. O da evrak masrafı diye para atti ama biraz fazla attı.insanları kazikliyor evet. İnsanlar da biliyor ama mecbur olduklarndan veriyolar. Aşk la alakası da şu.yani benim böyle para istemem ilişkide pek normal değil ama ne biliyim.
Çok tatlısınız çok uyumlu olmuşsunuz.:KK68:

Konuyu okur okumaz birinci sayfadan 24. (son) sayfaya atladim fake herhalde, bi goreyim diye ama yok galiba gercek :confused:
Yorumlar harika yalniz, herbirine sesli guluyorum. Daha okumadigim sayfalar var, bakayim da iyice senleneyim. Ilahi cangozum bu kadar gulmeme vesile oldun. Allah seni e mi? :KK70:

Kız çok akıllısında ,bu para istenecek bişey değil,yurtdışından bır arkadaşım af dan yararlanıp kayıt için bana rica etti,tamam dedim,o yollamış bın,kayıt 160 TL,geri iade ettim,yok falan dedi,aramıZda hoşlanma galan da var,ama çok ayıp olmuş,geçtim konu açman dahada ilginç,yanı bence tam Paragöz değilsin,öle olsa konu açmazdın,daha yüksek rakam isterdın

Back
X